Nouă analiză - Vaccinuri - Probe analizate – Pleiadiana Aneeka de pe Temmer împărtășește rezultatele – 15.Oct.2021


 Anéeka: inoculări Pfizer, AstraZeneca, Moderna decodificate și studiate la bordul laboratoarelor Toleka. Sunt vaccinuri impotriva virusurilor de tip SARS, sunt inofensive, nu stiu despre ce e tot acest tam-tam, ba chiar sunt de calitate. Le recomand (GLUMĂ!). De sâmbătă mi-am adunat puterea  să spun asta. Ceea ce este acolo este atât de oribil încât probele au ajuns într-un container de înaltă securitate Bio-Hazard. Ulterior au fost dezintegrate cu energie mare. Ceea ce este acolo nici măcar nu vă putem împărtăși, pentru că nu am cum să vă explic așa cum ar trebui să fie explicat. De exemplu, dacă dr. Alex vrea date despre ceea ce se întâmplă și despre procesele bio-chimice cauzate de vaccinuri, pur și simplu nu i le dau.

Văd asta ca fiind extrem de grav pentru că oamenii nu vor înțelege ce este acolo, o vor vedea ca fantezie sau invenții. Aceiași medici împotriva plandemiei nu vor înțelege nano-roboții, deoarece laboratoarele lor sunt incapabile să detecteze sau să înțeleagă funcționarea nano-grafitului, la nivel atomic sau molecular.

   Gosia: De ce nu există nicio modalitate de a explica?

   Anéeka: Pentru că tehnologia prezentă acolo în mostrele din cele 3 fabrici depășește înțelegerea umană, așa că ceea ce spun eu sună științifico-fantastic nebun și exagerat. Poate chiar rănind credibilitatea. Nici măcar nu am vocabularul medical să o descriu, pentru că nu există. Poate fi descris la nivel... profan dar NU îi va ajuta pe doctorii treziți, de exemplu.

Tehnologia de acolo nu este umană. Este la nivel de Federație și este cunoscut aici și interzis pentru utilizare prin mai multe tratate, inclusiv cele ale lui Orion cu Federația. Nu a fost fabricată de oameni.

   Gosia: Se potrivește cu ceea ce tocmai a spus Yazhi în videoclipul Războiul Astral. Că totul a fost planificat de ființe NON-UMANE.

   Anéeka: Nanotehnologia prezentă acolo poate fi fabricată doar cu tehnologii de imprimare precum cele de inserare a lucrurilor în realitate. Adică, nanotehnologia prezentă acolo se realizează prin manipularea anumitor atomi și punerea lor acolo unde ar trebui să fie.

Fără îndoială că a venit din afară. Eu spun că Cabala are tehnologii ascunse, dar asta deja depășește totul. Este aceeași tehnologie aplicată la Med Pods (paturi medicale din programele spațiale secrete) aici, atunci când este nevoie de inginerie genetică. Adică poate fi folosit pentru totdeauna, dar evident că nu va fi în acest caz.

   Gosia: Ok Anéeka, explică mai întâi tot ce știi. Întrebări mai târziu.

   Anéeka: Bine, merg. În componentele celor 3 tipuri de vaccinuri am găsit practic același lucru, dar în cantități diferite. Sunt mostre directe sechestrate de Alenym Special Ops, săptămâna trecută. Hashmallim au adus mostrele aici. Cercetarea vaccinurilor a fost efectuată de Senetre, Kara, Rhys (noul ofițer științific) și eu, Anéeka. În interior am găsit o serie de urme organice congruente cu ceea ce s-a spus pe net, de la fetuși avortați umani, bovini și simieni. De asemenea, am găsit un conținut ridicat de ADN de moluște. Printre altele, a fost găsită o cantitate uriașă de proteine ​​ARN conținute în grafenul nanotehnologic cu o singură grosime de moleculă. Proteinele ARN pe care le-am găsit au informații codificate umane din părți ADN ale aceluiași genom uman congruente cu boli clasificate de origine virală.

Am găsit și ARN care formează, ca să spunem așa, celule stem umane. Grafenul este nanotehnologic, praf inteligent sau cum vrei să-i spui. Este creat cu tehnologie non-umană foarte înaltă, congruentă cu nivelul Federației Unite a Planetelor, adică egal cu nivelul nostru de dezvoltare. Poate fi creat doar cu ajutorul mașinilor de replicare a frecvenței. La fel ca cei care fabrică aici metalul polimorf. Ceea ce face tehnologia grafenului este să pătrundă prin celulele corpului, să intre în nucleul celular și mitocondriile...

Grafenul va decoda ADN-ul celulelor umane și va atrage în locul corespunzător codul pentru a-l înlocui cu ARN-ul conținut în celelalte cu nanografen. Numit pe Pământ ca proteine ​​​​spike, detectate în vaccinuri. Nano-boții pot fi controlați de la distanță. Sunt controlați de la distanță, așteaptă o activare. Cu aceasta, ei înlocuiesc părți ale ADN-ului cu altele conținute în același vaccin pentru a modifica celulele după cum doresc.

Apoi, deoarece bolile virale sunt deja conținute în codul ADN-ului celular, ele trebuie doar activate, deoarece un virus nu funcționează ca o bacterie sau ca un stafilococ. O bacterie invadează organismul, virusul activează doar ceea ce era deja prezent sau latent în codul genetic uman. Deci, după bunul plac, pot da sau provoca epidemii populației după cum consideră de cuviință, fie că este vorba de rabie, variolă, orice. De asemenea, are capacitatea de a replica celulele stem umane, astfel încât acestea pot provoca o creștere deplasată a țesuturilor de orice fel. Acest lucru ar fi folosit pentru a provoca cancer, de exemplu, dacă este folosit în scopuri maligne.

Deci, nanografenul decodifică ADN-ul uman și cu această informație celălalt nanografen va înlocui în locurile corespunzătoare cu plasturele de ARN pe care îl au în interiorul acelorași vaccinuri. Prin aceasta se pot steriliza și pot schimba structura creierului prin crearea de rețele neuronale artificiale create cu utilizarea celulelor stem replicate în interiorul corpului vaccinatului. Acest lucru ne face să vedem că vor putea controla populația lumii ca cyborgi. Ei vor gândi ceea ce vor să gândească și se vor comporta așa cum doresc, iar populația va crede că sunt ideile lor. Acest lucru este dincolo de controlul minții și dincolo de telepatia sintetică. Ei vor putea ucide după bunul plac o anumită persoană prin telecomandă sau o populație și va fi văzut ca firesc. Din alte cauze.

Ceea ce infectează persoanele nevaccinate este că celulele celor vaccinați încep să producă mai multe proteine ​​ARN, deoarece ceea ce li se injectează poate fi, practic, clasificat ca viruși sintetici care au scopul de a invada întregul organism de ARN replicat preparat. Adică, nu numai că folosește ARN-ul conținut de vaccin în sine, dar determină și celulele persoanei vaccinate să reproducă mai mulți dintre acești viruși sub formă de exozomi pe care persoana vaccinată îi va elibera cu respirația și prin piele si secretii lichide si asa mai departe. ARN-ul din exozomi produs de cei vaccinați este un mesaj ca orice exozom și poate fi eficient sau validat (a avea efect), la o altă persoană (cum ar fi o persoană nevaccinată), doar dacă receptorii din celulele acestei persoane coincid cu receptorii din virusurile exozomale.

Vaccinul face ca organismul uman să intre într-o stare de alarmă totală din cauza toxicității ridicate, ceea ce declanșează producerea de exozomi care vor conține toxina (ARN invaziv din vaccinuri), atât ca încercare de a o elimina din interiorul corpului, cât și de asemenea ca un mesaj către alte celule și celor din jurul altor corpuri care le anunță despre o invazie. Subiectul vaccinat va fi o instalație de producere a virusului exozom ARN care modifică, care, prin proiectare și intenție, va răspândi acest ARN oriunde ar merge. Subiectul nevaccinat va avea răspunsuri imune puternice la acest lucru provocând simptome de respingere.

Rapoarte despre femeile însărcinate care au avortat:  acest lucru se datorează faptului că ARN-ul sintetic invaziv este conceput ca una dintre prioritățile sale pentru a ataca sistemele de reproducere a bărbaților și femeilor deopotrivă și, prin urmare, va provoca o întrerupere a duplicării celulare sau a replicării copilului nenăscut în curs de dezvoltare, deoarece va opri  producția de celule stem (piesele de bază ale unui copil) și le va înlocui cu celule stem „deturnate” de ARN-ul sintetic invaziv. Forma de alterare genetică celulară depinde nu numai de ARN-ul sintetic invaziv, ci și de grafenul care îl introduce acolo unde ar trebui să meargă, ceea ce provoacă efecte secundare puternice de respingere la cei nevaccinati, dar cu greu le poate modifica genetic, așa cum este cazul celor vaccinați.

  Cu alte cuvinte, ARN-ul sintetic depinde de grafenul nanotehnologic.

Grafenul a fost găsit practic peste tot, de la piste chimice la alimente industrializate, așa că este destul de sigur să spunem că, în cantități mici, întreaga populație de pe suprafața Pământului a fost contaminată într-o măsură sau alta. Acest lucru este greu de calculat, deoarece grafenul este folosit pentru nenumărate lucruri și în stare pură este inofensiv și non-toxic. Grafenul nanotehnologic este practic grafit îmbogățit și purificat la nivel atomic, cu o structură cristalină ordonată specifică care este programabilă magnetic. Grafenul ca material este mai puternic decât oțelul și mai stabil din punct de vedere atomic și mai conductiv din punct de vedere magnetic. Acest lucru îl face perfect pentru această sarcină distructivă.

Șuvițele de material-grafen magnetic raportate în nenumărate locuri deja pe net, sunt în sine principala cauză, dacă nu chiar cauza bolii Morgellons. Acolo unde excesul de molecule de grafen magnetic, adică cele care nu au fost necesare pentru a infecta toate celulele corpului, vor avea tendința de a se aglomera sau de a se lipi împreună din cauza proprietăților lor magnetice. Iar organismul va încerca în mod natural să-l expulzeze prin orice mijloace necesare, inclusiv prin piele, creând acele fire negre binecunoscute. Adică ceea ce vezi pe piele nu este scopul, ci excesul procesului de infecție a celulelor de către grafenul nanotehnologic.

Cele mai ușor de recunoscut părți sau componente ale „vaccinurilor” sunt țesuturile fetale și alte proteine ​​organice. Aceastea au scopul de a prăbuși sistemul imunitar al subiectului, ca o „distragere a atenției”, astfel încât macrofagele, celulele T și alte componente ale sistemului imunitar să nu interfereze atât de mult în procesul de inginerie genetică. Ca un produs secundar al acestor țesuturi, ele vor provoca, de asemenea, o multitudine de infecții și afecțiuni autoimune și cancere care vor epuiza resursele celor infectați, așa cum s-a discutat deja.

„Vaccinurile” sunt controlate de la distanță. Rețelele cu microunde vor fi folosite pentru a activa sau dezactiva efectele dorite asupra fiecărui grup social după bunul plac. Aceasta intră în 5G, dar nu trebuie să fie o tehnologie 5G pentru a activa și controla fiecare persoană în mod separat. Grafenul va fi în interiorul celulelor subiectului în moduri și cantități unice și specifice subiectului, ceea ce îi va oferi o frecvență unică, identificabilă și prin rețelele de microunde în stil Bluetooth. Pe care îl vedem în concordanță cu numirea acesteia „Chipping” a populației lumii.

Nu am împărtășit asta până acum la acest nivel. Iar partea care nu este de înțeles este procesul exact de replicare sau modificare bio-genetică a fiecărei celule a individului cu utilizarea nano-grafenului robotizat. Una este să spui aceasta din urmă și alta să explici pas cu pas la nivel medical cum se face.

   Robert: Mulțumesc. ADN de moluște?

   Anéeka: Acest ADN de moluște este folosit pentru a accelera crearea de celule stem artificiale în interiorul corpului uman.

   Gosia: Mulțumesc Anéeka. Ați menționat și tehnologia folosită pentru inserarea realităților. Ce vrei sa spui cu asta? Cum a fost aplicată această tehnologie la vaccinuri?

   Anéeka: Da, nanografenii sunt fabricați cu această tehnologie. Deci, este mai presus de om. Deci, încalcă o varietate de acorduri spațiale. Iar medicii Pământului nu vor putea înțelege întregul, ci doar aleargă încercând să înțeleagă pentru ce este grafenul și pentru ce sunt proteinele ARN și pentru ce sunt celulele fătului. Ei nu vor putea vedea mai mult decât grafenul, pentru că nu vor putea să-l vadă la nivel atomic. Este că sunt microroboți controlați de la distanță controlați de 5G și alte frecvențe realizate cu grafen ca material. Nu este doar grafen.

   Gosia: Faptul că acest lucru este peste nivelul uman este important!  Este o clauză legală care poate fi folosită împotriva celor care au fabricat-o!

   Anéeka: De sâmbătă seara, Alenym a raportat acest lucru atât Consiliului Alcyone, cât și Federației, sediul local. Ea le-a trimis rezultatele complete de la laboratoarele noastre și semnat de Senetre și de mine în calitate de Medici.

Atât Consiliul Alcyone, cât și Consiliul local al Federației și-au exprimat repudierea totală față de această constatare. După cum s-a exprimat la ședința Consiliului Federației Viera de duminică, 10 octombrie 2021. Încalcă secțiunile anti-invazie și modificări genetice ale reuniunilor Consiliului Federației și Orion și acordurile legale.

   Robert: Federația nu cunoștea aceste date?

   Anéeka: Datele indică faptul că oamenii din Federație cărora li s-au dat rezultatele testelor NU știau despre acest lucru.

   Gosia: Ce rasă este exact în spatele ei? Cine a fabricat-o, se știe?

   Anéeka: S-au putut ascunde bine, credem că nu sunt aici dar că intră și ies prin portaluri. Din tipul de tehnologie, putem observa că sunt Reptiloizi. Ei lasă o urmă pentru că au folosit asta înainte. Și ca întotdeauna, le spun oamenilor totul, pentru că în filmul Prometheus de la început se vede asta.

   Gosia: Yazhi spune că sunt reptilieni și alte ființe greu de catalogat deoarece sunt pe JUMĂTATE astrale. Ei folosesc numai corpuri biologice.

   Anéeka: În concordanță cu datele mele, da.

   Gosia: Când l-au folosit înainte?

   Anéeka: În trecutul îndepărtat, pe Pământ este prima dată când îl folosesc. Nu este necunoscută această tehnologie, pentru noi sau pentru Federație. Este inclus chiar și în legile spațiale ale așa-numitelor acorduri Orion. Sunt un alt set de acorduri si legi asemanatoare cu Prima Directivă, sunt de pace si cooperare.

   Gosia: Bine. Anéeka, crezi că cu această petiție legală către Alcyone și nivelul local al Federației, Federația și alte rase vor face ceva în privința asta?

   Anéeka: Nu pot să știu pentru că nu au făcut nimic până acum. Doar că de data aceasta este atât de dramatic și invaziv încât, dacă nu fac ceva în privința asta, îi va expune nu doar ca fiind permisivi, ci și cei care au creat această problemă. Adică, fie intervin într-un fel sau altul, chiar dacă nu se vede intervenția lor directă, fie multe rase care știu deja acest lucru, precum cele din M45 și cele ale lui Avyon (Urmah) vor ști că nu au făcut nimic, iar alunecarea temporală va avea o valabilitate redusă ca scuză. Cu alte cuvinte, dacă nu fac ceva, vor fi expuși ca fiind regresivi și vor exista consecințe. Din câte știu, aceasta este cea mai cuprinzătoare declarație privind conținutul vaccinurilor care există, cel puțin la un nivel de bază, pe înțelesul publicului.

Cu aceste informații mai văd că cei nevaccinați, chiar dacă au reacții puternice, par să nu aibă întreg ADN-ul schimbat, deși chiar designul „vaccinurilor” indică faptul că sunt concepute pentru a fi transmisibile de la persoană la persoană și astfel forțând întreaga populație să fie vaccinată. Cu toate acestea, rata de virulență indică astfel că cei nevaccinati sunt probabil suficient de puternici pentru a se apăra de ceea ce produce vaccinul, deși cei vaccinați emit sau contaminează tot ce le stă în cale cu exozomi ARN și grafen nanotehnologic.

   Gosia: O întrebare, ați găsit în vaccinuri vreun parazit, comentează unii. Organisme vii.

   Anéeka: Vedem componente care ar putea fi luate pentru ființe vii. Paraziți direcți, cum ar fi ouă de vierme, sau vierme, nu am văzut, dar având în vedere grădina zoologică de lucruri care sunt acolo, văd că este foarte posibil ca unele loturi de „vaccinuri” să le aibă.

   Robert: Anéeka, iar nanoroboții se pot replica ei înșiși?

   Anéeka: În prezența a mai mult grafen, așa pare, dar este limitat, în măsura în care este îndoielnic cum se reproduc. Rămâne o suspiciune, o suspiciune doar pentru că ceea ce odată a fost doar grafen se trezește dintr-o dată devenind un nanorobot, dar s-ar putea ca tocmai să fi fost oprit și prezența altora să-l fi activat. Acest lucru se datorează faptului că sunt concepute să reacționeze în prezența altora și să primească instrucțiuni simple unul de la celălalt. Ceea ce se replică este ARN-ul sau proteina „spike”.

   Robert: Deci impulsurile electromagnetice nu sunt de folos?

   Anéeka: Într-o măsură limitată, îi recomand în continuare, dar nu vor dezactiva grafenul nano, doar îl vor opri pentru moment. Un alt punct, ceea ce au vaccinurile este o variantă a Black Goo. Îi va izola pe oameni, îi va transforma în ființe controlabile de Cabala care se află sub controlul Reptilelor și Maitrelor, deoarece frecvența fiecărei persoane nu va mai coincide cu cea a Sursei Originale, cu semnalul Sufletului lor. Nu va mai intra în ele.

Și aici clarificăm un alt punct: că Federația ESTE stăpână asupra Pământului și a tot ceea ce se întâmplă pe el, indiferent dacă le place sau nu celor cărora iubesc Federația Galactică a Iubirii și Luminii. UFoP direct sau prin omisiune sau prin orice se face vinovat de ceea ce se întâmplă pe Pământ.

   Gosia: Dar un lucru Anéeka... faptul că ai găsit această tehnologie NON-UMANĂ și că ceri ajutor legal de la Alcyone... nu ar putea însemna că rasele ET ar putea interveni mai mult pentru a opri asta? Dacă ceea ce ați găsit este ILEGAL, ar putea interveni.

   Anéeka: Da, totuși, există deja o listă lungă de lucruri și motive pentru care Federația sau rasele binevoitoare ar trebui să intervină. Pentru că lista ultrajelor și neregulilor împotriva populației umane este foarte lungă. Lista încălcărilor legii spațiului este lungă de mile. Deci, acest lucru se adaugă la toate cele de mai sus și știm cu toții că nu au făcut nimic în acest sens. Ideea mea este că aceasta nu este singura încălcare gravă a legilor spațiale și nu au făcut nimic cu privire la încălcările anterioare. De ce ar lua în seamă aceasta?

   Gosia: Dar această situație este mai gravă decât altele poate?

   Anéeka: Pentru mine este cea mai gravă pentru că garantează distrugerea genetică a umanității, în scopuri invazive și în beneficiul celor care o aplică, fără ca omenirea să poată vedea sau detecta ce le fac.

Și Federația, nu există nicio justificare sau scuză pe care o știu, dar punctul meu de vedere aici este că ei NU vor oferi ajutor umanității în modurile în care se așteaptă. Ei trebuie să preia controlul ei înșiși, oamenii. Este singura cale; toată lumea trebuie să înțeleagă asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu