SOMNUL CONSTIINTEI NASTE MONSTRI



   Timpul începe să treacă chiar mai repede decât înainte și este un semn clar că modificările se accelerează.
  Omenirea in numar mic, foarte greu si incet, începe să înțeleagă cum prezența lor pe Pământ afectează planeta și căută să se îndepărteze de acele lucruri care continuă să susțină vibrațiile negative.
  
Este timpul să punem deoparte toate diferențele și să învățăm să trăim împreună ca unul, în fericire și cooperare.
 Oamenii au uitat comlet de Dumnezeu desi din gură spun altceva. Inima lor s-a impietrit si a uitat iar ei  au in marea lor majoritate o personalitate care ii  face de multe ori să pară foarte reci și incapabili să-și exprime sentimentele, sau sunt din caleafară de răi.
 Pentru binele tău si al lumii întregi, este timpul să renunțați la acele lucruri care sunt în calea păcii dintre oameni , natiuni, natura...etc
  Veți fi de asemenea conștienți de faptul că ghizii vostri vă supraveghează cu atenție și vă vor ajuta dacă este necesar. Ei au căile și mijloacele de a vă asigura că păstrați calea...dacă văd ca asta vă doriti.

În mintea ta, va trebui să fii pregătit pentru timpul care se apropie. Dacă vei sta comod fară să misti un deget măcar , vei ajunge să plangi de milă copiilor tăi.
Este adevărat că intunericul dă buzna in viata ta si nu te intreabă dar , nici măcar intunericul (sub orice formă ar fi) nu  poate găsi loc in viata ta, decat daca omul acceptă . In acest moment, incăNIMENI  NU POATE  TRECE  PESTE  LIBERUL   ARBITRU  AL  VOSTRU!  Asa a lasat Dumnezeu aceasta lume, si nimeni nu calca acest drept al fiecaruia decat daca omul APROBA !
Dacă nu deschideti ochii si aprobati in contunuare cu seninatate tot ce vi se aplică de către intuneric, supunandu-vă lui si sustinand că; “asa vrea Dumnezeu”….chiar asta ve-ti primi. Va veni curand o zi , in care veti primi in viata voastră uraciunea TOTAL.

Treziti-va oameni buni !!!!    Pe aici e o vorba ; “ Somnul constiintei naste monstri “ pe care intunericul a avut grija să o schimbe si să spună ” Somnul ratiunii naste monstri” …care e cu totul si cu totul , altceva.
Omul are nevoie doar de o constiintă inaltă ca să poată cunoaste totul si ca să poată duce o viata frumoasă in lumină. Dumnezeu i-a dat omului constiintă ca să poată evolua , ca să poată discerne lumina de intuneric, ca să poată să aleagă  intelept pentru sufletul său, caci omul este o manifestare a lui Dumnezeu aici pe pămant.
 Intunericul  face TOTUL ca să adoarmă constiinta omului si incet, incet să-l domine si să-l conducă pe deplin. Daca omul alege si acceptă fară sa clipeasca tot ce ii oferă intunericul , sufletul său se stinge si devine aidoma celui caruia i se supune. Degeaba dati fuga la biserică si dati din buze vorbe insirate, cerand si iar cerand, tarandu-vă in genunchi. Respectarea ritualului bisericesc (oricare ar fi el) , NU inseamnă credintă in Dumnezeu ! Dumnezeu aude doar sufletul din inima care vorbeste.

Dacă sunteti dintre cei care mai caută si citesc pe net articole , aveti grijă ce anume alegeti să credeti. E adevarat ca schimbarea este peste tot în jurul vostru, deoarece vechiul se rupe pentru a face loc noului, care este mult așteptat . Dacă insă omul nu alege să traiască in lumina, viața sa NU va deveni mai tolerabilă și mai plăcută. 
LIBERTATEA  ESTE  UN  LUCRU  PRETIOS !  Cat o mai  aveti  incă, nu uitati acest lucru! Ascultati ce vă invata glasul ingerilor .
Creatorul Suprem care cunoaste viata dură de aici,  in iubirea SA pentru voi, v-a dat o nouă sansă care să vă fie calauză. Nu-i intoaceti spatele, alegand intunericul.

Somnul constiintei naste monstri  !
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu