Sufletul tău, sau să lași ceva în urma ta? Ce e mai important?


  

Aceasta întrebare si-o pun foarte puțini oameni. În aceasta lume a pământului s-a impamantenit ideia ca e musai sa lași ceva în urma ta , ceva palpabil , material. De mic crești cu aceasta ideie, sa faci ceva care sa rămână și sa dainuie cât mai mult...o casa, un lucru , o haina , o bijuterie, o melodie, sau măcar un act de vitejie care sa rămână în istorie, ceva. Palatele și piramidele pe care le vede omul azi, au fost luate ca etalon în viața traita pe pământ. Se considera ca aceasta e menirea omului, menirea vieții lui.

Oare așa să fie ?

Ce nevoie are sufletul tău de așa ceva ? Când treci dincolo, în lumea celor drepti, crezi oare ca sufletul tău are vreo bucurie ca a lăsat un mare palat și o avere imensa urmasilor? Chiar crezi ca ii mai pasa de lumea materiala?

Sigur NU!

Din lumea asta nu pleci cu NIMIC material. Sufletul pleacă gol de trup și de orice e material în jurul sau. Ceea ce ia cu el sunt doar amintirile, trairile, sentimentele pe care le-a avut aici. Restul ......E DOAR FUM!. Nimic nu este important pentru el.

Va întreb atunci; are sens tot zbuciumul pe care îl are omul pentru averi și tot felul de agoniseli?

Credeți ca este înțelept sa renunți la tine, la visele și dorintele tale doar pentru a te sacrifica în favoarea altcuiva ? Renunți la sufletul tău , îl calci în picioare pentru a slavi și slugari pe altcineva? Da, faci acte de binefacere, ajuți pe oricine îți cere dacă vrei, dar nu pui pe nimeni înaintea sufletului tău, ca nu deasta ți-a dat Dumnezeu aceasta viața aici, sa o daruiesti altuia.

Fă-ți alegerile în mod conștient și ele sa devină cele mai înalte alegeri pentru tine! Pe măsură ce te aliniezi cu Sinele Superior, numai binele va veni. Există pur și simplu acțiune și reacție. Alege cu înțelepciune.

Învață să te iubești pe tine însuți. Sinele tău, poate fi speriat, confuz, singuratic și uneori chiar dorind să plece. Emoțiile negative nu înseamnă că ți-ai pierdut calea spirituală, dar pot fi instrumente minunate pentru a-ți reaminti că trăiești într-o lume tridimensională.

Lumea, încă doarme somnul de veci, nu se agita nimeni sa schimbe ceva, asa ca avem ce avem si viata trece si noi cu drag si spor muncim pentru alții si tot așa si ne mai si vaitam din cand in cand, ca ne mai strange lantul uneori asa de tare, ca se mai aude cate o voce care tipa ca nu ii place.

Fii atent la inima ta, la ce îți dorești cu adevărat. Nimeni și nimic nu este mai important decât sufletul tău dăruit de Dumnezeu. Aceasta viața are rolul și menirea ei. Nu te abandona , Nu te lasa calcat în picioare! Alege cu înțelepciune.

Aceasta viața , acest punct , este punctul culminant al unei călătorii pe care ați inceput-o de mult, mult timp. Ai aflat multe , ai învățat multe. Ți-ai pus întrebarea? Ce e mai important sufletul sau ceva lăsat alor tăi , ceva grandios lăsat în urma ta?

Acum ești în fața ușii. Este alegerea voastră liberă dacă deschideți sau nu ușa. Cu siguranță este mai confortabil să o lași închisă, unde vei continua să ai prieteni, camaraderie și sentiment de apartenență și nu vrei dintr-o data sa devii radical dar, ai petrecut multe vieți târându-te, rugându-te, luptându-te să găsești această ușă și acum stai în fața ei . Deschizi sau nu ? Ce alegere faci acum pentru viața ta ?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu