INVATATI

 

Acum se desfășoară marea bătălie pentru “capturarea” sufletelor de mpartea luminii sau a întunericului. Lumea se “cerne”.

Daca iti doresti lumina lui Dumnezeu cel adevarat si nu sa slujesti altceva, e deajuns sa fii bun si recunoscator. Numai stradania ta de a gasi in fiecare zi si in fiecare clipa motivul de a fi recunoscator lui Dumnezeu, te salta pe scara evolutiei, iti mareste constiinta.

Recunoștința este o stare de auto-recunoaștere a divinității din tine, care știe că tot ce ne vine este pentru creșterea noastră și pentru a ne conduce spre inima noastră sacră. 

Cand sunteti recunoscatori, inseamna ca aveti ochii deschisi spre Dumnezeu si spre miracolele Sale, si nu va scapa nimic din cate se intampla. Stiti ca exista un tipar si un plan dupa care se desfasoara viata voastra. Nimic nu este intamplator; fiecare contact este la locul sau, fiecare actiune este condusa. Ca sa puteti trai in felul acesta, trebuie sa aveti credinta totala, credinta ca viata voastra e condusa de Dumnezeu. Aceasta inseamna ca trebuie sa inchinati Lui totul ca sa va conduca dupa voia Sa.

Trebuie sa invatati ca numai cand veti darui totul, veti primi  totul.

 Trebuie sa invatati ca in lumea aceasta pe primul loc sa fiti voi, nu altcineva, asa trebuie sa fie mereu, sa nu cumva sa puneti lucrurile materiale pe primul loc, atentie mare cu sufletul vostru, el este totul, nimic alceva nu trebuie sa va faca sa il puneti pe primul loc cand este vorba de probleme.

 Trebuie sa invatati ca nu trebuie să aștepți ca totul să se schimbe în bine, înainte de a începe să te binedispui si sa fii recunoscator.

 Invata si nu te gandi nici la trecut nici la viitor, accepta cu simplitate ca viata este vesnica si n-are nici inceput, nici sfarsit. Atunci sfera constiintei tale se largeste din ce in ce, incepi sa intelegi misterul si miracolul vietii vesnice si al unirii finale . Pas cu pas, mergi mereu inainte si tot mai sus, cu sufletul senin si impacat, intelegand ca nu trebuie sa te ingrijesti de nimic, pentru ca totul este in mainile lui Dumnezeu.

 Invata si traieste in asa fel incat toti cei din jurul tau sa poata vedea ce inseamna sa traiesti prin credinta, ce inseamna sa ai toata increderea in Domnul si Dumnezeul tau, in divinitatea din launtrul tau.

Invata si traieste in asa fel incat toti cei din jurul tau sa poata vedea ingerul din tine. Fii o lumina pe acest pamant, pentru lumea din care faci parte.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu