SACRIFICIUL


 Va intreb ! ;  Credeti voi ca Dumnezeu  va aprecia ce faceti pentru altii,  daca  voi insiva nu va pretuiti la fel de mult propria viata pe care EL v-a dat-o ???   Cine sunteti voi sa cantariti sa pretuiti si sa judecati a cui viata este mai importanta ???

 
  Ajutati , fiti blanzi , iubitori , marinimosi cu toti cei din jurul vostru.
  Nu judecati pe nimeni caci fiecare a ajuns la intelegerea sa si face dupa mintea sa.
  
   Deschideti ochii!!! 
  Respectati-va pe voi insiva la fel ca si pe cei in mijlocul celor cu care traiti, a celor pentru care unii v-ati dedicat o viata.  Sunteti la fel de importanti caci fiecare traieste propria  viata si se bucura de  ea singur cu sinele sau.  Drumul vostru catre Dumnezeu , este doar al vostru si nu al  celor din jur , sau impreuna cu ei. Lucrati pentru ca TOTUL nostru ca oameni ai planetei sa fie bine , aveti grija ca sa nu faceti rau celor din jur  dar , nu va ignorati pe voi insiva , sufletul vostru , menirea voastra pentru care v-ati nascut aici in acesta viata. La finalul vietii veti da socoteala pentru ca ati renuntat la sufletul si viata ce v-a fost data de Dumnezeu. Menirea voastra nu e jertfa sufletului vostru!
  
  Nu va mintiti ! Nu incercati sa va convingeti ca “merge si asa”. Nu incercati sa va convingeti ca invatatura religioasa are dreptate... aveti voi taria si curajul sa sustineti ca asta e vrerea lui Dumnezeu? Credeti voi ca Dumnezeu v-a creat si v-a dat viata ca sa fiti sluga pentru altul si sa traiti in durere , si nevoi ? Credeti voi ca Dumnezeu n-a avut alta treaba decat sa lase pe pamant atat de multe religii, ...fiecare cu invataturile ei, si fiind atat de diferite una de alta ? ...adica ce ? nu era acelasi Dumnezeu?...cum ? avea pentru crestini o minte si pentru mahomedani alta?si tot asa pentru fiecare?
E usor si comod sa te lasi purtat de minciuna. Ganditi !!!! si nu va abandonati ! nu renuntati la  viata voastra , la sansa ce o avem in acesta viata cu totii. 
Incercati sa traiti in pace , armonie si iubire.  Multumiti lui Dumnezeu pentru viata voastra  si pentru ce v-a fost dat sa invatati. Fiti buni si blanzi  si veti mosteni Pamantul !

Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu