Atunci când recunoști că toți cei din afara ta ești tu

 


 

"...Nu trebuie să evitați nimic sau pe nimeni pentru a crea realitatea pe care doriți să o creați. 

Dacă cineva sau ceva nedorit apare în experiența ta, îmbrățișează-l. Să știi că sunt acolo cu un motiv. Să știi că evenimentul sau împrejurarea s-a întâmplat să-ți ofere o oportunitate de a crește, de a te extinde, de a evolua, de a deveni mai mult din adevăratul tău sine.

Nu trebuie să-i închizi pe toți, sau să-i scoți din viața ta, pentru a trăi viața visurilor tale, dacă acea persoană a fost cineva care te-a rănit sau cineva pe care simți că te-ar putea răni.

Îți dai puterea atunci când îți trăiești viața prin aceste concepte și idei egoice. Cel mai bine e să-i dai drumul; lasa-ti judecata. Lasă-ți resentimentele. Eliberați-vă emoțiile negative îmbrățișându-le. Pare paradoxal, dar așa funcționează. Trebuie să îmbrățișezi totul pentru a trece peste el. Trebuie să experimentezi totul, astfel încât să poți trece la următorul nivel al acestui joc pe care îl joci cu tine.

Nu-ți face viața din ce în ce mai mică, doar pentru că ego-ul tău te-a convins că este necesar pentru a trăi deloc, sau pentru a trăi așa cum vrei să trăiești.


Amintește-ți că ești acolo pentru a sluji întreaga umanitate și poți face asta doar atunci când recunoști că toți cei din afara ta ești tu . Și când recunoști că ești acolo pentru a fi iubire și pentru a aduce dragoste tuturor și fiecărei situații, atunci crești, atunci te extinzi...."

Fii iubire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu