NU VA LASATI COPLESITI DE VESTILE RELE

  




Dacă ai curiozitatea și asculți la previziunile care se fac, te infiori. Astrele au ele energia lor specifică fiecare in parte, iar ele predispun la anumite fapte, iti dau energia lor , poate un imbold , dar în nici un caz nu hotarăsc ele. 

Daca asculti la stirile de la televizor, poti sa cazi total in disperare si depresie. 

Tu ca om, ai în mâna ta puterea să alegi!

Indiferent cum sunt așezate astrele pe cer și „privesc” la noi, noi suntem cei ce alegem ce dorim să trăim. Indiferent de stirile pe care trebuie sa le auzi  neancetat, tu decizi ce anume sa crezi. Totul începe cu gândul tău.  Putem si e bine sa fim atenți la fiecare amănunt , fiecare gând, vorbă, și faptă și așa putem trăi conștient, și să facem alegeri intelepte pentru ca toate aceste previziuni să NU își găsească implinirea.

Omul a fost învățat de cei ce conduc, să fie docil și ascultator, să se supună la ce i se dictează.

În fata lui Dumnezeu lucrurile nu stau așa!

Dumnezeu ți-a dat puterea să alegi pentru drumul tău, pentru viata ta. A avut încredere în tine că vei începe să gândești și vei avea puterea să alegi sa traiesti in legea divina ca să-ti fie bine. 

Gândește-te omule !!!! ...ca orice părinte, si El vrea ca tu să înveți să fii pe picioarele tale, să discerni binele de rău, să alegi pe ce cărare vrei să mergi ; a binelui sau a răului și cui alegi să inchini viața ta. De la Dumnezeu pleci creat frumos, iar mai departe,  trăiesti in această lume a dualitătii pentru ca tu să inveti să pretuiesti pe ambele , sa intelegi ce inseamnă fiecare si apoi alegi către ce te indrepti.

Dacă Dumnezeu voia ca tu să fii docil ca un animal, să te târăsti și să fii veșnic în genunchi, NU ti-ar fi dat puterea să alegi ce vrei să faci, ce drum să alegi în viața!

Mulți veți spune că așa se face și la biserică... ia gândiți puțin; cine a hotărât cum se face la biserică, nu oamenii? 

 Dumnezeu a spus el faceți ritualul ăsta și inchianti-vă doar asa????

Si apoi, care ritual de inchinăciune e cel adevărat ?; cel ortodox?...cel catolic?...cel musulman?... adventist ?... protestant?... Hinduismul?... Budismul?... Jainismul? ...Sikhismul? ..... ETC că mai sunt și altele.



Omule! Lasa tiparele acestei lumi care iti impun tot felul de nebunii si alege să ai un viitor frumos pentru tine și urmasii tăi. Doar prin iubire pentru tot și toate vei răzbi. Asta ne-a invătat si Isus, că iubirea e calea.

 

Dacă , intr-un cadru dificil ca acesta de acum, o persoana isi poate pastra in continuare gandurile virtuoase; daca  poate sa se mentina pe teren impotriva atacului valorilor si opiniilor moderne si sa ramana la cele traditionale; iar daca inca mai crede in divin in fata atacurilor din taberele ateului si evolutionistului, atunci , acea persoana isi va indeplini scopul; sa obtina mantuirea si sa se intoarca in rai.  

Nu va lasati coplesiti si sa nu te plangi de soarta ta in viata atunci cand lucrurile sunt grele . Poti  castiga o viata mai buna, dobandind virtuti prin fapte bune , prin ganduri bune.

Sa nu te astepti ca o rugaciune a ta, sa fie implinta, daca tu ca om nu ai castigat merite, binecuvantari si virturi prin faptele  tele bune. Universul creat de divinitate are legile sale stricte si clare, care nu pot fi incalcate de nimeni. Adevaratul sau scop este sa va arate si sa va deschida calea inapoi in rai. Cine vrea  sa asculte  si sa vada , va intelege adevarul.

      

 Lăsați fricile și fiți intelepti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu