Pentru ca Înălțarea să aibă loc

 


În
funcție de nivelul de intelegere la care se găsește omul, aspir
ă către divinitate , sau nu; se simte atras de Lumină sau de Întuneric.

Această LUMINĂ a Divinitătii, nu este doar strălucirea unei noi zile pe măsură ce apare la orizont strălucirea Soarelui, sau a ceea ce este aprins de la un comutator dintr-o cameră, sau chiar strălucirea focului de la o lumânare .

Această LUMINĂ este dincolo de explicația completă și este „TOTUL” – un termen care este încă insuficient în încercarea de a explica MARETIA CREATORULUI și funcționarea în creație.

Astăzi, oamenii se confruntă cu ei înșiși; culeg roadele a ceea ce au semănat de-a lungul vremii. Nu ne bate nimeni pentru asazisele păcate. Tot ce se întâmplă , este răspunsul Universului la faptele, cuvintele și gândurile noastre.

Astăzi , cât încă nu e prea târziu, priviți la voi , în voi, și corectați ceea ce este greșit.

Pentru ca Înălțarea să aibă loc, trebuie să fi finalizat ceea ce ați venit pe Pământ să faceți.

Ce trebuie să faci... pierde orice frică! Renunțați la toate acele bariere, credințe, critici, judecăți, gânduri negative, emoții nedorite.

Lasă controlul! Nu te vei simți niciodată mai liber!

Atunci găsești echilibrul, sincronicitățile vor începe să apară peste tot pentru a arăta că ești pe calea cea bună.

Vei începe să te conectezi cu oamenii potriviți la momentul potrivit pentru a te ajuta pe drumul tău.

Având încredere în tine, îndrumarea ta interioară va fi cel mai bun lucru. Trebuie doar să fii conștient de asta și să asculți.

Desigur, munca interioara asupra noastră însine se refera în mod accentuat la diversele stări psihologice ale Constiintei… Nimeni nu ar putea nega faptul că în interiorul nostru cărăm multe erori si că există stări greșite

Dacă chiar vrem să ne schimbam de-adevăratelea, trebuie, cu maximă urgentă si neîntârziat, să modificăm radical acele stări gresite ale Constiintei.

Modificarea absolută a stărilor gresite produce transformări complete în domeniul vietii practice… Când o persoană lucrează serios asupra stărilor gresite, evident întâmplarile neplăcute ale vietii deja n-o mai pot răni atât de usor…

De aceea spuneam că, astăzi, ca în totdeauna, oamenii se confruntă cu ei înșiși; culeg roadele a ceea ce au semănat.

Pacătul omului, dacă ii putem spune așa, sau mai degrabă greșala lui, este ca s-a lăsat ademenit și s-a îndepărtat de Divinul din inima lui, nu i-a mai ascultat glasul, bazandu-se și lăsandu-se condus de către alții. Și-a dat puterea lui altcuiva.

Întrebarea este: ce am făcut noi, oamenii, și nu, ce fac cei întunecați pentru a ne indeparta de Lumina și viața.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu