Aceasta este trezirea voastră



   Conștientizarea adevăratei voastre naturi, Sinele vostru care folosește trupul ca un vehicul pentru a experimenta, se ridică în constiința unui număr din ce în ce mai mare dintre voi si mulți simt  prezența unui adevarat  tsunami de iubire, care se revarsă pe planeta Pământ, si se tot intensifică. 
   Toți cei incarnați pe Pământ acum simt acest  lucru si toți aud soapta călăuzitoare, deși majoritatea nu au încă o înțelegere a ceea ce se întâmplă, a ceea ce simt si aud,... ei simt doar ușor sau, până la extrem de incomod.
   Dumnezeu doreste ca omul să evolueze si a dăruit omului o noua formă de călăuzire si ajutor. Ceea ce se întâmplă este un aspect esențial al procesului de trezire. A te trezi este să te deschizi pe deplin  iubirii, doar teama îți blochează accesul la ea.
  Oamenii au trăit cu frică de-a lungul timpului, si traiesc încă, crezând că o catastrofă oribilă se poate petrece neașteptat în orice moment. Nu vă lăsați prinși să urmați o predicție liniară. Aceste predicții sunt create dintr-o veche realitate, care acum nu mai funcționează  corect. Sigur că ați observat deja acest lucru. Da, s-au făcut astfel de prorociri cutremuratoare pentru viitorul omenirii, dar , s-a specificat clar, că ele sunt posibile, doar dacă, omul nu urmează calea evolutiei  sale, a luminii si a iubirii pe acest  Pământ.
  Mințile dvs. raționale și logice știu că trăirea cu un sentiment constant de frică este foarte stresantă și că duce la tulburări psihologice care continuă să complice situația, putând să aducă chiar implinirea lor. Cu toate acestea, ego-urile multora dintre voi, se dezvoltă in continuare cu, si din frică!  Acestea sunt vremuri interesante de schimbare, nu neapărat momente ușoare de schimbare.
  
  Majoritatea fiintelor de pe Pământ vor să fie iubite, fericite și în pace. Acest lucru este posibil, caci este starea voastră naturală. Cu toate acestea, teama exista, iar în frică se construieste apărarea, iar granițele și zidurile sunt construite pentru a separa . Credințele și convingerile politice și religioase diferite intensifică aceste rupturi între popoarele din cauza rasei, culorii, etnicității, culturii și abilităților intelectuale, în timp ce cei aflați în poziții de autoritate se joacă în temerile lumii de a-și întări pozițiile incontestabile.
  Acum, pe măsură ce fluxul de energie al Iubirii crește și se intensifică, mulți devin conștienți, si  foarte conștienți de faptul că o schimbare majoră a atitudinilor și comportamentelor este neaparat esențială .
  
  Vechea ordine se destramă incet dar sigur. Se urmareste crearea și stabilirea unui sistem care să funcționeze corect, onest și cu respect pentru fiecare om.
  Cel mai bun “transformator de sistem”, se naște pe măsura ce oamenii de pretutindeni își dau seama că nu există nici o separare și că gândurile, cuvintele și acțiunile fiecăruia îi afectează pe toți ceilalți de pe planetă. O evoluție spirituală masivă a umanității este în proces chiar acum, iar viteza de transformare,  este deja foarte rapidă, si se accelerează.
  
  Voi toți sunteți iubiți divin, de la cei mai avansați până la cei mai simpli dintre indivizii care aparent nu au absolut nici o conștiință  sau un dram de spiritualitate. Stiu că biserica sustine alte lucruri, dar dacă veti fi atenti si veti gândi putin, o să vă dati seama singuri ca Dumnezeu nu face diferența între voi, El nu vă judecă, El nu pedepsește, El Îi adoră pe fiecare dintre voi fără excepție, iar Voința Lui este ca voi să cresteti si sa evoluati.  Vrea să vă dati seama si să vă treziti în cunoașterea completă și deplină că  VOI TOTI SUNTETI  UNUL   și ca aceasta  trezire vă va aduce bucurie nespusă. 
  Trezirea voastră este vointă divină și, prin urmare, este absolut INEVITABILA! 
  Aceasta este trezirea voastră!

  Prin urmare, bucurați-vă, sărbătoriți Lumina și iubiți-vă unii pe alții, așa cum face Dumnezeu!  Știți că fiecare pas pe care îl parcurgeți va construi, de asemenea, o nouă cale spre viitor.  Fii tu insati, schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.
    
Fiți doar bucurie



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu