ULTIMATUMUL - Omul din mine -


   


   Dumnezeu care ne-a adus si a hotarat ca sufletul nostru sa se nasca ca om aici pe aceasta planeta, ne-a daruit o lume mirifica, in care omul avea o clima blanda, pamanturi manoase, apa buna, plante datatoare de sanatate, hrana pe alese… un adevarat rai. Nu trebuia decat sa fim “frumosi” si noi ca oameni.
    Ne-a trimis o multime de invatatori care sa invete pe om, care ar fi alegerile cele mai bune si drumul cel mai frumos pentru viata sa.
Ce a facut omul cu ei ?.... nu mai discutam.
    Ne-a daruit si ingeri care sa ne calauzeasca si sa ne protejeze in aceasta viata.
Ce a facut omul cu indemnurile simtite din partea lor ? …. nu mai discutam.
    Ne-a daruit si proroci si Prorociri ale vremurilor ce va sa vina, sau altfel spus atentionari daca legea divina e incalcata … amenintari …. cum vreti sa le ziceti.
Le ia omul in seama ? …. nu mai discutam.
     Au trecut milenii peste milenii si omul a facut, ce stiti prea bine ca a facut cu viata lui si cu aceasta planeta.  Nu a pretuit viata care I s-a dat, a permis sa fie calcat in picioare si la propriu si la figurat, sa fie condus in turma , sa gandeasca altul si sa aleaga pentru el, si in locul lui. Omul a acceptat si si-a dat singur puterea sa , gandirea sa, viata sa, sufletul sau…. Cui anume le-a dat singur si cu buna stiinta? …. Intunericului.
  
 Ni s-au dat multe de catre Dumnezeu, dar , acum, El a dat si un ULTIMATUM omului.

  Ca sa fie constient si la judecata de apoi sa nu poata sa spuna nimeni ca nu a stiut, Dumnezeu a ales si;
  1. Ne-a dat amintiea a ceea ce suntem si am fost candva ca suflet, ca tot omul sa constientizeze si sa fie in cunostinta de cauza, sa pretuiasca umanitatea in care a fost adus de Dumnezeu si sa poata ALEGE constient ce vrea.  
   2. Ne-a dat totodata si AUZUL, glasul lui Dumnezeu si  al  ingerilor,  de la care omul poate invata si cunoaste, fara a se osteni cumva. Vrei-nu vrei, fiecare poate sa auda in permanenta, sa asculte , si sa stie, care este calea pe care Dumnezeu ti-o daruieste si pe care i-ar place ca tu sa mergi .

  Indiferent cine ar fi sufletul meu si de unde as veni , m-am nascut OM . Am crescut si am invatat sa fiu om de omenie pe acest pamant . Chiar daca parintii si inaintasii mei nu s-au priceput sa croiasca o lume mai buna in care tot omul sa fie fericit si cu o viata indestulata , EU , NOI, cei de astazi, putem sa schimbam lucrurile.
  Putem sa alegem sa fim iubitori, omenosi , buni , balnzi, atenti, echilibrati, intelepti in a ne crea o viata linistita si imbelsugata pentru fiecare din noi….sau ,...  putem sa alegem sa fim ceea ce am fost candva, inainte de a fi intrupat ca om.
  Suntem cu totii creatia lui Dumnezeu, indiferent din ce energie suntem plamaditi. Indiferent de culoare, cu totii suntem ingeri.    
  Cum este trebuitoare , necesara , datatoare de viata si placuta Lumina blanda si calda a Soarelui pentru cresterea plantelor, la fel este,  de  potrivita pentru anumite vietuitoare si Lumina rece a iernii cu fulgii ei perfecti , cu peisaje  mirifice create de omat. Fiecare are menirea lui si nimeni nu poate spune ca nu este creat de Dumnezeu.
   El ne-a dat acum, acest ULTIMATUM clar !  
Este in puterea noastra sa facem ALEGEREA drumului pe care dorim sa o luam. Ce va fi cu cei care nu tin cont de invataturile de azi …..asta doar Dumnezu ne va arata la judecata finala.
Daca toate acestea se manfesta deja, este clar ca timpul este aproape.

Fiti intelepti si binecuvantati 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu