„S-a încheiat, timpul s-a scurs!”



  

  În ultima vreme, un grup important de civilizații extraterestre din dimensiunile superioare 13D,7D,6D și 5D au contactat civilizația umană de pe Pământ. Cele mai numeroase contacte au fost realizate de reprezentanți ai dimensiunilor 7D, 6D și 5D și anume: Pleiadienii, Consiliul Luminii din Orion, Arcturienii, Andromedanii și Siriusienii.
 Toți sunt profund îngrijorați de direcția pe care, în ultima perioadă, a ales să meargă Umanitatea Pământului.     
   Îngrijorarea este exprimată și de echipajele umane de la sol care s-au întrupat pe planetă cu un scop precis. S-a comunicat că pentru aceste timpuri, Dumnezeul acestui univers, Creatorul și Marele Spirit, au oferit civilizației umane tot sprijinul de care era nevoie pentru ca planeta și sistemul nostru planetar să creasca in vibratie, in constiinta,  în cele mai favorabile condiții.
  Încă din 1982 procesul „revenirii omului la Dumnezeu” a fost amorsat și el continuă, chiar dacă, pe parcurs, apar unele poticneli, ca urmare a indeciziei sau deciziilor nepotrivite ale ființelor umane.
 „Uneltele” folosite vor fi : manifestările drastice ale vremii, puterea și numărul cutremurelor, activitățile vulcanice, schimbarea polilor magnetici, toate menite să facă curățenie, să schimbe polarități și frecvențe de vibrație.
  Sunt reali și prezenți în relația cu Pământul,  Maeștrii Ascensionați, Sfinții și Sagii, Federația Galactică, Pălăriile Albe și Qanon .
 Spirite evoluate, ingeri si insasi Dumnezeu, vorbeste pentru ca fiecare  fiinta sa inteleaga ce se petrece, sa-si creasca constiinta si sa aleaga in cunostinta de cauza. Aceasta alegere incepe deacum, cu fiecare pas facut si gand avut. Cararea pe care alegi sa mergi este ingusta si doar una duce catre lumina.

Dumnezeul Creator al acestui Univers a spus: „S-a încheiat, timpul s-a scurs!”. 

Nu mai e mult până când adevărul va fi cunoscut de toată lumea. Atunci toate structurile și credințele se vor cutremura. Mulți vor cădea în genunchi și se vor tângui. 
Toate dogmele și toate minciunile vor fi înlăturate și fiecare va înțelege că toți suntem plecați din aceeași SURSĂ.

Tirania se manifestă în felurite forme însă răul făcut de cei care se opun procesului evolutiv și creșterii conștiinței sociale își arată „roadele” și cei treziți văd mai clar lumina.
Puneți-vă o întrebare…
Chiar credeți că o inteligență precum Dumnezeu a creat o asemenea complexitate și frumusețe ca viața, această planetă și universul, ne-a creat pe noi oamenii pentru a fi hamsteri care aleargă pe o roată cum vor unii ?

  În prezent Sistemul nostru solar a intrat într-o zonă extrem de energizată a spațiului.    Nimic extraordinar, este un ciclu natural. Însă noi trebuie să ne ridicăm la nivelul posibilităților momentului și să beneficiem de toate oportunitățile. 
Sunt foarte multi cei care considera ca totul este doar o vorbarie fara sens, ba chiar o considera o adevarata blasfemie la adresa lui Dumnezeu. Nu le pasa de nimic, nici de prezent si nici de viitor.
  Nimeni  nu  discuta, nu aminteste, nu se vorbeste despre auzul glasurilor tainice din launtrul nostru, care ne tot explica si ne tot indruma de ceva ani buni de zile. Multi sunt cei care au ales sa ignore cu buna stiinta indrumarea si uniunea lui cu insasi Creatorul sau.   
  Marea majoritate se manifesta de parca ar fi lunatici , inculti sau inapoiati. Nu au o gândire critică și obiectivă, refuză să vadă ceea ce deja a devenit evident, crezând, în continuare, în cei care, din când în când, le-a mai aruncă câte un rest de la masa bogaților. Cărțile privind ura de rasă, de sex, de religie, au fost bine jucate de cei intunecati, manipulad omul dupa bunul plac.

 Imi pare rau sa rostesc asemenea vorbe dar, se pare ca desi toti au fost chemati, putini, tare putini, vor fi cei care vor fi alesi de Dumnezeu. Putini  sunt cei care cauta lumina , si vor sa-si ridice constiinta si sa devina ceea ce sunt, finite divine.
  Fiecare a ales cu bunastiinta si in cunostinta de cauza si nu are nici o scuza.
Pământul este în Mâini Dumnezeiești.
Știți că sunteți foarte iubiți dar trebuie să faceți ceva pentru propria voastră devenire. 

Fiti binecuvantati


channeler James Gilliland




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu