Pastrarea cumpatului si a chilibrului in orice situatie este cheia



    
    Pastrati  echilibrul in viata voatra in tot ceia ce faceti.
   Incercati sa fiti ingaduitori, intelegatori si buni unii cu ceilalti. 
  A fi constient si incercand sa pastrezi echilibrul in tot ce faci, la fiecare pas, aceasta este adevarata provocare in viata unui om. Controlul  deplin. Fiind atent sa pastrezi echilibrul, devii constient de tine insati. Devii impacat si multumit. 
 Intunericul si raul din lumea asta va explodat in fata de multe ori. Poate va este greu sa afisati bunatate uneori fata de anumite personae care va fac rau, dar pe drumul ascensiunii bunatatea si echilibrul sunt un lucru esential care nu trebuie sa lipseasca din nici o circumstanta din atitudinea voastra de zi cu zi. 
Bunatatea va ofera o energie care va face sa va simtiti ca plutiti, ca inima va infloreste ca o floare. Asta trebuie sa va spuneti voua in fiecare dimineata ; “Azi voi fi cea mai buna si iubitoare fiinta indiferent de ce intampin in drumul meu”.  Daca constientizati acest lucru, toti impreuna deveniti incet, incet o parte frumoasa din aceasta lume. Nu conteaza ce auziti sau intampinati de la semenii vostri neevoluati; voi nu trebuie sa le raspundeti cumva. Incercati sa va indepartati daca este posibil , sa nu stati in energiile lor grele .    
   Daca simtiti pe moment ca nu aveti si nu gasiti solutii, cereti ajutor ingerilor vostri. Ei va vor ghida si va vor ajuta bucurosi numai daca le cereti.
 Simplul fapt ca aveti aceasta atitudine de bunatate fata de tot ce va inconjoara, duce un mesaj de schimbare pentru toti aceia care  trec prin viata ca niste frunze purtate de vant, fara vointa si gandire.    
 Lasati sufletul sa fie curat, liber, echilibrat si vindecati-l. Detineti doar sentimente frumoase de dragoste si bunatate. Asa il veti ajuta sa se vindece de toata suferinta indurata de mii de ani.
Pastrarea cumpatului si a chilibrului in orice situatie este cheia.
Fiti buni , blanzi si echilibrati si mai ales, traiti in iubire cu iubire .

Namaste


Un comentariu: