Un rebel sau în turmă ?



  O intrebare grea pe care si-o pun tot mai multi cu fiecare zi.  
 Te uiți în jur și vezi atât de mulți oameni deprimați pentru că sunt suprimați prin programare și condiționarea societății.  
 Cantitatea imensă de depresie și sinucidere psihologică pe care o vedem în lumea de astăzi si frica de a îmbrățișa individualismul este un exemplu al unei societăți controlate de frică. Este rău și destul de trist ce s-a făcut cu psihicul nostru, azi.
  Viața omului este ca o lentă tortură  conformă cu un program care este conceput să zdrobească conștiința  mai înaltă, percepția adevaratei situații pe care o traiesti, sentimentele pe care le simti.
Care este scopul vieții în acest fel? Să creștem îndoctrinați de mici, să ni se pară firească starea de SCLAV …. urmăm niște studii care apoi ne ajută să ne câștigăm existența muncind din greu… Eventual să mai dai naștere unui copil sau doi pentru ca sclavii să fie perpetuați în continuare. 
 Majoritatea oamenilor nu gândesc pentru ei înșiși, îi lasă pe alții să gândească pentru ei.
 Sunt orbiți de credință și prejudecăți și urmează fără îndoială turma si își pierd capacitatea de a gândi .
  În societatea pe care o trăim, ipocrizia si minciuna predomină. Oamenii se mint unul pe celalalt în mod constant doar pentru a fi scutiti de comentariile celor din jur, dar costul este sinuciderea psihologică, pierderea identitatii, deoarece acceptarea dvs. este un motiv major.
 Atât de multora le place să-și îndepărteze responsabilitatea de ei înșiși și să facă pe alții responsabili sau vinovati pentru viața lor, caci atunci când lucrurile merg prost în viața lor, "cineva este de vină".
Acesta este un motiv major pentru care vedeți atâta omenire care crede în salvatori veniti din stele sa faca lumina pace si dreptate in viata oamenilor. Asteapata Gesara/ Nesara pentru a avea banii necesari si libertate. Acum puteți vedea de ce religia are o astfel de influență psihologică asupra maselor. Foarte periculos , deoarece turma se bazează întotdeauna pe un păstor bun care să aibă grijă de ei. Cei din umbra care conduc, au stiut clar  cum sa tina in mana si sa domine , lumea acestei planete fara ca turma sa stie incotro este manata , sau sa se impotriveasca in vre-un fel. Au stiut cum sa denatureze invataturile lui Isus pentru a putea sa se foloseasca de el si a putea sa tina in lat, lumea intreaga.

Dar, un “rebel” nu permite nimănui să i se dicteze cum să trăiască.
Avem nevoie de o schimbare a conștiinței care creează o existență plină de momente frumoase și o viață care merită cu adevărat să fie trăită.
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne răzvrătim împotriva mentalității turmei și să ne distanțăm de tot ceea ce încarcă mințile noastre și ne umple sufletele cu energie toxică (gen: trebuie să faci așa că așa face toată lumea…). Această trezire care se întâmplă dă rasei umane curajul de a spune nu, la cătușele acestui program debilitant pe care l-am aflat și-l urmăm, inconștienți de la naștere.

Acum căutăm un mod diferit de a trăi. Un mod care ne aduce pace, libertate și o stare de spirit diferită, care aduce frumos si satisfacție în loc de teamă și instabilitate.
 Când nu vă suprimați pe voi înșivă, veți simți un nivel de libertate pe care nu l-ați simțit niciodată înainte. Veți simți o responsabilitate față de voi înșivă, de nimeni altcineva.
Asta este ceea ce înseamnă Trezirea…a fi altfel decat turma  ; Ruperea liberă de programare religioasă și societală, este un lucru foarte greu pentru mulți, dar se va întâmpla cu toată lumea, indiferent de ce și când ... Nu sustin ca omul sa nu mai creada in Dumnezeu, ci din contra, sa creada cu toata inima lui, dar fara  indobitocirea si doctrinele bisericesti , ca aia nu se cheama credinta , ci urmarea unor reguli. 

 Depinde de tine cât de greu îți faci singur acest proces.- Trăim frumos așa cum vrem să trăim sau trăim așa cum alții vor să trăim?  
Este alegerea dvs., bazată exclusiv pe deciziile dvs. din voința dvs. conștientă  si nu pe deciziile aduse de societate, sau din condiționarea societății.
Depinde doar de tine unde alegi sa fii; sa  mergi in turma lumii , oriunde te va duce ea si te va purta si orice va dori sa faca cu tine , sau …. alegi sa scuturi frica si incepi sa gandesti  sa alegi constient ce vrei de la viata .

Pretuiti ceea ce Dumnezeu va daruit  tuturor- VIATA si PUTEREA DE A ALEGE!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu