Era Iubirii pe Pământ

 


Spune glasul bisericii ca ; - “Iubirea nu este altceva decat suferinta….  Adevărata iubire, necondiţionată de plăcere, care nu aşteaptă răspuns, care nu se transformă în nimic ci doar creşte la infinit, o vom găsi – să ne ajute Dumnezeu – doar în Împărăţia Lui si nu aici pe pamant in aceasta viata.…  Iubirea de aici e doar o împărtăşire relativă şi imperfectă din Iubirea Însăşi, care este – după spusele clare ale Scripturii– Dumnezeu insăşi….. Iubirea deci nu e nicidecum o simţire, o stare de a fi, un apendice esenţial sau vreun epifenomen mental, ci Trei Persoane veşnice, Un singur Dumnezeu, Dăruitorul vieţii şi iubirii din întregul univers…..Toate păcatele de moarte afectează mai mult sau mai puţin iubirea din noi, făcand din ea invidie , gelozie , ură, animalitate, mandrie, etc….”

                                                            ***
  Cu alte cuvinte, in toate aceste citate luate din cărtile bisericesti, vedem că iubirea, după părerea bisericii, NU  POATE  FI  aici pe pămant in viata omului, ci o vom găsi decat după moartea noastră DACA am trăit frumos si ajungem  in “loc frumos , cu lumină si verdeată“, cum se spune la biserică, după moartea omului .
   Contrar a ceea ce sustine biserica, 2012 a marcat începutul Vârstei Iubirii pe Pământ, un timp și un proces cu semnificație spirituală atunci când o persoană constientă sau o persoană ne-trezită spiritual, începe să-și dedice energiile, gândurile, eforturile și spiritualitatea pentru a acționa, reacționa și exista ca iubire.  
  Adevărata iubire, necondiţionată, o vom găsi fiecare din noi, in inima noastră. Ea există căci Dumnezeu a lăsat sămanta sa in sufletul ce ni l-a dat fiecăruia din noi.

 Cum să te recunoști în iubire?...  prin recunoașterea iubirii  în sufletele celor din fata ta.  În acest fel, aceste realități se vor contopi permițând ca multă vindecare să aibă loc pe toate nivelurile lumii.
  În timpul acestei epoci a iubirii, Creatorul ne indeamnă  să facem totul pentru a stăpâni arta iubirii de sine, care este cel mai puternic vindecător pentru orice sentiment sau situație, pemtru orie suflet in parte.   

  Iubirea de sine înseamnă a te iubi necondiționat orice ai face, sau orice ai spune sau gândi. Daca nu-ti place ceva , schimba la tine ce nu-ti place.
  Iubirea de sine înseamnă să te iubești fără judecată sau critică, realizând că ești mereu iubit și că vesnic ești o manifestare  a iubirii, indiferent dacă o realizezi sau nu.
  Iubirea de sine începe cu afirmația: „Mă iubesc necondiționat, sunt iubire”. Fiecare suflet este încurajat să se iubească pe sine și pe toată umanitatea într-un mod corect, puternic și necondiționat.
In acest fel, începe vindecarea noastră a tuturor, a intregii lumi . La fel cum apa se filtrează și se curățată strop cu strop, tot așa lumea se va vindeca cu fiecare dintre oamenii săi in parte.

  
Nu indemn pe nimeni la ceva anume. Nu judec si nu blamez pe nimeni si nimic. Fiecare să cantărească si să cunoască adevărul cu mintea si constiinta sa. Haideti să vindecăm această lume incepand cu noi insine, ca fiecare să poata să ducă un trai mai bun in pace si armonie. De fiecare din noi, de comportamentul fiecaruia din noi, depinde  viitorul nostru. Totul este acum amplificat de lumina și dragostea creatorului, ceea ce înseamnă că gândurile, emoțiile, credințele sau experiențele negative pe care le dețineți vor fi amplificate.
  Îngerii, Maeștrii Ascendenți, Arhangheli și ființele de lumina înțelepte si evoluate din spatiu, susțin călătoria noastră prin aceste momente magnifice de conștientizare mai mare de sine.

Lasă-te să devii iubire și lasă-te să împărtășești iubirea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu