Motivul pentru care Dumnezeu nu intervine

 





 Imi pare rău că trebuie să vă necăjesc cu asemenea cuvinte, dar,  fac tot ce se poate ca să  strig adevărul, să-l constientizeze toată lumea cat nu e incă prea tarziu.
Este posibil ca multi, sau doar unii dintre voi,  să fi auzit termenul „cum este sus, este și jos” sau „cum în interior, așa și înafară” .
Cunoasteti din Bibile că, în primul rând, Dumnezeu a avut un gând și apoi a rostit un cuvânt și cuvântul a devenit o creație. Aceasta este partea „de sus” aici. 
Puneți-vă în partea de jos. Ai un gând, rostesti un cuvânt și tu - indiferent dacă îți dai seama sau nu – tu creezi. Oamenii creează inconștient prin gândurile și cuvintele lor, că asa ne-a lasat Dumnezeu - aidoma după chipul si asemanarea Sa.
Evident, creațiile pot deveni blocate în dezvoltare, ceea ce înseamnă că sufletele implicate nu evoluează mai departe - fie declină, fie se blochează.
Așadar, Dumnezeu  însăsi,  sau cu acordul său, a fost conceput un „joc” pe care il putem numi,  joc de integrare a polarității,  menit să pună sufletul prin tot felul de încercări și necazuri pentru a stimula creșterea sufletului. El, jocul, este menit să fie un mijloc de simpatie, iubire și compasiune. Scopul său este creșterea și extinderea conștiinței pentru toți cei care iau parte la el.
Obiectul oricărui joc de integrare a polarității este de a experimenta atât roluri de lumină, cât și de întuneric, iar pentru a câștiga jocul trebuie  să poți integra experiența,  
să-ti  dezvolți  nivelul de compasiune  prin neutralitate  fată de toti cei din jurul tău , indiferent de rolul său (de lumină sau intunecat), pentru a câștiga și ieși din joc.

Ni s-a transmis de catre stelari ca, “Sufletele se aliniază și spera să fie alese pentru a lua parte la asta. Că am venit in lumea asta si in acest joc, la dorinta noastră”
Se pare că problema cu jocul în care ne aflam, este că,  au fost mulți care au jucat rolul întunecat, si nu au mai vrut niciodată să-l părăsească și nu au avut niciun interes să se integreze din nou în lumină .

Deschideti ochii oameni buni, si vedeti  si siguri că in jurul vostru, oamenii , in mare parte,  au devenit , si sunt manati de salbaticie. Dacă le  spui despre un loc frumos si plăcut, atunci acel loc si acel lucru e sortit pierii….nimic nu v-a supravietui….
Ce se intamplă in mintile oamenilor?... Aceste avertismente pe care le-au tot primit, in loc să-i facă să gandească  pozitiv si constructiv , să-i  unească  pe toti, ii  fac  să gandească negativ si să se poarte tot mai nebuneste.
Acum;  am subliniat că oamenii  sunt o versiune inferioară a lui Dumnezeu, care creează prin gând și cuvânt la fel cum face Dumnezeu.
Aceasta  avertizare a Apocalipsei transmisă in Biblie si de către stelarii din alte lumi, a devenit prin puterea creatoare a omului si este ca o profetie care se implineste de una  singură. Li s-a arătat oamenilor sfarsitul lumii, pentru a-i face sa gandească  si să inteleagă  ce putere au in ei, ce se poate intampla dacă nu iau seama.

Se pare insă că omul incă nu vrea să ia in seamă nimic si nici nu intelege că , cu ajutorul gandului  său la nenumăratele filme si jocuri create de el, defapt se indreaptă sigur către acest  final. L-au acceptat  pur si simplu ca pe o jucarie fară să gandească. Este ca o bomba cu ceas.
Dumnezeu ne-a dat nenumărate mesaje si indemnuri. Ne-a lăsat jaloane după care să ne ghidam…să  deschidem ochii. Ne-a trimis nenumărati invătatori care să ne invete, să ne arate calea. In nebunia noastră  i-am batjocorit si i-am si omorat că nu voiau să gandească  la fel ca noi, ieseau din tiparele pe care ni le făcusem noi cu mintile noastre, in jocul pe care singuri ni l-am creat manati de intuneric.  In nebunia noastră nu intelegem că  facem jocul intunericului. Pentru unii viata a devenit insuportabilă  si strigă către Dumnezeu; “Dece Doamne  ingădui ? cu ce am gresit? “
Acesta este motivul pentru  care Dumnezeu nu intervine!!!  Suntem unii dintre copiii săi, care au ales să nu tină cont de indemnurile sale părintesti care ne arătau ce putem păti dacă suntem neascultatori si trăim la intamplare. Am ales in nebunia si prostia noastră  să ne scăldam in mocila intunericului pe care singuri l-am creat si l-am adus in viata noastră.  
Spuneam  că sunt mulți care au jucat rolul de întunecat, si nu au mai vrut niciodată să-l părăsească și nu au mai gasit in ei , nici o dorinta , niciun interes să se integreze din nou în lumină. Este ceea ce ei au ales si se pare că la finalul jocului, vor fi suflete care vor fi socotite pierdute, irecuperabile. Pur si simplu s-au pierdut in joc.

In fiecare moment, este posibilitatea unui viitor mai bun, si findcă  noi nu vrem să credem in el, nu facem ce este necesar ca să facem din el o realitate. Ne agătăm  de  acest viitor urat , teribil si parcă  ne resemnăm in privinta lui.
Stiti de ce ????? 
Pentru un SINGUR motiv;  findcă datorită intunericului pe care il slăvim si căruia ne supunem fără să intelegem, am devenit niste inconstienti  lenesi  si  comozi , iar acel viitor,  nu cere de la noi nimic ,... AZI!
Ne mai intrebăm in continuare de ce Dumnezeu nu intervine  să pună capăt jocului sau să ne facă viata mai bună , mai ales azi cand lumea moare in pandemie?....Pentru că ne-a dat nouă in mană  această putere, si noi??? … i-am intros  spatele alegand  INTUNERICUL.
                                                                              ***
DESCHIDETI OCHII ! Imi pare rău că trebuie să vă necăjesc cu asemenea cuvinte, dar la fel ca si Dumnezeu, fac tot ce se poate ca să  strig adevărul , să-l constientizeze toată lumea si să nu se piardă nici un copil al Său.... cat nu e incă prea tarziu. Aveti in voi puterea căci nu oricine a fost admis in acest joc de pe pămant, ci doar suflete tari si mărete!  Nu va subestimati !
E in mana voastră  alegerea pe care vreti să o faceti –intuneric sau lumină… cele 2 tabere ale jocului. Nu necăjiti pe Părintele Creator, alegand să ii intoarceti spatele cu arogantă si să mergeti in neantul intunecat căci mai stii…. o să vi se implinească  alegerea cand nu te astepti, iar cale de intoarcere NU EXISTA.  Alegerea se face ACUM!

Intre timp , pamantul nostru se naruie imprejur. Am avut epidemii simultane si obezitate si  infometarte. Fluturii si albinele incep sa dispara , ghetarii se topesc, algele infloresc in jurul nostru.   Animalele , pestii, mamiferele acvatice si pasarile din jurul nostru mor pe capete, vremea a luat-o razna, si noi nu vrem sa pricepem aluzia nici in ceasul al 12-lea !
Deschideti ochii si incercati să intelegeti adevărul.
Alegeti cu intelepciune  pentru sufletul vostru.

                                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu