Ce ni se spunea si… CE NE MAI ASTEAPTA ?

 



Se spunea in canalizarile anului tecut ca;

“Până pe 10 ianuarie 2020 vom trăi o captivantă și deloc ușoară călătorie prin propriul întuneric interior, traversând aproape simultan cele 12 zile magice post-Solstiţiu , alinierea planetară din 26 decembrie și Coridorul dintre cele două Eclipse. Destinația călătoriei este regăsirea propriului Eu.”

 

ARHANGHELUL MIHAIL, in  3 ianuarie 2020 ne spunea;

“Anul acesta va prezenta transformări puternice – pe planeta dvs., între națiuni și individual. Se va produce multă transformare pe planeta dvs., acum și în viitor. Acest lucru poate, și se va simți uneori, foarte zbuciumat și în mare suferință pentru aceia dintre voi care trăiesc în apropiere sau în zone care se schimbă dramatic…. Este important ca fiecare dintre voi să învățați să ascultați glasul din interior și să urmați orice îndrumare pe care o primiți pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit. Deși este posibil să pierdeți proprietatea personală în timpul evenimentelor tumultuoase, dacă puteți asculta îndrumări interioare, veți fi in siguranta . In acelasi timp, vă rugăm să vă amintiți, că orice om care își pierde viața în acest moment pleacă de fapt, deoarece au planificat acest lucru să se întâmple înainte de a se manifesta si intrupa ca oameni. Multe suflete nu au niciun interes să trăiască pe pământ în timpul unor perioade atât de puternic transformatoare și ar putea dori să continue educația într-un alt mod. Fiecare dintre voi care a acceptat inițial să rămână în timpul acestui proces transformator enorm, va fi continuu ghidat pentru a rămâne în siguranță. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca fiecare dintre voi să învețe să curgă cu Lumina și cu îndrumarea voastră interioară.

~Ai încredere că ești în siguranță. Amintiți-vă că fiecare dintre voi este supravegheat. Și, de asemenea, știi că, dacă pierzi o persoană iubită în acest timp, aceasta face parte din planul lor și al tău.

~Este mai important ca niciodată, să înveți să fii stabilit în starea interioară de mulțumire, dragoste și pace, chiar și atunci când apare agitatia in lumea din jurul tau. 

~Acestea sunt momentele în care vă puteți testa cel mai profund pentru a vedea cât de ferm stabilit sunteți în această stare.

~Continua să fii centrat adânc în inima ta. Concentrați-vă pe Lumina interioară și lăsați-vă să fiți cufundati în ea.

~Amintiți-vă întotdeauna că sunteți profund iubiți și sunteți înconjurați de multe ființe care vă iubesc și vă înveselesc pe măsură ce continuați să creșteți și să evoluați.

~Cu cât este mai deschisă Inima ta, cu atât vei începe să experimentezi cât de multă dragoste îți transmit….”

                                                        ***

Chiar dacă nu a spus de pandemie, a spus clar că ne asteaptă vremuri agitate , care ne vor pune la incercare sufletul.

Depinde de cât de onești vom fi cu noi înșine… Cât am reușit să înțelegem, că, pentru fiecare pas făcut și pentru fiecare decizie luată, pentru noi sau pentru alții, PLATIM personal.”

 Atata vreme cat asculti legile lui Dumnezeu si le urmezi, viata ta primeste puterea binecuvantarii Sale  si viata ta se imbogateste.

Dacă nesocotesti aceste legi, vei vedea cum mai devreme sau mai tarziu , vei aluneca , chiar pe nesimtite  fără să realizezi, tot mai jos. Uneori, omul nici nu mai are in el puterea să-si dea măcar sama   de căderea sa si deci va trăi inconstient in “mocirla” vietii sale mizere, considerand că asa vrea Dumnezeu pentru el, neantelegand unde e gresala sa. E tare greu să constientizezi , să intelegi, si apoi sa urci inapoi…DAR SE POATE!..  dacă si tu iti doresti cu tot sufletul si asculti de soapta din inima ta.

Cand asculti de linistea Lui, vocea calmă si blandă din lăuntrul tău, incepi să te deschizi ca o floare frumoasă si să iti dai seama ce viata reala, practică si minunata este aceasta.

Cand oamenii recunosc existenta Lui Dumnezeu  in toate, cand  il cheama si ii caută ajutorul, toate lucrurile se asează la locurile lor in viata ta. 

Aveti liber arbitru, adică aveti libertatea de a alege ce vreti să faceti cu viata voastră, cu viitorul sufletului vostru.

Dacă omul nu deschide ochii , dacă nu gandeste  si nu face o alegere inteleaptă de a se intoarce cu fata catre Dumnezeu si lumina Sa, o alegere inteleapta pentru viata si sufletul sau , TOTUL  e in van.

Esti absolut liber sa-ti alegi calea. De aceea caut-o si urmeaz-o, chiar dacă la capăt iti vei da seama cat de mult timp ai pierdut luand drumul deviat cand ai fi putut asa de usor să-l iei pe cel direct. Este important să iti cercetezi inima ca să afli acestea, pentru că nu poti să dai cele mai bune rezultate dacă nu simti că esti la locul cuvenit si faci ceea ce stii că trebuie să faci, cu bucurie si iubire.

Ce ne mai asteaptă in continuare?...doar omul poate hotara ce curs va avea viata noastră, lumea noastră. Fiecare din noi conteaza… fiecare din noi are  si trăieste ceeea ce a ales chiar dacă nu este constient cum de a ajuns in această situatie. Dumnezeu a creat doar ingeri. Chiar dacă ati venit si v-ati intrupat pe pămant ca oameni si ati creat această lume, tot ingeri sunteti dar ati uitat. Cand vă veti comporta iarăsi ca ingerii si vă veti incălzi inima la Lumina Divină a părintelui vostru, atunci si viata voastră va fi alta, căci Dumnezeu veghează peste toti copii săi.

 

Fiti  intelepti si indreptati-vă către lumina Divină. Dumnezeu  nu  inseamană  supunere. La El,  si către EL, mergi doar dacă asa alegi cu bucurie ca orice copil care merge la părintele său,  si nu cu teamă de el.

 Dumnezeu  este  bucurie, Dumnezeu  e iubire, Dumnezeu  e pace  si armonie, Dumnezeu este totul.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu