LUMINA DIVINA sau INTUNERICUL INROBITOR

 
 

 


Am făcut o afirmație, și apoi , cineva a pus o întrebare;

- EU SUNT curajoasa si imi alung toata teama din mintea si inima mea si nu permit nimanui sa aiba putere asupra mea stricandu-mi starea de spirit frumoasa. Imi deschid inima pentru indrumarea lui Dumnezeu si a ingerilor sai care ma calauzesc, si merg cu incredere catre Lumina si Adevar.Si asa este”

- Dar pot sa va întreb; cum faci asta ? Va mulțumesc”



Răspunsul este simplu; cu CREDINTA IN DUMNEZEU, trăind FRUMOS cu INIMA DESCHISA. Călăuzirea Divina există deja! Este simplu și totuși greu pentru mulți.

Ne aflăm în pragul unei incredibile transformări globale, la o răscruce de drumuri în care deciziile noastre vor influenţa multă vreme de acum înainte destinul planetei Pământ, destinul omenirii de acum. Avem astăzi posibilitatea să descuiem porţile închisorii mentale şi psihice în care a fost întemniţată de mii de ani rasa umană. La fel de bine, le putem permite gardienilor noștri care deţin controlul să îşi ducă la bun sfârşit planurile de inrobire drastică.

Este doar alegerea noastră, a fiecăruia dintre noi în parte. Drumul omenirii este făcut din alegerile noastre laolaltă.

Noi înșine, prin gândirea, vorbele și faptele noastre, ducem viața pe care o creăm. Tot ce iese în drumul vieții noastre, este doar oglinda a ceea ce este proiectat de noi în afara noastră.

De exemplu; Dacă tu ca om, ai gânduri urâte fătă de cineva, acel cineva, chiar așa se va maifesta fată de tine, exact cum tu l-ai zugrăvit în gândul tău.

Dacă tu ca om îți îndrepți atenția către întâmplări urâte, întâmplări groaznice, către mass-media care repetă la nesfârșit afirmații după afirmații care aduc doar neliniste și teamă, tu, crești în tine teama și neliniștea, îți scade vibratia celulara a trupului, îți scade conștiința, îți scade imunitatea trupului, îți scade vitalitatea..... si uite așa perpetuezi la infinit aceste coșmaruri , aceste stări de urât din viața ta, căci doar asta vei vedea în oglindă, si doar asta ai să atragi mai departe în viața ta.

Filmele de groază la care te uiti, jocurile video cu violență, programele de televiziune saturate de reclame agresive și impertinente, hoardele de țânțari, furtunile electrice, incendiile „naturale”, modificările climatice, inundațiile, rețelele de telefonie, bolile provocate de viruși de laborator și chiar amenințarea unui asteroid gigantic care (chipurile!) de zeci și sute de ani s-ar îndrepta spre Pământ, toate sunt menite să producă neliniște și teamă. Cât de mare este această frică, dacă majoritatea oamenilor au ajuns să le fie teamă să și respire aer curat !! Frica este mecanismul de control cel mai eficient utilizat de întunecați.

E aberant, dar chiar se întâmplă. Stai și cântărește lucrurile,... gândește!

Fiecare fiintă și lucru au insemnătatea pe care tu le-o dai. Deasta spune Dumnezeu să mulțumim și să fim recunoscători pentru fiecare lucru mărunt pe care îl avem azi, căci doar așa ne putem bucura de tot mai mult cu fiecare zi. Această abordare a vieții ne ajută să ne îndreptăm atenția și gândul către frumos și o viața mai bună.


Conștiința este putere. Oamenii trebuie sa își asume responsabilitatea pentru lucurile rele, pe care le fac ei insisi. Astfel, ei atrag către ei , noi teste și noi provocări.

Omul are nevoie doar de mintea sa și de el insăși , de inima sa deschisă pentru a schimba lucrurile. Nu exista alta karma decât cea impusă de tine insăti. Nu e necesară atâta suferintă. Invata să fii si sa trăiesti frumos. Când stăpanesti acest lucru, când înveți sa fii compătimitor și empatic, când înveți pentru a ajuta pe ceilalți și pentru a lucra fără luptă, atunci veți fi trecut testul.

... Testul umanitătii este de a fi capabili să repunem linia temporală ruptă spre ceva pozitiv..... nu să manifestăm în continuare coșmaruri.

 

Dacă omul nu înțelege asta cât mai curând , rasa umană va fi pierdută. Omul nu înțelege și nu acceptă .... sau poate că NU vrea sa accepte ideia ca ACUM, prin alegerea pe care o face, va deveni LIBER și fericit sau va rămâne ROB !

Sunt mulți cei care din ingustimea mintii lor consideră că linia bisericii trebuie urmată neabătut, că acum doar le este pusă la încercare credința, iar restul, vorbe, idei, vise, puteri nebănuite și dincolo de firesc.... trebuie respinse ca venind din partea diavolului. Adică de ce doar din partea diavolului, ce Dumnezeu e fără de putere? V-ați gândit câte religii sunt pe pământ ??? toți sunt nebuni și conduși de diavol????

Planul ăstora care au ingenunchiat umanitatea este unul foarte pervers si viclean. De peste 2000 de ani umanitatea caută să se elibereze prin RELIGIA crestină... si nu reuseste. V-ați gândit ca invataturile lăsate de Isus și doctrina religiei au fost schimbate tocmai pentru ca omul să nu iasă la liman? La inceputuri erau puțini cei ce aveau carte și stiau ce și cum au fost lucrurile. Astăzi , omul știe ce i se spune , nu ce studiaza el insăsi....asa că, omul e cam departe de Dumnezeu.



Trebuie sa înveți să-ți pui atenția pe ceva frumos .

Trebuie sa va întoarceți fata către DUMNEZEU și Lumina sa! ... ACEASTA ESTE CAUZA A CEEA CE TRAITI ACUM!

Omul s-a îndepărtat de credința adevărată călcand Legea Divină. Dumnezeu, ca orice părinte bun, ne vrea drepti, curati, cinstiți, onesti , fericiți și în nici un caz nu ne-a lăsat atâtea directive și reguli câte au bisericile ....indiferent care ar fi, fiecare din ele fac din om un rob, un om umilit și nefericit.

Omule, când îți lași viața în mana lui Dumnezeu și îți pui toată încrederea și credința în puterea sa, vei fi calăuzit către lumină și o viața minunată.

Nu ignorati ajutorul divin pe care Dumnezeirea l-a dat omului pentru a-l ajuta să înțeleagă și sa ALEAGA în cunoștința de cauza. Iti place sau nu, esti in fata unei alegeri pentru viitorul tau;

LUMINA DIVINA   sau   INTUNERICUL INROBITOR

 


 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu