Nu îți pierde speranța!

 


 

Există multe lucruri care vor continua să se desfășoare în zilele următoare.  Multe, multe schimbări vor avea loc în conștiința umanității și în sistemele care au fost în vigoare de foarte mult timp.  Totul se află într-un proces de transformare.  Vor exista multe sisteme și proceduri care vor fi eliminate .

Chiar dacă majoritatea maselor de oameni sunt înghețate într-o realitate de durere și suferință, omenirea este acum la o răscruce de drumuri și fiecare persoană de pe planetă trebuie să facă alegerea - să se teamă sau să iubească, aceasta este alegerea condensată în cei mai simpli termeni ai săi. 

Fiecare dintre voi, să încercați să vă urmați propria cale unică, să faceți ceea ce funcționează pentru voi în modul cel mai potrivit pentru voi.  Urmați propriul vostru drum, propriul vostru ritm.  Fiți în pace cu voi înșivă și cu ceilalți.  Permiteți ca ceea ce se desfășoară pe scena lumii să-și urmeze cursul natural, fără a vă angaja în acele energii.

Acesta este un moment prielnic pentru a fi treaz și conștient în fiecare moment cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul vostru, pentru a ajuta umanitatea de pe planetă să evolueze grațios.  Găsiți centrul liniștii și al păcii în interior.  Numai din acest loc plin de grație puteți restabili sănătatea și bunăstarea voastră.  Aveți puritatea iubirii în voi, aveți toate instrumentele spirituale, aveți experiența, aveți cunoștința - doar amintiți-vă acest lucru și continuați să ancorați Lumina!


Trebuie doar să rămâi puternic, să rămâi fidel visurilor tale, să ai încredere, să accepți că există înțelepciune și scop în tot ceea ce este susținut în orice moment.


Mulți dintre voi sunteți în curs de dezvoltare a celui de-al șaselea simț - mintea intuitivă, în care veți avea o linie directă către Sinele vostru Superior. 

Nu-L căutați pe Dumnezeu în ceruri sau într-un loc îndepărtat și de neatins, deoarece Esența Creatorului, o Scânteie a Divinității, se află în inima voastră sacră. Mulți devin conștienți de originea lor divină; totuși, aveți doar o ușoară indicație a potențialului dvs. vast ca purtători de lumină cosmică. Este de cea mai mare importanță să vă acordați frecvențelor din ce în ce mai mari ale Esenței Creatorului. Este atât de important să fi trecut printr-un proces de purificare și curățare pentru a obține o stare de ființă mai armonioasă și mai echilibrată în corpurile tale mentale și emoționale.

O afirmație este o rugăciune cu mare putere. Trebuie să fie o afirmație concisă ( niciodată o negatie), obiectivă, exprimată cu încredere și cu garanția că va fi exprimată în mod adecvat, la momentul potrivit. Dacă afirmația este trimisă cu intenția iubitoare, pentru binele mai mare, îți vei alinia voința cu cea a Sinelui tău superior, iar Legea universală îți va asigura că gândurile și aspirațiile co-creative vor fi combinate cu cele ale altora cu o minte similară. Astfel, vor fi intensificate în putere .

Fii liniștit și intră și ascultă tăcerea sufletului tău! Această esență sacră îți spune întotdeauna doar adevăr!

Pe măsură ce călătoria ta se accelerează, experiența ta ca ființă fizică ia în perspectivă și caracteristici de conștientizare sporită ale tărâmurilor superioare ale existenței!


În dragoste și adevăr, ne ridicăm în lumină!

 

 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu