MOMENTUL RENAȘTERII COSMICE

 


 

 

Acesta este un moment de renaștere cosmică de cea mai înaltă natură. Într-adevăr, s-a dezvoltat în crescendo și va continua să facă acest lucru în următoarele câteva luni.

Întregul Univers este reinventat sistematic și are loc o renaștere și o remaniere masivă.

Cu aceasta, Noul Pământ crește cu o viteză imensă, și într-adevăr, și tu, și corpul tău fizic trec prin schimbări intense, așa că va trebui să te odihnești mai mult și să cauți liniște și impăcare.

Cele mai profunde schimbări sunt recurente în noi, pe măsură ce sufletul nostru se reconectează din ce în ce mai mult cu Divinitatea dinăuntru, pe măsură ce o revărsare de energii direct din Sursa Divină se revarsă în Porțile noastre Stelare și în chakrele superioare, aprinzând cea mai înaltă treapta Cristica.

Energia este ca un frumos aur alb și ea pulsează în noua ei stare a Pământului, pe măsură ce vechiul se disipează din ce în ce mai mult.

Schimbările de acum sunt schimbări interioare extrem de puternice. O amintire profundă a nemuririi sufletului tău și a adevăratei sale măreții. Ne amintim de Dumnezeul și de Zeița noastra și, într-adevăr, ne întoarcem în creația paradisului primordial!

Suntem pregătiți pentru schimbări imense care vor avea loc în 2021 pana cand omenirea și pământul vor fi total diferite.

Ne mutăm înapoi în Inima Iubirii și într-adevăr Unitatea și Unirea, trebuie să vină din adâncul nostru, îmbrățișând Tot ceea ce este, înainte de a putea îmbrățișa întregul Pământ Nou și Omenirea Renăscută.

Ce moment puternic și unic este acesta! 

Întruparea ca om este foarte diferită pentru ca sufletul să se adapteze la timp, legi, închisoare, religie și discordia nesfârșită a dualității!

Dacă ai putea înțelege în totalitate că dramele și haosul sunt catalizatoare pentru ca sufletul tău să le exploreze și să se extindă, ai putea să te relaxezi și să permiți marile schimbări din interior.

Karma este echilibrul energiei, nu pedeapsa. „Pentru fiecare acțiune există o reacție egală și opusă!” 

Veți avea din ce în ce mai multe experiențe transcendentale și vor fi dezvăluite mai multe la toate nivelurile.

Acesta este doar începutul unor schimbări cuantice enorme pe toate fronturile!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu