Mintea, o forta incredibila si necesara

 
  

  
   
“Crede si nu cerceta! “ …fiecare din voi cunoaste aceste cuvinte. Marea majoritate a omenirii le crede si le si asculta. Daca ii indemni sa dechida ochii si sa priveasca  “dincolo de gard”, cum se spune,  le este frica sa o faca.
  Iata ca mintea, dupa cum am vazut in lume multe exemple, reprezinta cu singuranta  o putere incredibila, insa nimeni nu ne invata cum sa folosim aceasta putere. Ba mai mult, daca sunteti atenti, se face totul pentru ca omul sa nu o foloseasca. In fiecare zi, omul  are tot mai punin timp sa stea in liniste si sa se gandeasca la ale sale, la el , la dorintele sale si sufletul sau. Traiul a devenit tot mai anevoios, transformandu-se intr-o lupta pentru supravietuire, in care nu mai ai timp nici sa respiri cateva clipe in pace.
  Oamenii in marea lor majoritate, nu stiu ce forta incredibila e mintea lor, si mai ales , daca ei toti , ar gandi si ar dori acelasi lucru. Fiecare om in parte, isi creeaza viata prin gandurile sale. Aduce cu mintea si dorinta sa, tot ce gandeste. Ca sa generezi sau sa dai nastere acelor lucruri pe care le doresti in viata, trebuie sa preiei mai intai controlul asupra mintii tale, sa o disciplinezi, sa nu aiba ganduri aiurea de colo colo. Gandul tau sa fie clar pe ceea ce doresti.
  Oricui i s-a intamplat macar odata sa isi propuna in gand  cu convingere si mare dorinta ceva anume. In functie de intensitatea dorintei si concentrarea gandului , viata i-a adus in fata ceea ce a dorit. 
   Sau; spune-i unei persoane ca este cea mai frumoasa din lume si vei vedea cum chipul sau se lumineaza de frumusete pe  timp ce trece.
  S-a demonstrat  deja stiintific, ca sugestiile, gandurile si sentimentele umane pot influienta moleculele din cristalele de apa, care la randul lor, pot aduce vindecare trupului.
   Fizica cuantica a demonstrat si ea, ca fiecare molecula si atom  de substanta din jurul nostru este modificat  si influientat  de gandurile si sentimentele umane din jur ; materia se modifica in fata fiecarui privitor.

  Daca asa stau lucrurile, este clar si adevarata teoria   care sustine ca viata noastra, sanatatea, natura, vremea ….TOATE…  sunt afectate de ceea ce noi oamenii gandim, spunem , simtim.
  Iata deci ca, mintea,  este cea mai puternica forta care se afla la dispozitia omului !... iar el habarnare!
  Subconstientul, este forta dinlauntrul tau care te aduce langa ceea ce-ti doresti!  El nu merge la culcare odata cu corpul tau. El nu elibereaza idei , insa le accepta ca devarate pe cele pe care mintea ta constienta le percepe si le are ca atare.
  Sugestia  in sine sau afirmatiile, au  puteri; miraculoase sau malefice.  Pot  distruge sau pot conduce catre lucruri minunate.
 Deaceia afirmatiile repetate sunt cuvinte pe care mintea le accepta ca fiind  adevaruri  si energia cuvintelor si a mintii, le duce catre indeplinire.
   De exemplu afirmatia ; “Sunt fericita” sau  “sunt snatoasa” sunt mai puternice decat daca spui “voi fi fericita” sau  “ voi fi sanatoasa”. 
   Ofera-i mintii si subconstientului impresii pozitive, ofera-i deschidere,  ofera-i  iertare si intelegere fata de cei ce ti-au gresit, elibereaza toate tensiunile si resentimentele pe care le-ai acumulat si fii sigur ca vei primi inzecit recompensa.
  Tot ceea ce iti oferi interior tie si toate gandurile pozitive pe care le emiti catre ceilalti, vor atrage catre tine gandurile pozitive ale celorlalti.
  Pentru a imprima subconstientului acea stare pe care doresti sa o ai sau acel lucru la care ai visat , trebuie sa presupui ca deja ai obtinut acel lucru.
  Imaginarea mentala a unei situatii si proiectarea ei cu perseverenta, dorinta si credinta,  reprezinta secretul de a obtine tot ceea ce iti doresti. 
Vizualizeaza dorinta pe care o ai!  
Bucura-te ca si cum dorinta ta ar fi realizata. 
Mai devreme sau mai tarziu, Universul va face astfel incat aceasta dorinta  va fi realizata.
Celor care nu vor sa creada si sa iasa din dogma bisericii, … amintiti-va cuvintele lui Isus. El  a invatat oamenii acelasi lucru, numai ca unii interesati de dominarea lumii, au deformat invataturile lui.
Poate ca va intrebati …..Cine are o asa mare putere, si e in stare sa schimbe   lumea din jurul tau implinind gandurile mintii tale?
Nu e duhul din lampa lui  Aladin si nici vreo zeitate.
Este insasi sufletul tau , care este o parte , o scanteie doar din maretia lui Dumnezeu. El , sufletul,  pune in miscare Universul creat de Dumnezeu.  El, Dumnezeu, ti-a dat toate conditiile ca sa evoluezi , sa inveti , sa gandesti, sa experimentezi si sa te urci tot mai sus catre lumina. Iti indeplineste gandul si dorinta, indiferent ce alegi  tu sa fie.

Sa tineti minte insa, un lucru esential al Legii Sale; Catre lumina lui Dumnezeu, te duci findca asa alegi tu singur. Dumnezeu NICIODATA nu impune nimic si NU te obliga cu ceva.
Cei ce sustin ca trebuie sa faci anumite chestii caci de  Dumnezeu trebuie sa-ti fie frica….. aceia … sigur se refera la cu totul al stapan.  

  Revenind la forta mintii noastre, eu am realizat ca are o putere fantastica in viata mea.  Aceasta putere , si credinta, te pot duce chiar langa ceea ce vrei.  Pas cu pas , vei intelege puterea sa. Ai grija ce alegi, caci  aceea  vei primi.   Incearca sa fii atent si ai sa vezi miracole in jurul tau.
Fiti in pace si armonie   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu