Voi înșivă scrieți finalul

 

 

 

 

 

 


..... și
atunci, unde ne aflăm?

 

 

În prima linie, deși mulți dintre voi vă simțiți extenuați și descurajați în anumite momente. S-ar putea să puneți la îndoială totul. S-ar putea să întrebați dacă în tot ce ați crezut a meritat. S-ar putea să întrebați dacă nu cumva chiar miezul Ființei voastre a greșit totul.

Există un astfel de timp al „Nu mai știu ce este, nu mai știu unde mă aflu, nu mai știu ce e bine și ce este rău !”.

Nu renuntati ! Continuați să intrați și să vă conectați cu VOI ÎNȘIVĂ cu CEEA CE SUNTEȚI VOI CU ADEVĂRAT !

TU nu-ți poți nega CUNOAȘTEREA a ceea ce este drept, căci aceasta circulă prin venele tale și, indiferent de ce va veni, asta nu se va schimba.

Uitați-va adânc în Adevărul vostru când întâlniți multe lucruri care sunt „puse acolo” pentru a le întâlni și a vă confrunta cu ele..

Tocmai de aceea e bine să rămâneți în CUNOAȘTEREA voastră. A spune Mantra „EU sunt Adevărul, EU sunt Lumina, Iubirea, EU sunt SURSA, EU SUNT „ este important .

Continuând să rostești aceast cod magic (mantra)... schimbi vibrația a ceea ce se întâmplă „acolo”. Făcând ceea ce te face fericit și mulțumit, în loc să te gândești și să te complaci în ceea ce se întâmplă „acolo”, schimbi ceea ce se întâmplă „acolo”.

Indiferent ce hrănești, pe orice te concentrezi, dai Energie și asta se extinde. Fiți conștienți de acest lucru. Hrăniți-vă, concentrați-vă și dați energie doar celor care vă sporesc bucuria.

Aceste „zile de final” reprezintă momentul în care trebuie să strângi din ce în ce mai multă forță, să fii pregătit pentru ceea ce urmează.

Amintiți-vă că scenele la care sunteți martori acum sunt menite să fie simțite ca familiare pentru că acesta a fost întotdeauna planul vostru. Filmele de succes și cărțile cel mai bine vândute au contribuit și ele la asta.Oamenii sunt asociativi. Dacă văd destul de mult aceleași lucruri, sau tipuri de lucruri, ei le vor învăța mai repede și mult mai ușor le vor urma (se vor adapta). 

Nu că ați fi proști. Ați fost studiați și acesta este un plan străvechi pentru dominarea unei lumi. Fie că acceptați acest lucru ca fiind adevărat, fie că nu, bătălia în care v-ați angajat dinainte, este a voastră.

Omenirea a rămas divizată și, astfel, mult mai ușor de controlat – până anul acesta. La nivel mondial – invocările sunt aceleași. În limbi diferite – rugăciunile sunt aceleași. În metode peste tot pe planetă – aceleași proteste au loc. 

Bucură-te de strălucirea acestui moment. Omenirea își simte conectarea sa de bază. Darul suprem al Universului este vointa voastră liberă - folositi-l !!!



Sunteți Una și acum, chiar acum, cântați Un (
singur) cântec. 

Sfârșitul acestei situații se apropie. 

Trăieste ca un om bun si ai curaj.


 
Voi înșivă scrieți finalul. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu