Singurul lucru care contează AZI și AICI

 


Singurul lucru care contează
AZI și AICI, este lupta pentru propriul suflet, la nivel personal, mai mult decât orice altceva.

Fii o Lumină, o Bucurie și Pace în haosul din jur. Fiind o lumină prin tot ceea ce faci, trăind cu bucurie, este SANSA TA!

Asta este șansa noastră de a trece cât mai lesne prin urgia din jur.

Nu toți oamenii au puterea de a se trezi spiritual, caci nu toți sunt pe același nivel ... la fel cum și copiii nu sunt toți de aceiasi vârsta și deci trebuie să fie în clase diferite caci au înțelegere diferita.

Trezirea spirituală nu este o cale ușoară și nici o cale garantată către desăvârșirea fericirii și abundenței. De fapt, este un drum dificil și stâncos. Este confortabil și convenabil să stai în sistem, să dormi și să nu cunoști adevărul. („Fericiți cei săraci cu duhul!”)

Trebuie să alegi dacă să treci prin viața ta ca infanterist sau dacă vrei să faci o schimbare în lume și să-ți decizi propria viață.
Fiecare trebuie să urmeze ceea ce el crede din adâncul inimii sale că este corect, și pe care să-l compare cu ceea ce vede în realitate.

Nu spun că trebuie să bagi capul în nisip să nu mai vezi să nu mai auzi ce e în jur!... Ci să cauți invătătura și bobul de bine din ce vezi în jurul tău.

Aici nu este vorba despre a „învinge” Cabala, ci despre puterea fiecăruia de a se concentra să se păstreze mereu autentic, consecvent cu convingerile lui intime și profunde. Tot ceea ce trebuie să facă ființa umană este să urmeze interesele și îndemnul sufletului său, nu pe cele ale comunității. Făcând asta , constiintă lângă constiinta, ia nastere de la sine, intregul cel luminos.

Este lăsat ca indivizii să-și găsească propriul drum printr-o junglă de înșelăciune și încercări deliberate de a le opri evoluția. Dezinformarea și rapoartele false lasă multe suflete confuze cu privire la ceea ce este cu adevărat adevărul, dar acesta este acolo, așteaptă să fie găsit.

Odată ce te poți comporta în așa fel încât evenimentele din exterior să nu afecteze sau să interfereze cu viața ta, ești cu siguranță pe drumul spre succes.

Dacă permiteți vibrațiilor voastre să scadă, este posibil să atrageți entități negative către voi, dar puteți atrage și acele entități cu o vibrație mai înaltă atunci când mențineți un nivel pozitiv adecvat.

Deschide ochii, fii conștient de lumea din jurul tău , caută și cumpăneste și LUPTA (prin ceeea ce alegi să faci) pentru sufletul tău. ESTE TOT CE CONTEAZA AZI. 

 

A nu ști este rău, dar a nu vrea să știi este mai rău”.

Prea mulți dintre oameni nu cunosc ADEVARĂRILE SUPERIOARE și prea mulți nu doresc să le cunoască.

Oportunități de IUBIRE, PACE, VINDECARE, CUNOAȘTERE și ABUNDANȚĂ ne sunt oferite de DUMNEZEU.

Câți vor accepta oportunitățile?

Doar CREATORUL SUPREM știe cu adevărat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu