Kryon spune– „Se întâmplă ceva”

 

"....Ceva se întâmplă acum pe planetă, care nu seamănă cu vreodată înainte. Această planetă începe să vadă un alt mod de a fi și, odată cu ea, vine și o postură iluminată, o măreție a recunoașterii de la cine provine ființa umană. Că în fiecare dintre voi este Sursa Creativă a Pământului însuși.

Există un legământ al tuturor lucrurilor, al tuturor copiilor stelelor; asta este și ceea ce predăm. Există o cale către iluminare, o întoarcere la ceea ce am putea numi spiritualitate de bun simț.

Sunt mulți gânditori ezoterici care cred că în orice moment vor fi transportați în nori, într-un fel de transformare dimensională, iar aceasta este ascensiunea pe care o așteaptă. Dragilor, ascensiunea este o întoarcere pe planetă! Aceasta este ascensiunea. Și acolo ești tu. Acolo suntem...."

                                                                                                                 Kryon 

                                                                 *** 

O conștiință umană scăzută aduce „tulburări” în experiențele tale, o viata grea. După cum se menționează aproape constant zilnic, SURSA, curăță, curăță și transformă.

Nimic nu e întâmplător!

Prin trăirea vieții neconstient cu aceleași greșeli repetate mereu, infruntati legile lui Dumnezeu, pe Dumnezeu isăsi.

Dragii mei, a ascensiona nu înseamnă a pleca undeva, ci a transforma felul în care gândești , felul în care te comporți, felul în care trăiești. Nimeni și nimic nu te împiedica sa fii blând , bun și iubitor. În felul ăsta CONSTIINTA ta urcă și devii tot mai înțelept și astfel înțelegi SINGUR că LEGEA DIVINA este calea ta!

Trăind întelept după LEGEA DIVINA, devii fericit, sănătos, nu duci lipsă de nimic căci Creatorul îți oferă totul . Creatorul nostru a lăsat să fim deținătorii unei energii a sufletului care are conștientizare, fiind astfel, mijlocul prin care universul devine conștient de sine. Dumnezeu v-a lăsat pe fiecare să alegeți ce drum vreți să apucati; al LUMINII sau al PIERZANIEI.


A venit vremea să alegeți !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu