Gândurile și sentimentele creează realitatea fizică.

 

 

 

 

 

 

 

Oamenii care caută sincer ridicarea la stări superioare de conștiință vor fi cu siguranță martori la situații dizarmonice, dar nu trebuie să se implice intrinsec în ele. Așa cum ne-a învățat Isus: „Fiți în lume, dar nu din ea!” El a mai spus: „Scutură-ți praful de pe picioare și lasă-ți pacea să-ți revină!” ( BIBLIE).

Viata o sa va mai puna in fata multe lucruri rele, oameni cu mica intelegere, probleme, necazuri mari pentru unii, lucruri care or sa incerce sa va scoata de pe cale. Este vremea ca voi cei ce ati facut cativa pasi in evolutia proprie sa fiti foarte atenti cu voi, sa nu lasati nimic sa va miste de pe calea propriei voastre evolutii.

Lumea asta are nevoie de iubire! 

Trebuie să vă amintiți Lumina! Există frumusețe și pace pentru toți.

Există pace pentru toate animalele și o șansă pentru înflorirea naturii din nou! Lumina este o alegere. Pentru unii, lumina era atât de strălucitoare încât întunericul părea mai ușor.

Nimeni nu poate fi forțat să primească LUMINĂ SACRĂ. Ea poate fi doar oferită.

Dumnezeu dorește ca tu să ai o conștiință mare , să gândești , să reușești să înțelegi ce e cu tine , cu gândurile tale cu sentimetele tale , cu faptele și vorbele tale. Ca orice părinte , dorește intelepciune pentru copiii săi. Asta poate veni doar odată cu o constiintă mare.

Se spune că în lumea asta a pământului , sunt adunate tot felul de spirite din lumi diferite și că fiecare are firea sa.

Indiferent de unde ai fi , din ce lume și din ce semintie ai proveni, în primul rând ești OM. Nimeni și nimic nu te împiedică să fii blând și iubitor. Este alegerea ta dacă alegi să fii de partea întunecată dar , mai devreme sau mai târziu, pământul și Divinitatea te vor purta acolo unde îți este locul dacă nu dorești să fii o Lumină tu insăti si să rămâi in lumea Luminoasă care se naște aici , acum.

Fiecare gând e o energie. Fiecare cuvânt e o energie. Fiecare sentiment e o energie. Fiecare faptă e tot o energie. Dacă te aștepți să ai parte de Lumina, belșug și frumos atunci când tu creezi numai energii întunecate, te înșeli. 

Dumnezeu alege azi.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu