DACA TE SIMTI PIERDUT... E DEAJUNS SA ALEGI

 

 

 


 

În ultimii ani a devenit evidentă folosirea tot mai intensă a FRICII pentru manipularea şi supunerea maselor. A apărut Criza Sanitară. Peste ea, a venit Războiul. Apoi Criza Energetică. Şi Criza Aprovizionării. Şi Inflaţia. Şi Foametea. Şi Seceta.

Toate, ni se spune, ameninţă existenţa însăşi a Omenirii.

 Niciodată Sfârşitul Lumii nu a părut mai aproape.

Scheunând ca o javră alungată de-acasă, bătut de toți, cu coada între picioare și urechile pleoștite, bietul OM, nu ştie unde să se mai ascundă.

Ar face orice să scape de teroarea care îl încolţeşte din toate părțile. Doamne, dacă ar apărea un Salvator, i-ar linge mâinile și picioarele, ar face sluj...

Omul jigodizat simte tot mai imperios nevoia Lesei şi a Botniţei.

Tânjește după protecţia unei cuşti. După certitudinea unui blid de lături infecte împins printre gratii.

Jinduieşte după un Stăpân.......

                                                                              **********

 

Sună urât ce spun?????   NU urât , e puțin spus urât ! ...si totuși , cam așa a ajuns omul, marea majoritate așa trăiește, chiar dacă nimeni nu vrea să recunoască și să spună cu glas tare..... fiecare ascuns în găoacea lui de căsuță, caută să găsească pentru el si ai lui, o fărâmă de stabilitate.... Tânjeste după vremurile cu acea oarecare libertate, când avea din destul, aproape detoate.

A uitat omul complet de Dumnezeu si puterea Sa, cu desăvârsire și caută un sprijin în orice fantasmă. Lumea lui, viața lui, e atât de întunecată că nu mai poate vedea luminița divină din inima lui cătrănită.

Omule !!! ...esti pe fundul prăpastiei !!!!!!!!!!!!!!!!

N-ai purtat de grijă și fără să-ți dai seama, ai lăsat Întunericul să pună stăpânire pe tine , pe viața ta, să-ți cotropească  si sa-ti inrobească sufletul!

Nu încerca să mă combati în gândul tău , căci vezi bine că am dreptate!. Caută în fiecare faptă a ta , în fiecare vorbă ce o spui , în fiecare gând al tău , în tot ce ai lăsat să ia naștere în jurul tău în lumea ta , ..... și ai să vezi ca am dreptate. Nu e nimeni vinovat....

TU SINGUR AI PERMIS SA FIE, TOATE CATE SUNT AZI IN VIATA TA!

 

Dumnezeu, în iubirea lui de părinte fată de tine, ți-a dăruit semne la tot pasul și, ba a lăsat, si  încă „un bob zăbavă” să te dezmeticesti și să ALEGI, ...cât încă nu e prea târziu pentru tine.

E deajuns să vrei !...să-ti dorești... SA CERI! ..... și ingerii te vor ajuta să ieși la LUMINA !Nu va fi usor de răzbit , dar se poate!

Nu trăi cu ideia că ce ți-e scris în frunte ți-e pus ...a fost adevărat pană mai ieri asta. 

AZI fiecare TREBUIE SA FACA ALEGEREA !!

Nu e greu . Ai doar două variante : ori LUMINA lui Dumnezeu unde vei găsi pacea , libertatea, fericirea și vesnicia ....ori Frica Întunericului unde vei sta doar în genunchi și chinuri , tot o veșnicie...dacă nu cumva vei fi ars definitiv.



Indiferent cine ești și de unde ai venit pe pământ în această viață, ai venit să trăiești în aceste vremuri , pentru a face această alegere pe care trebuie să o faci azi, pentru drumul tău ca spirit mai departe.



Lăsați joaca de-a viața cu ce vrea familia , ce zice popa, ce vrea șeful de la servici, ce povată dă pastorul , ce să mai agonisesti , ce să mai vizitezi, ce polite pline de ură să mai plătești unora..... TOTUL E FUM!

Singurul tău avut și cel mai de preț, este sufletul tău.

Deschide ochii CONSTIENT si alege !




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu