„Fă rai din ce ai "

  


Toata populația planetei,  are o șansă, să se trezească și să-și înceapă munca interioară. Totul este INCA strict individual.  

Tot ceea ce blochează mișcarea Luminii în noi și în lumea noastră, îi distorsionează structura și frumusețea, limitează luminozitatea,  sunetul și armonia.

Este timpul să devenim adulți !!!

Învățați să înțelegeți și să distingeți între bine și rău, adevăr și minciună, dreptate și fărădelege și treceți la responsabilitatea personală pentru libertatea de alegere și liberul arbitru. 

Inițial, am fost creați după chipul și asemănarea Sursei, adică ființe inteligente, puternice și iubitoare, perfecte. Dimensiunile superioare sunt lumile personalităților libere. Libertatea nu este în sensul permisivității, ci în sensul dreptului de a alege.

Avem dreptul să facem o alegere greșită și chiar să suferim foarte mult din cauza consecințelor acesteia. Dar acest lucru este prevăzut pentru dezvoltarea noastră. Este important pentru noi să ne dăm seama și să ne corectăm imediat greșelile și să ne întoarcem la Adevăr.

Ni se oferă multă libertate, dar în același timp suntem avertizați despre pericolele pe calea vieții: 

 „Totul este permis, dar nu totul este benefic.  Totul este permis, dar totul nu îi construiește pe alții.” 

    (Apostolul Pavel, 1 Corinteni 10:23).

 

Alegerea și responsabilitatea noastră personală sunt decisive.

Dumnezeu nu doreste indivizi apatici, supuși, care nu au propria voință și opinii, indivizi neliberi care să asculte cu blândețe instrucțiunile altora. Ni s-au dat Legile Universului și Spiritualitatea pentru a le trăi și a ne construi relațiile: cu Divinitatea, cu noi înșine, cu ceilalți oameni și cu Natura.

Dar pentru a ne trăi viața, a recunoaște și a simți Adevărul, fiecare dintre noi trebuie DOAR să constientizeze ce anume îl  indeamnă sufletul. Făcând doar ce iti dictează altii, nu te vei descoperi nicicând pe tine insăti. Pot exista suișuri și coborâșuri, ignoranță și cercetare, încercări și erori și, în cele din urmă, acord cu Legile Superioare ale Cosmosului Mare.

 

Nu vă mai agătati de doctrina stiută . Raiul se construiește de fiecare dintre noi. Nu ni-l dă nimeni, și nici nu suntem dusi într-un asemenea loc dacă nu îl meriți. Un suflet docil care trăiește după cum ii dictează și după cum vor alții, este doar un suflet infantil care nu va găsi nicicand FERICIREA lui Dumnezeu. Poate că va fi împăcat, va simți impăcare , ca a respectat intru totul regula care i se impune, DAR, nu confundați impăcarea cu libertatea și fericirea divină a sufletului. Mulți se simt împăcați și mulțumiți că au fost la biserică și au făcut cele necesare, dar asta nu e neapărat CREDINTA adevărată in Dumnezeu . Credința nu constă în indeplinirea unui ritual.


Raiul este acolo unde fiecare suflet este conștient de tot ce îl inconjoară, acolo unde sufletul se simte plin de bucuria libertății divine, acolo unde fiecare se bucură de fericirea unui trai în armonie în Lumina divină, acolo unde toți trăiesc după Legea Divina în pace și frumusețe.

Fără a alege să înțelegi și să discerni Lumina de Întuneric și să alegi cu propria ta voința Calea Luminii, Raiul nu va fi posibil NICICAND.

 

Este de maximă importanță să ne ingrijim întotdeauna de propriile noastre alegeri . Învățați să înțelegeți și să distingeți.

Fă rai din ce ai , și o lume mai buna ți se va dezvalui în calea vieții.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu