Și va trebui să fiți tari!

 

 

 Aceste zile care urmează vor fi memorabile pentru voi. In acelasi timp, nu uitati ca minciuna isi face de cap. Nu deveniti călăii vostri! .... aveti deja prea multi călăi in jurul vostru, care vă fac uneori foarte mult rău.

Zilnic să treceti peste tot ce aveti in fată, intr-o stare de pace si armonie cu voi insivă. In lumea asta nimeni nu vă poate ajuta să aveti un suflet fericit. Doar voi aduceti in voi această stare de bine. Doar voi vă vindecati interior, doar voi clăditi pentru voi binele intern.


Nu va sti nimeni niciodata ce detineti in interior. Rezultate pozitive, veti avea pentru sufletul vostru, doar atunci cand veti intelege c
ă, pentru asta trăiti, pentru asta trebuie sa luptati, restul este desertăciune, cum spun unii. Dacă sufletul nu este fericit, restul nu contează.

Tu ești cel care trebuie să-ți sufleci mânecile pentru numeroasele decizii care trebuie luate acum.

De la Întuneric spre Lumină...Ce înseamnă asta pentru voi depinde de fiecare dintre voi. Este necesar și oportun să acționați acum. Nu lăsați nimic din jurul vostru să vă clatine. Cel mai bine pentru voi este să continuati să vă intăriti hotărârea si forta.

Mențineți în ochiul minții viziunea glorioasă a noului pământ. Așteptați-vă să-l vedeți cu ochii fizici și tot ceea ce este fals va cădea incet, una cate una. Nu uitați că lumea suntem NOI si noi suntem cei ce trebuie să se schimbe mai întâi .

Nefamiliarul poate părea înspăimântător pentru unii căci este simțit atât de străin. Aveți încredere in intuitia voastra. Știți că toate furtunile trec și odată ce au trecut, se vede curcubeul. 

Lumina voastră este cea care străpunge prin fiecare moment întunecat și lumina voastră este cea care v-a adus aici acum, pentru acest moment de pe Pământ. 

Mențineți-vă adevărul. Este un far pentru cei care au nevoie de el acum.

 

Nu este menit să fie ușor, este menit să fie împlinit.



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu