CALATORIA SUFLETULUI - "CASA NOASTRA"(film)

 Ne nastem, crestem, invatam. Traim o viata normala, spunem noi. Nu stim decat ceea ce ne ofera societatea, oamenii de langa noi,religiile,etc...
  Suntem toba de stiinta, si totusi nu stim nimic. Nu avem niciun pic de cultura generala legata de noi ca spirit, de calatoria care o facem noi.
  Avem insa povesti; oamenii au creat aceste povesti ca sa existe ceva si pe aceasta tema, dar nu vede nimeni ca sunt doar povesti. Aici vii amnezic, nu ai cum sa stii ce este dincolo de aceasta lume, nici macar fizic, pentru ca si acolo sunt unii care mentin secret totul, daca au iesit de pe planeta. 
  Deci, daca eu nu stiu nimic din spirit, cum as sti ceva aici?  Voi sti numai daca accesez acea lume printr-o metoda specifica care ma lasa sa patrund in acea lume. Ce am gasit dincolo, ati vazut cu totii, nu seamana cu nicio poveste de pe Pamant, in schimb am dat de numele arhicunoscute aici, dar nu in modul cum ii stiam cu totii aici, ci in zona demonica. Nici nu este de mirare ca avem atatea povesti, ca avem religii multe. Este clara influenta demonica peste tot si invataturile lor.
  De murit poate vom muri toti, desi nu cred ca este o regula, a fost impus si acest lucru de intuneric. Bine ar fi ca in momentul cand se intampla acest lucru, fiinta ce pleaca din corpul fizic sa stie ce este cu ea, care este adevarul. 
  Acum avem implementata ideia ca ne asteapta rudele, Ingerii,etc. Ok, si daca nu este adevarat, daca cine ne asteapta este de fapt cineva care poarta o masca?  Ce se intampla cu noi? 
 Picam prizonieri, pentru ca noi asteptam pe cineva, nu avem suprematie, si nici nu stim sa ne descurcam singuri. Vom ajunge dincolo unde ne potrivim ca si frecvente, ati vazut asta din hipnoze, asa ca aveti grija sa ajungeti unde trebuie, nu unde nu trebuie. 
  Noi suntem cei ce alegem locul de dupa moarte cu intelegerea care o avem aici, acolo este o continuitate, dar si aflarea adevarului intr-un spatiu unde nu ne mai putem apara, aici putem.

Spiritul se trezeste dincolo cu ceva in fata de neconceput pentru mintea si intelegerea sa. Cu asa imagine in fata ,cu siguranta multi isi pierd mintile, iar cei care ne incarneaza fac ce vor cu noi, nu mai suntem rationali de frica. Ajungem in aceste situatii pentru ca acum in viata nu ne duce mintea ca poate sa ne astepte ceva cumplit dupa moarte, avem idei cum ca ajungem in Rai ca noi suntem buni. Nu prea intelegem noi ce inseamna buni.
  Lipsa intelegerii,a constiintei mari, ne face sa picam in capcane puse inca de cand suntem in viata, nu stim sa scapam de fiintele acestea care sunt peste tot in viata noastra, mai avem si frici , si cu acest lucru devenim prada usoara.

  Daca iesim din corp, si suntem asteptati de malefici ca sa ne preia, macar sa nu fim o leguma care sa fie luata, o lupta nu strica, asa macar nu ajungem inapoi pe Pamant ca niste lasi care nu au stiut sa descopere ce este dincolo de viata umana. Dincolo in spirit am putea fi puternici daca suntem mai multi treziti, avand frecvente mari, nu ne pot incarna.

                                         ***

 Ca sa va puteti face o imagine in minte, iata un film  a carui ideie a fost adusa de Chico Xavier in 2010 , alaturi de multe alte marturii. Despre viata lui puteti citi aici ;http://coser.ro/chico-xavier-2010-versus-nosso-lar-2010/

Filmul poarta numele "Nosso Lar" . 


 Va doresc vizionare placuta.
Fii in pace si lumina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu