Fiți recunoscători pentru tot ce aveți și pentru tot ceea ce sunteți.

Arhanghel Gabriel;
"Cu tot ceea ce se întâmplă în lume și în viețile noastre, este ușor să fii nemulțumit. Uneori este mai ușor să ne lăsăm gândurile să meargă în canalele negative, unde pare să avem o obișnuită și să tot vorbim despre cât de rău pare să fie lucrurile.
Este nevoie de disciplină și de efort pentru a trece la un canal diferit unde putem privi dintr-o perspectivă mai înaltă cu mai multă recunoștință. Când facem acest lucru, ne poate duce direct în inimile noastre și apoi din inteligența inimii noastre pe care o putem crea dintr-un loc mai plin de resurse.
Recunostinta este atitudinea care ne ofera inspiratia de care avem nevoie pentru a putea simti mai multa dragoste si apreciere pentru vietile noastre. Asta pentru că recunoștința este o creștere puternică a energiei care ne ridică frecvențele vibraționale la un nivel în care putem vedea dincolo de apariția imediată a disarmoniei la adevărul forței dinamice a Divinului care lucrează în viețile noastre.
Aceasta poate funcționa împreună cu noi pentru a crea o viață mai potrivită cu ceea ce dorim să experimentăm. Ea răspunde direct la gândurile și sentimentele noastre.
În noul sistem energetic în care trăim, avem alegeri clare despre cum vrem să trăim. În acest moment de frecvențe sporite de energie, ni s-a oferit o foaie goală în care ne putem formula viețile. Noi facem asta cerând Universului să lucreze prin noi, astfel încât să putem fi în alinierea cu cea mai înaltă înțelepciune a Sufletului nostru. 

  Deși acest lucru poate părea simplu, datorită modurilor noastre obișnuite de gândire, este nevoie de o supraveghere extremă a atenției, asupra a ceea ce cu adevărat dorim să experimentăm, în loc de ceea ce nu ne place despre noi înșine și despre viețile pe care le trăim.

Atenția noastră asupra starii de constienta , este un instrument puternic, simplu, dar nu ușor; împuternicirea sau dezactivarea, este în funcție de energia magnetică pe care o proiectăm în câmpurile din jurul nostru.
Fizica ne spune că avem un câmp de potențial nelimitat care ne așteaptă să ne semănăm viitorul. Energia magnetică a gândurilor și sentimentelor noastre este sămânța care creează atracția unei experiențe diferite. De aceea, păstrarea frecvențelor noastre energetice cât mai înalte posibil,  face o astfel de diferență în ceea ce trăim în viață.

 Când nu mai este nimic altceva de gândit să facem, recunoștința poate fi cheia care transformă fluxurile sentimentelor noastre în canalele noii vieți și bunăstării.  Este un instrument uimitor și puternic care ne așteaptă să îl punem în acțiune. Cu acest instrument simplu vă puteți transforma lumea în timp ce deveniți mai recunoscător pentru tot ceea ce aveți deja în viața voastră și ceea ce vă este oferit din tot ceea ce este.

Luați în considerare cât de fericit sunteți cu adevărat, cât de multă frumusețe există în lume și vă veți deschide  la noi sentimente de recunoștință și bunăstare.   La fel ca un cadran pe un radio, schimbarea canalului spre cel care imprastie  în aer Armonie, Bucuria și Dragostea  vă va oferi o perspectivă cu totul nouă. Atunci, în mod natural, câmpul dvs. magnetic va radia mai multe vibrații bune și prin Legea Atracției, viața voastră va începe să facă unele schimbări mari. 
Acesta este modul în care funcționează!

Arhanghel Gabriel

Mulțumesc pentru această viață pe care am primit-o pentru a explora, a crește și a împărtăși darurile mele. Vă rog să lucrați în fiecare aspect al vieții mele de astăzi, să binecuvânteze tot ceea ce fac și să spun. Ajută-mă să fiu o binecuvântare în orice fel.
Mulțumesc lui Dumnezeu și așa este.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu