Viata ,Vis, Vals….


  Se intampla ceva important in lumea in care traiesc!  
 Multi simt ca ceva ciudat se tot apropie si acum , acum, il vor privi in fata. E ca un vis aievea, din care  nu vrei sa te trezesti. .. .sau poate ca unii vor sa scape .
 E ca un dor necunoscut si demult uitat al unei vieti frumoase de undeva de departe din adanc, dintr-un neant,  de poveste, sau un taram  necunoscut uitat.
 Exista atat de multe schimbari, incat chiar si cei netreziti incep sa vada imaginea de ansamblu – si anume ca se intampla ceva IMPORTANT in lumea in care traiesc ….
 Lumea intreaga s-a schimbat si se tot schimba si parca traieste dupa un dans nebun dintr-un vis fara sfarsit, fara sa  inteleaga ce anume se petrece cu ea, …catre ce se indreapta. S-au lasat purtati de viata …de pasi, de orgolii, de nevoi, de doruri, de lacrimi, de patimi , de inconstienta….
Lumea intreaga parca danseaza acest vals al nebuniei vietii , dar NIMENI parca nu vrea sa inteleaga ca ;
             Unde DRAGOSTE nu e…..   NIMIC nu e !
 Unde Dumnezeu lipseste, este o lume stearpa. Fara iubire toate mor….si cu toate astea o lume intreaga nu intelege si agonizeaza la nesfarsit.
 Visam la fericire , avem pretentii la fericire !!!!  dar nu daruim un strop de iubire nimanui fara ca sa pretindem ceva in loc.
 Visam la o viata imbelsugata , dar bine ar fi ca banul sa il obtinem cat mai simplu fara munca prea multa , iar ce avem in nici un caz nu ajutam pe cei de alaturi.
 Visam si la unele impliniri mici , de om sarac si amarat, zgarcit si rautacios cu agoniseala lui obtinuta asa de greu…. uneori , ei sunt totusi, cei mai marinimosi si mai intelegatori cu cei in nevoie de alaturi.
             Si totusi , se intampla ceva important in lumea in care traiesc! 
 Intr-o buna zi , acest vis , acest dans al vietii, va fi plin de dragoste, de bucurie , de lumina.
Umpleti viata voastra de iubire si recunostinta pentru Dumnezeu!
Visati frumos cu ochii deschisi , ca sa purtati visul acolo unde si cum doriti .
CREATI  un vis plin de iubire si lasati lumina sa va inconjoare.
Fiti buni si blanzi. Traiti frumos ca lumea sa se poata schimba odata cu voi….caci voi sunteti lumea!
 Vindecati lumea daruind iubire ! Doar asa se poate schimba  visul, viata  ..... 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu