Vibraţiile



  În timp ce învățați să citiți și să aveți încredere în energia din gândurile și sentimentele voastre, învățați să aveți încredere în citirile pe vibrațiile pe care le simțiți. 
  Este cel mai mare sistem de orientare și cel care merită cel mai mult. Suntem din ce în ce mai conștienți de existența vibrațiilor, asa ca lasă-le  in acest sens să “se joace”, pentru ca tu să înveți să discerni rapid situațiile care se petrec în jurul tău și cum să răspunzi mai bine la ele.
   Astăzi mergeți în lume și jucați-va cu Universul ! Fiți atenți  în tot ceea ce faceți și observați diferitele gânduri și sentimente care apar în situații diferite. Nu le judeca, lasă-le sa fie si să le simti. Ce observi că este diferit în modul în care te apropii  ?

Gândul pentru ziua de azi: E la fel ca si cu semnele pentru vreme! ... Învață să citești și să ai încredere în semnalele pe care le primești, permițându-ți să știi ce este acolo. Ieșiți și jucați, fii un om de știință și experimentează lumea din jurul tău. Așa învățați! Așa creșteți!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu