Răbdare


  Ai renuntat la multe lucruri și astfel ți se amintește să ai răbdare cu acest proces, deși înțelesul mai profund, autenticitatea vieții este capabilă să se desprindă dacă o lași. Te afli într-o călătorie de descoperire și descoperi adevăruri mai profunde despre tine, despre viața ta și despre viața din jurul tău. Dă timp lucrurilor să se transforme și să se desfășoare în tine. 
  Rămâneți angajat într-o cale de expansiune. Faceți un nou jurământ că, de acum înainte, viața voastră se va desfășura în moduri de claritate și înțelegere și că veți răspunde diferit provocărilor. Binecuvântați sfârșitul și vedeți că acum sunteți liberi să vă deplasați către lucruri mai bune și să aveți încredere că toate nevoile dvs. vor fi satisfăcute.

Gândul pentru ziua de azi: Răbdare  Dragilor!  Eliberați-vă de ceea ce nu vă mai servește și faceți un nou legământ că viața voastră se va desfășura cu ușurință.  Găsiți alinierea și încrederea că nevoile dvs. vor fi îndeplinite în toate modurile și la toate nivelurile!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu