Nu mai fi docil !







   
   Asta se doreste de la oameni, de catre cei care sunt in fruntea statului , si implicit a celor care conduc din umbra aceasta lume; …. Sa fie docili, cat mai supusi si cu pretentii putine sau …ar fi bine chiar deloc.
  Lumea  a decazut in timp, cu fiecare pas, si omului a ajuns sa i se para firesc  si normal acest mod de a fi. Traind o viata tot mai grea si mai plina de vicii, si primind ca invatatura a societatii DOCILITATEA,  SUPUNEREA , NECINSTEA, MEDIOCRITATEA, LASITATEA , alaturi de cultivarea si incurajarea placerilor trupesti de orice fel, l-au facut sa uite total de constiinta, bunsimt, morala si bunatatea sa.
  Asta l-a indepartat tot mai mult de divinitatea sa , de lumina spiritului sau. A uitat de el. Si-a murdarit cu energii joase lumina sufletului care a decazut tot mai mult si astfel a uitat de parintele sau Dumnezeu si puterea sa.

Altfel spus, cu alte cuvinte … omul cu bunastiinta a ales , pas cu pas, sa intoarca spatele lui Dumnezeu si a ales intunericul cu tot ce reprezinta el in aceasta lume.
A ales sa slaveasca materia  trupului in loc sa puna sufletul mai presus.
A ales sa aduca bucurie “animalului”  din el (trupul ) in defavoarea spiritului Divin care il anima si ii da viata. 
   A ales sa nu mai tina cont de cel de alaturi de el , traind dupa legea junglei. 
  Pe langa apucaturile depravate de tot felul, a devenit rau si a adus in lumea lui razboiul si distrugerea.
  Pamantul a fost distrus si el de comportarea omului , iar ecosistemul lui nu mai poate asigura  un climat bun si placut, provocand perturbari ale climei.
 Exemplele despre cum intunericul a pus stapanire pe om pot continua, caci lumea a decazut mult.  
Trezeste-te omule! caci mergi spre pieire pe aceasta cale pe care mergi astazi!
Dumnezeu nu te constrange cu nimic si nu vrea docilitatea ta!  Nu te aduce la el cu forta si nu iti impune nimic! Nici macar nu te pedepseste(asa cum vi se spune la biserica)  pentru alegerea pe care ai facut-o. Esti oricand liber sa alegi ceea ce vrei tu dar , nu uita!!!  ca fiecare alegere pe care o faci , are rasplata sa si drumul sau!  
Treziti-va din somnul acestei vieti! Ai in tine aceasta putere ! Nimic nu este mai important  acum decat acest lucru. Priviti cum aceasta lume merge si se apropie de cadere. Este atat de vizibil ca trebuie sa  fii “mort” ca  sa nu vezi ce e in jur. Tot ce nu are la temelie Dumnezeirea, si apartine intunericului, este sortit pieirii.
Fiti atenti la indemnul inimii voastre, caci astfel va puteti asculta calauzirea sufletul. Sufletul vostru este scanteie din Dumnezeu, care este parintele vostru.
Puteti sa alegeti cararea catre El oricand.
Aveti aceasta putere.
Deschide-ti ochii.
 Nu mai acceptati sa fiti ascultatori si docili ca un animal in lesa intunericului. Sunteti  ajutati de ingeri daca alegeti sa urmati lumina lui Dumnezeu.  Ei abia va asteapta sa va calauzeasca.
  Haideti sa croim o lume frumoasa unde boala , rautatea, saracia si intunericul sa nu-si aiba loc. Nu va fac un indemn politic. Doresc sa va explic ca aceasta lume noua si frumoasa nu poate sa existe decat daca chiar de acum, incepeti cu insasi schimbarea voastra; gandire , fapte, vorbe... 
Scuturati de pe grumazul vostru lesa pe care v-au pus-o ! Aveti aceasta putere in voi! Sunteti ajutati daca vreti asta!...trebuie doar sa intentionati macar.

Namaste suflete dragi





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu