Intenţie



Cu cât sunteți mai clar și hotarat cu atât mai bine vă concentrați asupra a ceea ce într-adevăr doriți, si cu atât mai repede și mai bine se realizează creațiile. Depinde de tine și nu există nicio forță exterioară în calea ta. Dacă simțiți că dorințele dvs. sunt întârziate sau nu se manifestă deloc, este pentru că trimiteți mesaje confuze către Univers. Evitați dezamăgirea prin stabilirea intențiilor puternice și noi chiar acum. Amintiți-vă că nu puteți schimba lucrurile cu aceeași gândire veche, astfel încât să fiți nevoit să vă uitați mai profund la gândurile și convingerile pe care le susțineți ca ale dvs.
Este timpul să creați în mod deliberat o viață care să vă lumineze. Pasiunile voastre sunt importante și sunteți și voi. Ești o ființă infinită și puterile universului iti sunt la îndemână. Concentrați-vă asupra intențiilor voastre cu toată inima, mintea și sufletul și veți vedea că manifestarea viselor dvs. este un cerc plin.

Gândul pentru ziua de azi: Amintiți-vă că vă creați realitatea bazată pe concentrarea, pe intențiile, gândurile și sentimentele voastre. Setați câteva noi si puternice și concentrați-vă cu toată puterea să le aduceți în manifestare. Ridicați-vă cu cea mai clară intenție și pregătiți-vă pentru a zbura.

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.
 Ingerii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu