Bucurați-vă !





   Acesta este un moment extraordinar pe care omenirea il trăieste! ... chiar dacă nu asa pare la prima vedere.
  Abordați-vă viața cu entuziasm, mulțumire și recunoștință . 
  Există întotdeauna ceva care merită să fie sărbătorit  . Cu cât vedeti  mai mult fața luminată a vieții, cu atât viața voastră va devini mai bună.
 Există întotdeauna lucruri care trebuie eliberate pentru a-ți atinge visele - nu lucruri de substanță dragi, ci iluzii, obiceiuri…
 Cea mai bună abordare a lucrurilor atunci când se-ntamplă să nu fie tocmai plăcut, este de a face haz de necaz!  Cei care au acest gen de abordare al vietii, totdeauna au parte de  rezolvări  miraculoase si plăcute.
  Dumnezeu oferă mereu ajutor, insă in nici un fel nu il impune nimănui.   

  Bucurându-te  fie si de  fiecare nimic, pe care viata ti-l scoate in drumul tău , de fiecare gest , de fiecare  cuvânt , de fiecare faptă, de fiecare ideie venită ca o rezolvare, de fiecare rezolvare cât de maruntă in drumul tău, vei atrage către tine alte intâmplări   minunate.       Nu sta să le contorizezi . Nu pândi miracolul ! Nu cântări minunea!  
  Trăieste in bucurie si va veni un moment când iti vei da seama că viata ta chiar s-a schimbat;  că tu insăti ai alta intelegere , că parcă esti altfel.

  Bucurati-vă că ingerii v-au călăuzit să cititi aceste randuri, sau altele; Că vă arată in fel si chip că Dumnezeu vă intinde o mană si vă oferă. Nu intoarceti spatele ca marea majoritate, gândind că Dumnezeu e doar o vorbă in vânt sau una rostită la biserică
  Nimic nu este intâmplator in drumul vietii…nici măcar un simplu gest sau cuvânt pe care l-ati primit! Nu exista intâmplare, sau ceva intâmplător! Totul are rostul său, si este atras acolo unde trebuie să se manifeste.Totul este doar mâna lui Dumnezeu!

 Bucurati-vă deci, că ingerii v-au călăuzit către invătături, pregătindu-vă  pas cu pas, pentru ascensionare. Doar de voi depinde ce alegeti să faceti .
A trăi in bucurie si recunostinta , cu zâmbetul pe buze si intelegere pentru tot si toate , multumind lui Dumnezeu pentru ce vă oferă, este starea la care e bine pentru voi să ajungeti.

   Burati-vă pentru o nouă zi  !   
   Burati-vă pentru că sunteti indrumat de ingeri!  
   Burati-vă pentru sansa care vi se oferă de divinitate. 
  Burati-vă pentru că nimeni nu este uitat  sau părăsit ! 
  Burati-vă căci putinul pe care-l aveti , va fi mai mult cu fiecare zi, atunci când trăiti in recunostintă . 

Burati-vă pentru că Dumnezeu a ales să fie om , doar pentru ca omul să devină si el un  Dumnezeu.

Fiti binecuvântati !











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu