JOCUL BUCURIEI

  



REGULILE   JOCULUI;  
1. In tot ce faci , in tot ce e in jurul tau, in orice situatie ai fi, sa incerci  sa gasesti neaparat un motiv de a fi bucuros, un motiv pentru care sa multumesti lui Dumnezeu.
2. Atunci cand cineva ti-a facut o bucurie , sa faci si tu mai apoi la randul tau o bucurie altor doua persoane… ceva, cat de putin … macar sa aduci un zambet pe chipul cuiva si e deajuns.
 Acesta este jocul! In asta consta.

  Haideti sa incercam sa jucam acest joc!  Nu aveti ce pierde!

   In disperarea care ii cuprinde tot mai mult pe oameni , acest joc le-ar descreti fruntea si i-ar deconecta si insenina pentru cateva clipe pe zi.
 Lumea, cu toate structurile ei, este in cadere libera. Mai devreme sau mai tarziu , cu fiecare pas, cu fiecare zi , se apropie de clipa cand va intra in haos si cadere totala.
  Cei care cititi  aceste randuri, faceti parte dintre cei al caror suflet  s-a  trezit si cauta “cararea” ….cauta raspunsuri la intrebarile care ii framanta.  Multora dintre voi le este inca teama, si se gandesc sa nu greseasca fata de biserica si Dumnezeu, mergand cu gandul prea departe atunci cand citesc “mesajele” canalizate  care sunt la tot pasul acum pe net de la stelari , maestri inaltati sau ingeri. “Mesajele”, sunt extrem de energizante si hranitoare pentru corpul mental , emotional, pentru subconstientul vostru chiar daca aparent nu simtiti ca va misca cu nimc vorbele lor.
  Este un … i-am spus “joc”, caci suna mai simplu si pe intelesul oricui. E benefic pentru oricine, ar mari constiinta si vibratia voastra caci ar aduce BUCURIE. 
  Daca ati citit Biblia, ati observat poate cat de multe paragrafe contin texte fericite si optimiste.   
  Cineva le-a numarat si sustine ca ar fi 826 in total. Invatatorul Isus , ii invata pe oameni despre “Fericiri” si  "Bucurie"in predicile sale.
  Daca Dumnezeu a lasat ca ele sa ajunga la noi …atat de multe… prin atatea modalitati… inseamna ca EL asta doreste , ca asta e mesajul LUI,  ca asta ii indeamna pe oameni; sa traiasca in bucurie si fericire. Nimic nu e fara voia LUI !

   Nu-mi spuneti ca nu se poate , ca sunteti prea necajiti si mohorati de viata asta, de lumea din jur. Incercati caci nu aveti ce pierde. Oricum pierdeti infinit de multe clipe in viata cu framantarile , calculele si tanguirile . Veti vedea singuri cat de mult vi se va schimba viata  in scurt timp, cum minunile vor navali in viata voastra. Nu va amagiti ca bucuria si recunostinta sunt doar o prosteala si o joaca de copil. 
  NU! Este lucrul cel mai important din viata omului chiar daca NU asta ati fost invatati.
 “Bucuria  inimii  este  viata  omului!”
De tine depinde sa alegi ca acest lucru este adevarat si sa traiesti  in bucurie inconjurat de minuni.

Daca nu ma crezi .... CERCETEAZA ... si citeste Biblia. Eu v-am impartasit adevarul meu.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu