Ganduri despre Dumnezeu si fericirea mea

 


 Nu trebuie sa faceti nimic deosebit , nici ceva neansemnat pentru a găsi pe Dumnezeu. Nu trebuie să faceti nimic! ..decat să acceptati!
  Dumnezeu este în interiorul fiecărei ființe umane în măsura în care oamenii o vor permite. În loc să vă pierdeti in a va compartimenta  meditațiile, timpul de rugăciune sau canalizarea, mai bine acceptati că  legatura voastră cu divinitatea este  întotdeauna acolo, întotdeauna disponibilă, astfel încât nu este doar o experiență bisericească, nu este o experiență de duminică, este o experiență de 24 de ore / 7 zile pe săptămână.
   Unii dintre voi vor face lucruri care vor rămâne pe planetă pentru totdeauna, deoarece conștiința rămâne. Lucrurile pe care le faci și le spui sunt amintite de oameni și, uneori, îti vor schimba viața, doar prin felul în care o spui și cum acționezi și ce faci. E deajuns ca un gand al tău să meargă căre Dumnezeu si răsunsul pe care il astepti  a si venit in mintea sau in viata ta.
  Oamenii s-au indepartat de Dumnezeu si in uitarea lor, au făcut o gresală mare, aceia de a căuta fericirea. Ei au facut  lucruri pentru a găsi fericirea, iar telul omenirii a devenit găsirea fericirii - probabil acesta este si motivul pentru care nici nu o găsesc.
  
Fericirea nu ar trebui sa fie un tel, un scop caci ea este o stare de multumire sufletească in timpul călătoriei vietii.  
Fericirea este stalpul care te ajută să dobandesti restul, nu restul te ajută să devii fericit.
Ar trebui să incerci sa fii fericit razand, spunand lucruri nebunesti , vesele,  bucurandu-te de tot ce inseamnă  materie si de spiritualitatea din materie.
Bucurati-vă de nepasarea si usurinta curgerii vietii, deveniti una cu ea si radeti, amuzati-vă cat mai mult. Rasul poate ridica vibratiile .
 
Nu uitati ;Fericirea este stalpul care te ajuta sa dobandesti restul, nu restul te ajuta sa devii fericit!

Multumeste lui Dumnezeu! Fii fericit! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu