Fii mereu pozitiv

 


 
  Umanitatea va deveni conștientă de modul în care au fost limitați într-o „închisoare deschisă” atât de mult timp și au acceptat-o ca normal.
Ingerii, guru, maestrii, călăuzitori …. absolut NIMENI nu vă poate spune ce trebuie să faceți, deoarece aceasta trebuie să fie decizia dvs., dar cu toate acestea, se încearcă un ajutor,  o orientare în direcția corectă   prin sfaturi. Nimeni nu impune nimic, căci asta ar insemna că se crează karma pentru cel ce sfătuieste si arată o cale, care ar trebui să fie platită, eliminată.
Chiar dacă acum pe Pământ,  condițiile actuale , indică perioade grele, mai întâi trebuie să vă orientați către o modalitate  de a aduce schimbări în loc, care să depășească  problemele .

Amintiți-vă că într-o oarecare măsură vă atrageți asupra dvs. ceea ce vă concentrați și dați energie. Prin urmare, este vital să fie concentrare pe tot ceea ce este bun , frumos și sănătos și niciodată pe acele aspecte ale vieții pe care le găsești negative.
Multe dintre experiențele tale negative sunt rezultatul propriilor acțiuni care vor implica problemele karmice care trebuie eliminate….
Știi că ceea ce faci celorlalți merge în cerc complet și se întoarce într-o formă sau alta la tine. Sistemul karmei este absolut corect și în niciun fel o pedeapsă, ci aranjat cu atenție, astfel încât să poți învăța lecții din ea.
Alege intotdeauna calea luminii si ignora intunericul, caci, ignorandu-l ii iei puterea.
Inconjoară-te de ganduri frumoase, lucruri frumoase, oameni frumosi. Descoperă lumina adevărului strălucind in toti si in toate. Lasă lumina ta să strălucească dinlauntrul tău.
Nu uita nici o secundă că TU, ai un suflet, că el este cel mai pretios pentru tine si viata ta, că el este comoara ta si nu altceva lumesc si efemer. 
Nu-i subestimati lumina, nu-l ignorati căci pentru el v-ati născut in aceasta lume. Oricat de greu vă este traiul, nu fiti morocănosi si ursuzi, nu bombăniti, căci actiunile voastre au dus la traiul vostru de azi. E greu de acceptat pentru unii dar , e mai săntos să privesti adevărul in fată si apoi să te schimbi.

Nu e chiar asa de compliat sa fii pozitiv.
Totul incepe de la a vedea pe Dumnezeu in cel din fata ta, prin a vedea sămanta de bine din fiecare intamplare, din fiecare fiintă…. pentru că ea există cu sigurantă oriunde căci asa e lumea creată de Dumnezeu.

Apoi, incearcă să nu te tot vaiti de problemele pe care le ai, că nu schimbi nimic cu asta. Incearcă sa tragi invătătura din fiecare intamplare….de ce s-a petrecut asta? ce ai gresit ? Nu căuta un vinovat in jurul tău, găseste răspunsul gandind doar la tine, căci la tine e gresala. Multumeste lui Dumnezeu apoi, că te-a luminat si ai invătat ce trebuia să invete sufletul tău.

Mai apoi, incepeti ziua cu un zambet , trăiti cu el pe chip, fiti senini…căci viata e doar o nouă experientă cu fiecare zi. Cu cât vibrațiile dvs. sunt mai mari, cu atât este mai puțin probabil să aveți nevoie de lecții karmice.
  Gândiți, cu fiecare respirație daca se poate;  SUNT LUMINA.  SUNT IUBIREA. SUNT ADEVĂRUL.  EU SUNT.  De fiecare dată când spui asta ... te întărești pe tine și Planeta și planul Divin.
De fiecare dată când zâmbești, indiferent ce ai auzit sau experimentat, te întărești pe tine și planeta și planul Divin.
Doar prin faptul că ești aici, pe Pământ... fie că bei o ceașcă de ceai... sau urcati pe un vârf de munte ... VOI SCHIMBATI VIBRAȚIA Pămatului. 

Nu uitati, că nu există oprire in asta ... nu există întoarcere.
Jocul este pornit ... și Lumina putem spune ca a câștigat. Ceea ce are loc în culise este mult mai mare decât chiar crezi că știi.
Ajungem curand intr-o lume care ne invată, calea adevărată  si  niciodată nu vom mai trăi cum doreste mintea noastră micută si zăpacită de intuneric, ci cum doreste Dumnezeu, după legile Sale ADEVARATE .  Intunericul, a avut grijă să schimbe si să denatureze totul, pentru a conduce si a subjuga omul.

Nu te costa nimic să-ti aduci binele in viata ta si a celor din jur. Fii pozitiv in tot ce visezi, gandesti , spui si faci , si nu uita că  iubirea este cel mai puternic factor de lagătură  in univers, deci iubeste, iubeste mereu. Să vezi intotdeauna latura luminoasă a vietii. Să te astepti intotdeauna la tot ce e mai bun si să observi cum se realizează.

 Ceea ce urmează, va fi cel mai mare spectacol de pe pământ!  Nu te condamna singur la pieire să pierzi acest spectacol grandios  al Divinitatii. 
Alege sa fii pozitiv si intelept.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu