Oamenii Pământului, Extratereștrii și așteptările noastre

 


Avem tot felul de filme, în care ni s-a zugrăvit și ni s-a imprimat ideia că extraterestrii vin să ne radă de pe fata pământului, să ne chinuie, să ne inrobească. Din acestă cauză, trăind cu aceasta ideie în subconstient, omul a fost ingrozit la vederea unei nave OZN. Paradoxul este ca noi, umanitatea, chiar trăim și ne supunem unor asemenea ființe care locuiesc aici pe pamant, încă de mii de ani, fără să avem habar.

Cei pe care ii vedem câteodată pe cer, cu navele lor superluminice, la tehnologia pe care o dețin, la gradul lor de cunoastere, dacă ar gândi așa cum am văzut noi în filmele care ni s-au prezentat, să știți că ne-ar sufla de pe fata pământului, într-o singură adiere cu un simplu gest.... ce lupte de eliberare? ... ce să mai miște omul? ...dar in naivitatea lui, omul a crezut in rautatea lor si in puterea lui de a razbate.


Universul este un loc minunat unde puteți întâlni toate tipurile de ființe iar unele sunt totuși similare cu forma noastră umană. Desigur, majoritatea sunt cu mult mai avansați în comparație cu oamenii, dar ei sunt încântați să împărtășească cunoștințele lor atunci când sunteți gata să o primiți. Până acum s-au ținut la distanță de noi, deoarece vibrațiile noastre au fost atât de scăzute încât ar fi inacceptabile pentru ei. Acum avem ocazia să ne ridicam la un nivel superior și multe suflete sunt dornice să o facă.

Mama Pământ se pregătește și ea să facă schimbări. Aceasta va presupune reformarea unor părți ale Pământului, astfel încât acesta să fie pregătită pentru propria înălțare.

Alegeți și voi.

Amintiți-vă că odată ce v-ați exprimat intenția de a urma Calea Luminii le permiteți celorlalți să vă ajute acolo unde este nevoie. Păstrați o minte deschisă și permiteți-vă să vă ghidați urmărindu-vă instinctul sau intuiția. Uneori poate părea a fi o călătorie singuratică, dar fii sigur că ai anturajul tău de îngeri prezent, ghidându-te după cum este necesar. Oportunitatea pe care o aveți nu va mai apărea din nou pentru o perioadă foarte lungă de timp, așa că apucați-o cu două mâini.


Sunt mulți cei care sunt nemultumiti de faptul ca ceea ce s-a promis în canalizarile făcute venite de la Federația Galactică nu s-au adeverit încă, nemultumiti ca ANUNTUL cel mare și important, menit sa răstoarne Cabala, nu s-a petrecut. Lucrurile nu stau însă pe loc. În spatele scenei se petrec multe, fără ca omul de rând sa înțeleagă, sau, i se dă cine știe ce explicație puerilă.

Multi pretind că nu e mare lucru, că este doar o luptă deschisă a binelui împotriva răului dar, ei nu știu cât de rău este cu adevărat răul de pe Pământ.

De curând, Alianța pozitivă a Pământului a dorit dezvăluirea parțială a adevarului pentru umanitate. Deși lucurile s-au pornit, cel mai mare motiv pentru care planurile alianței au fost oprite pentru moment, a fost acela că nu au asigurat mai întâi posibilele victime. Din partea oficială, ei au vrut doar să expună cei mai înalți criminali de pe Pământ, ceea ce este complet corect. Ceea ce nu au luat in calcul, era că acești criminali ar sacrifica mii și mii de inocenți după expunere și ar face lucruri și mai rele umanității în ansamblu.... Și nu doar în SUA, desigur.

Probabil știți că aproape fiecare om influent sau bogat de pe Pământ este unul dintre acolitii Cabalei cu bună știință sau fără să știe.Deci, dintr-o dată, totul de pe Pământ ar înceta să funcționeze pe măsură ce societatea în ansamblu s-ar prăbuși, întreaga noastră civilizație ar înceta brusc să funcționeze. Toți robii lor ar înceta brusc să lucreze și ar începe destul de mult să se si sperie.  Scenariul acesta, aproximativ,  a avut loc de mai multe ori înainte pe Pământ și s-au distrus civilizațiile sau imperiile care s-au dezvoltat până în acel moment.


Omul, poate insă să se elibereze dacă vrea. Cea mai importantă armă a sa, este EL insăsi. Poate că ești controlat, dar în momentul în care îți amintești adevăratul tău sine, poți să mergi printre ce e mai întunecat și lumina ta devine și mai strălucitoare! Întradevăr, tu poți să îți controlezi viața!

Ceea ce percepeți în jurul vostru este percepția propriilor gânduri, dorințe și acțiuni. Pe măsură ce vă stăpâniți gândurile și intenția, o mare parte din ceea ce percepeți va dispărea, și vei aduce în viața ta armonie și pace!

Munca interioară trebuie sa fie continuă pentru a vă menține bunăstarea!Atentia ta trebuie să fie indreptată asupra frumosului si lucrurilor pozitive si nu pe ceea ce mass media doreste să tină in prim-plan.

Nu ești fericit pentru că ești bine. Ești bine pentru că ești fericit.

Nu aveți credință pentru că lucrurile merg bine. Lucrurile merg bine pentru că ai credință.

Nu sunteți deprimat pentru că v-au venit necazurile, dar necazurile au venit pentru că realizarea voastră a adevărului a căzut.

Secretul visului de veghe este acela de a-ți controla activitatea mentală, de a-ți hrăni sufletul și de a căuta adevărul fără al proiecta! Fii deschis la idei noi și găsește ceea ce rezonează cu sufletul tău!


Așteptările noastre ?... DA! Sunt mulți cei ce așteaptă ca alții veniți de sus din stele, plecati de la familiile lor, de la casele lor, planetele lor,  să vină si să facă CEVA, să facă ordine și curățenie , să ia chiar atitudine în locul nostru, al pămantenilor, fată de nedreptătile ce ni se oferă ca mod de viață.  

Deși raul care îl creem și îl manifestam noi aici , deranjează energetic întreg Universul și deci și lumea lor, ne-au lăsat să facem cum credem noi mai bine la noi acasă. Dacă ar veni și ar lua ei măsuri, omul ar tipa că e invadat , că i se încălca liberul arbitru....

Universul este plin de ființe evoluate iar unele privesc acum la noi din preajma pământului și au grijă ca tu omule să răzbesti în lupta ta, în munca ta pentru inaltare a constiintei și vibratiei. Au grijă ca inconstientii pămantului să nu mai folosească arme nucleare care fac atat de mult rău planetei si a Universului intreg. Sunt cei care sunt dornici să te întâlnească și să-și împărtășească cunoștințele, dar circumstanțele trebuie să fie astfel încât să nu le pună în pericol viața....chiar dacă omul i-a văzut deja pe unii și le-a zis de-a lungul vremii, îngeri sau zei.

Omule , alegerea destinului tău e în mana TA ! Nu pierde șansa !

Așadar, păstrați-vă viziunea asupra viitorului pe care îl aveți în vedere și nu lăsați nimic să vă distragă atenția. Procedând astfel, îi dați puterea de a se manifesta.

 Fiti intelepti 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu