Pe drumul iluminării ~ Invață să te ajuți prin disciplina respiraței

 


 “Numără până la 5 și respiră adânc!...” Oricine a auzit aceste vorbe.
 Cu totii stim ca daca te infurii ti se schimba felul in care respiri. Si in  momentul altor trairi respiratia este diferita. Deci, respiratia are o mare legatura cu starea noastra sufleteasca….iar starea noastra sufleteasca are la randul ei o mare influienta in ritmul inimii, al tensiunii arteriale, al adrenalinei din sange, sau al endorfinelor, si al altor hormoni. Mana in mana, cu toate acestea, este si mintea, care in functie de gandurile pe care le creaza, poate aduce in corp, calmul cel mai desavarsit sau furia cea mai oarba, dusa dincolo de limite…. Respiratia  le tine pasul aducand o adevarata furtuna in moi si amplificand parca totul, crescand tensiunea si nebunia dusa pana la orbirea si paralizarea temporara a constiintei ,…..  sau,  daca constientizam, cu ajutorul constiintei si al mintii, reglam respiratia si in ritmul ei, aducem pacea , linistea , armonia , intelepciunea.

Da, nu e doar o vorba in vant; ritmul respiratiei are un impact direct asupra starii psihice, de aceea exercitiile de respiratie pot fi folosite pentru linistirea mintii si pentru inducerea unei stari de calm. O respiratie profunda si regulata combate si reduce efectele stresului asupra organismului, sporeste puterea de concentrare, intareste organismul  prin buna oxigenare si aduce mai apoi, o imunitate  mai mare. 
Disciplina respiratiei este foarte importanta caci o schimbare a modului de a respira duce la o schimbare corespunzatoare in mintea noastra. Constiinta noastra, noi insine , invatam sa fim prezenti in ACUM, doar fiind atenti la respiratia noastra. La inceput, cand o sa incercati sa fiti atenti la fiecare respiratie a voastra o sa observati ca ori nu mai respirati , ori va inecati, dar se poate ajunge la relaxare si desavarsire cu practica.
Cu fiecare inspiratie va apropiati insa tot mai mult de intelepciune, caci constiinta voastra devine tot mai  atenta , tot mai prezenta la fiecare gand , cuvant, miscare, gest, inspiratie, expiratie, sentimente…..  

Maestrii iluminați spun;
~ “În culmile iluminării, “îți respiri” drumul prin călătoria ta spirituală și chiar Călătoria ta fizică pe Pământ. Respirația ta devine atât de magnifică, atât de hrănitoare, de antrenantă și de iluminatoare. Când vă concentrați asupra respirației și vă permiteți să respirați pe deplin, deoarece corpul și ființa dvs. sunt capabile să respirați de fapt ceea ce nu vă mai servește și să respirați sau să acceptați și să primiți tot ceea ce vă servește.
Primești adevărul Creatorului, înțelepciune, cunoaștere, inspirație, creare de transformare și acțiune în realitatea ta. Respirația ta este unul dintre cele mai puternice instrumente ce ți-a fost dăruit. Este de a sprijini supraviețuirea corpului tău fizic și, totuși, este capabil de mult mai mult.
 Cu respirația și intenția voastră, puteți călători întregul Univers al Creatorului, vă puteți permite să vă reconectați, să comunicați și să întruchipați tot ceea ce este sinele vostru luminat.
Noi maestrii vă încurajăm să adoptați această practică simplă ori de câte ori aveți câteva momente, respirați tot ceea ce vă distrage atenția, tot ceea ce creează complicații și tot ceea ce creează o vibrație mai mică de energie. Folosim cuvintele tot ceea ce creează pentru că totul este deja în interiorul tău. Chiar dacă există situații foarte complexe, confuze și care creează o vibrație scăzută în realitatea dvs., nu uitați că nu respirați această situație, respirați ceea ce în interiorul dvs. a creat acea situație care ar putea fi cu totul altceva. Tu respiri energiile pe care le-ai creat din interiorul ființei tale.
Aceasta este o tehnică extrem de puternică, deoarece te readuce la adevărul tău. Cu fiecare respirație, vă inspirați vă permiteți să primiți tot ceea ce vă servește, care este deja în interiorul ființei voastre. Pe măsură ce inhalezi, îți activezi ființa. Acum imaginați-vă că practicați acest lucru mult timp, luni sau chiar ani.  Ați primi și activa în mod natural energiile, accesând iluminarea și existând într-un spațiu de iluminare.”~

Frica indusa azi de aceasta pandemie, a scos la suprafată tot mai multe glasuri care fiecare aminteste de cate o prorocire urată, de cate un sfarsit apocaliptic al lumii, si se tot povestesc si se tot repetă aceste scenarii la nesfarsit pană ajung pline de enegia celor ce le-au pomenit si ajung sa fie crezute de toti cei din jur imprăstiind incă o frica.  
Trebuie sa va amintesc ca omul si-o face singur cu mana lui. Singur isi prezice si isi asterne viitorul. Tot ce traieste  este crezut , gandit, afirmat si făcut de el insăsi, chiar dacă nimeni nu se vede si nu se consideră vinovat de ceva. 
Si haideti să admitem că  este adevăr ce s-a prorocit si chiar vine sfarsitul!!!!…Chiar nu vreti macar acum pe final să vă indreptati viata? sa traiti frumos?  Cand vom ajunge in fata lui Dumnezeu la judecata noastră, nu vor avea nici o insemnatate jelaniile noastre de azi sau de atunci. Inportant este dacă măcar acum in ceasul al 12-lea, ne-am dat seama de gresala noastră si am incercat măcar acum sa fim frumosi asa cum am fost creati de el. Dumnezeu se va bucura mai mult si va pretui pe cel care  a fost ratacit, si acum  a inteles ce este intunericul, a trait urat fiind inconjurat de intuneric, iar acum  a ales drumul către lumina Sa. A venit vremea sa ne gandim adanc si sa alegem pe ce carare apucam.
  Este deajuns sa doresti, sa gandesti, este deajuns sa traiesti frumos, sa respiri, sa fii. Aduceti pacea in launtrul vostru pentru ca ea sa inunde pamantul si viata noastra a tuturor. Traim o vreme in care minunile sunt in preajma noastra la tot pasul…. caci e vremea cea de pe urma.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu