Pe drumul iluminării ~ SIMPLITATEA

 


SIMPLITATEA  este pecetea vieții spirituale. Este important să înțelegem adevăratul sens al simplității.
SIMPLITATEA este una dintre cheile accesării iluminării .
SIMPLITATEA  te ajută să fii centrat în ființa ta, concentrat la tine si pe deplin prezent și pe deplin angajat cu ceea ce se întâmplă în lumea ta în fiecare moment dat.
Cand alegeți să creați, creați  cu simplitate, care va permite ca totul să se desfășoare cu ușurință și perfecțiune, iar tu poti mai usor să ai încredere în tine însuți, să ai încredere în abilitățile tale, deci judecata și îndoielile se vor dizolva.
  
A trăi în simplitate inseamană,  să nu  ai acea arogantă izvorâta din ego. Nimeni nu e mai presus de ceilalti  ….cum nimeni nu e mai prejos de ceilalti. Diferă  doar VARSTA sufletului  si  ALEGERILE  pe care le face.
Să fii mereu deschis si sincer  fată de toti cei din jurul tău. Nu incerca să fii asa cum ei isi doresc să fii, ci fii asa cum esti tu cel adevarat. Să fii ca o carte deschisă care isi oferă tuturor paginile să fie citite.
Asta inseamnă  să nu ai nimic de ascuns. Tot ce faci si ce spui să  poată fi stiut de toti  cei din jur,  fară a te face să pleci capul sau să rosesti.
Să fii candid si senin ca un copil fară griji. Asta nu inseamană  să te porti copilăreste si fară minte, ci să lasi toate grijile tale în seama lui Dumnezeu,  să trăiesti cu  credintă si încredere fermă,  că vei fi ajutat si călăuzit  pas cu pas.
   Rosteste  simplu, mereu, doar adevărul, chiar dacă uneori doare. De ce ai prefera minciuna? Este acelasi lucru  si cu prietenii … preferi un prieten sincer pe care te poti baza la greu, decât pe unul mincinos care te lasă la nevoie.

Ni s-a spus adesea  că este important să fim în fluxul Creatorului și să mergem cu fluxul din realitatea noastră . Mulți consideră că pot sta pe loc relaxându-se și văd ce vine în realitatea lor, recunoscând dacă doresc să se angajeze sau nu.    
A  fi în fluxul Creatorului și a merge cu fluxul înseamnă acțiune.  Este nevoie să vă permiteți să vă urmați intuiția, să vă angajați cu viața, să luați decizii, știind că sunteți susținut, iubit și încurajat de Creator.
Când te angajezi cu simplitate  în realitatea ta, iti este mai usor să întelegi ce este de eliminat, ce nu mai este necesar în viata ta și te concentrezi pe ceea ce te ajuta în ascensiunea ta. Permiți astfel  să apară adevărul ființei tale, iar odată  cu el se va manifesta  si  va fi exprimat prin ființa ta adevărul Creatorului. E  SIMPLU  dar si plăcut să trăiesti in Legea Creatorului…. Depinde insă de tine ce vrei si  unde vrei să ajungi (in lumina Raiului sau in intuneric).
Aceasta este iluminarea și aceasta înseamnă  culmea  iluminării.   

        Această lume a avut si are încă mult de suferit din cauza egoului. Nu complicati lucrurile. Nu le dati denumiri si definitii  pompoase cu etichetă. Totdeauna simplitatea a fost înteleasă de orice suflet. De-a lungul istoriei, lucrurile cele mari si importante s-au dovedit atât de simple, iar când s-au dezvăluit si au fost cunoscute, ne-am mirat de simplitatea lor.
Viata poate fi atât de frumoasă si senină. Simplitatea si o inimă deschisă ne poate ajuta să vedem , să intelegem , si apoi să scăpăm de frică si de jugul de pe grumazul nostru, pentru totdeauna. Depinde doar de alegerile noastre.
Cu fiecare zi , încercati să fiti un înger pe pămant trăind după legile divine. Ingerilor de langă voi, trebuie să le cereti ajutorul, pentru ca ei să vă poată ajuta.
Fii în pace si armonie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu