DOAR TU SI VIATA TA

 


Ne-am născut într-o lume care este plină cu tot felul de reguli și tipare, cu dogme și legi (despre care nu intram acum în amanunt).

Mintea ta se implică, mintea ta îți poate spune tot felul de povești despre motivul pentru care s-a întâmplat asta sau aia, de ce ai văzut ceva care a fost doar o coincidență, sau mintea vă va spune că vedeți aceste lucruri acum pentru că le căutați.... Trebuie sa aveți mare grija si sa țineți cont, caci mintea, este cea care te poate duce pe carari bune sau pe drumuri pustii. Tu ești la cârma ei, Tu ești cel ce o poate domina. Dacă te lași condus de ea, fără a tine cont de suflet și divinitate, ești deja pierdut.

Deși biserica învața omul multe lucruri, multe sunt doar vorbe...vorbe care sunt rasarite odată cu trecerea timpului și care multe sunt prost înțelese, sau prost explicate. De aici s-a deviat mult de la adevăr.


Crede în Dumnezeul Creator care ți-a dat viața în aceasta lume.

Crede ca El ți-a dat puterea de a alege ce vrei sa trăiești , cum , unde....  Dacă ar fi adevărat ca ti-ar fi scris în frunte încă de la naștere ce vei face în viața ta, nu ti-ar mai fi dat puterea de a alege. Deasta te și judeca după ce mori.

Crede ca e în mana ta sa ai o viața mai buna . Depinde doar de alegerile pe care le faci. Dumnezeu a creat o lume, un Univers, care e ca și un joc pe calculator ; el răspunde la alegerile pe care le faci tu, aduce implinire gandului tău, vorbelor tale , sentimetelor tale.... Tu în funcție de conștiința ta, poți avea o gândire înaltă, sau mai micuta și nestiutoare. Cu cât conștiința ta e mai mare, cu atât viața ta are parte de mai bine, caci Universul, viața, îți scoate în cale lucruri mai plăcute. Ca și cum ai prinde un post de radio sau altul ...ca și cum ai juca un joc pe calculator la un nivel mai ridicat.

Totul în jurul tău răspunde insutit la ceea ce tu crezi și dai în jurul tău. În momentul când tu decizi ca ceva este real , atunci este , devine real în fata ta. Pur și simplu creati , pe ce va concentrati atenția; daca tu devii atent și ești concentrat pe ceva anume , acel ceva devine realitate pentru tine.

Continuă să fii atent și să lucrezi la credința ta, care se bazează pe sentiment, astfel încât în ​​cele din urmă să înlocuiască procesarea ta mentală, care se bazează pe gândire și care accepta ca real ceea ce primește din afara .

Nu aștepta de la nimeni nimic , nu cere nimic ! Nici chiar divinitatii. Mulțumește doar cu recunoștință pentru tot ce ai si ce ți s-a dăruit deja. Ești aici în aceasta viața ca sa înveți sa experimentezi totul. N-ai nevoie de nici un ajutor în „jocul„ vetii. Ești privit și fiecare greșala îți este taxata cum se zice, de îngeri si de insasi legea Universului, atunci când încalci legea divina. Într-un cuvânt ești pe cont propriu în aceasta viața.

Unora le place să se imbete cu apa rece și cu puțin post și o rugaciune considera ei ca li se iarta ceva păcate. Îmi pare rău dar lucrurile nu stau deloc așa. Dacă o să ascultați cu luareaminte glasul și șoapta ingerimii, pe care Creatorul Suprem a dat-o ca șansa omului, o să vedeți ca am dreptate. 

După Dumnezeu, credeți în voi, în puterea și intuiția voastră, caci nu uitați ca sufletul vostru e scanteie din Dumnezeu.

Isus a fost un invatator trimis de Dumnezeu și el nu va ia nici un păcat. Traiti frumos ca el și după invataturile sale caci într-adevăr, aceasta este calea pe care el v-a aratat-o , este cea care va înaltă.

Nu uitați ca întunericul poate lua orice forma și orice chip în calea voastră. Nu va grabiti sa aruncați cu piatra...... Gândiți și cantariti.

Nu uitați ca totul sta în mana voastră. Sunteți mai puternici decât ați fost învățați, sau decât sunteți lăsați sa credeți. 

Nu uitati ca e timpul!...deja se cerne graul de neghina.

Fiți binecuvântați



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu