Dacă ne schimbăm noi se schimbă si lumea

 


 

 

Degeaba bombăni că lumea e strambă și nu ești mulțumit de una sau de alta. Degeaba aștepți să se schimbe ceva, ca tu să poți vedea acea schimbare în bine a vieții tale.

Dacă vei aștepta ca cei din fata ta să se schimbe ei primii și tu ai săi judeci ca fiind vinovați pentru tot neajunsul vieții tale, greșești și vei aștepta la nesfârșit să vezi ceea ce vrei să vezi.

Pentru a vedea schimbarea lumii, trebuie ca noi să ne schimbăm primii. Avem de muncă cu noi înșine. Cine spune că el este perfect așa cum este, se insală amarnic. Prin afirmatia sa dă dovadă că are o minte scurtă și ca e doar un suflet puțin evoluat. Nimeni nu rămâne același. Chiar dacă nu vă dati seama, insăsi viața ne schimbă. Poate că unii sunt incapătanati și nu vor să recunoască , sau pur și simpul nu vor să se mai urnească considerand că așa e cel mai bine pentru ei , sau că așa vor ei. Nimeni și nimic nu e static, totul se transformă sau se miscă si se mută căci totul este într-o continua mișcare , chiar dacă nu vă dați seama .

Schimbarea trebuie să se facă la nivel de minte, intern mai întâi, în noi, și apoi totul vine de la sine și în exterior. Dacă ne schimbăm noi , se schimba și lumea ca întreg căci fiecare din noi , formăm lumea ca întreg.

Se tot vorbește de marea trezire. Asta înseamnă trezire; să constientizezi tot ce se petrece în fiecare clipă cu tine , cu lumea, cu natura cu tot ce e în jurul tău, să începi să gândești să analizezi dacă e greșit ce vezi și ce trăiești , dacă tu greșești , cu ce greșești , cum gândești , ce vorbești . Nu înseamnă că trebuie să te apuci să judeci lumea și pe cei din jur ci, vezi și caută care este greșala ta, fată de ceea ce se petrece în societatea în care trăiești. 

Un simplu exemplu ar fi acesta; Deobicei lumea consideră că politicienii , guvernantii sunt cei care nu sunt cinstiți și care dau legi strambe .; ia gândiți care este greșala voastră fată de acest fapt? ; cu ajutorul cui , cu votul cui au ajuns ei în posturile in care au ajuns ?.... deci caută greșala ta în nedreptatea pe care o trăiești si pe viitor îndreaptă acest lucru. Fii conștient și nu mai trai lasandu-te purtat de val. Aveți de muncă zdravăn cu voi , deci nu puteți spune ca va fi o zi din viața voastră în care să spuneți că nu ați avut nimic de făcut pentru voi.

Un om trezit și conștient , nu va putea fi mințit și manipulat.

Un om trezit și conștient care gândește și trăiește frumos , zen, cum e la modă acum , are parte și atrage în viața lui numai lucruri frumoase căci ceea ce dai altora , același lucru primești și tu.

Un om trezit și conștient va trăi frumos iar Dumnezeu ii va netezi calea vieții.

Căutați pacea și liniștea în inima voastră.

Analizati-va și corectati totul traind și gândind apoi frumos . Da, tu ești cel care creezi totul și îți pui toată acea creație chiar în fața ta.

Îți vei urmări credința și sentimentele sau vei fi blocat în ciclul infinit al minții fizice?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu