NU-TI LASA SPERANTELE SA MOARA

 


Ai încredere în intuiția ta, în instinctele și visele tale ! Nu te l
ăsa copleșit de reguli și voința altora. Luptă pentru sufletul tău! Cu ceea ce îți hrănești sufletul , acea vei avea , acea vei deveni. Alegerile pe care le faci pas cu pas în această viața inseamnă „cararea sufletului tău”. Ea te va duce către lumina sau decădere. Dacă nu iei seama ce faci , ce spui , ce alegi, te poți pierde pe tine iar destinația unde vei ajunge nu-ți va fi pe plac ....dar va fi târziu.

Nu poti acuza pe altcineva de starea ta interioară, ea depinde numai de tine. Nu te plânge că viața îți dă numai șuturi și te face nefericit , că ai parte doar de rău. Nimic nu e întâmplător. Este doar răspunsul divinitătii la alegerile și felul în care trăiești clipă de clipă. Când vezi că viața e urată pentru tine ,

GANDESTE!!! ...” Doamne , oare unde și ce fac greșit de am parte numai de probleme ??? ”

Asta este cheia schimbării întregii lumi; Fiecare să facă lumină în viața sa și astfel vom atrage lumina tuturor asupra noastră.

Nu-ți fie teamă să lupți pentru tine! Dumnezeu vrea ca tu să iei o hotărâre, să-ți pese de tine, de sufletul tău. Nu te lasa purtat ca o frunză în vânt căci pe lângă îngeri, sunt și alte ființe care te pot calăuzi. De tine depinde ce alegeri faci! De tine depinde la ce destinație vei ajunge în final.

Cheia multumirii si fericirii tale zace in adâncul tău, in inima și în mintea ta. Felul în care începi fiecare zi este foarte important, poți s-o începi păsind cu dreptul, sau cu stângul !

Poți să te trezesti cu un cântec de bucurie si mulțumire în suflet pentru ziua nouă, pentru minunea de a fi in viată, pentru minunea vieții și pentru că ești in armonie cu ritmul vieții.

Poți să te aștepți la tot ce este mai bun de la ziua cea nouă, de aceea, gândește-te să atragi la tine tot ce este mai bun.

Sau,... poți să incepi ziua cu artag, nemultumit și păsind în contratimp. Ești răspunzător de ceea ce va aduce ziua, iar pentru faptul că știi acest lucru, răspunderea ta este mai mare decât a celor care nu știu si nu-și dau seama de aceasta.

Nu poți acuza pe altcineva de starea ta interioară, ea depinde numai de tine.

Nu poți acuza pe altcineva de raul din viața ta. Faptul că taci și accepți tot ce vine asupra ta, este O ALEGERE A TA!

Nu-ți lăsa speranțele și visele sa moară!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu