A VENIT TIMPUL !


 


Pe fiecare din noi ne așteaptă un an unic, care nu se va mai întoarce înapoi.

Este timpul să ne dezvoltăm interesele în viața noastră spirituală.

Trezește-te!

Înainte să-ți salvezi pe cei dragi, salvează-te pe tine. Alege să o faci de unul singur din voința ta. Alege să faci asta!

Învață să-ți urmărești emoțiile și fii conștient de cum și când evenimentele îți impun ceva.

Nu uita că ceea ce ignorați își va pierde încet strânsoarea pe măsură ce energia se disipă și vă pierdeți interesul!

Pe ceea ce vă concentrați însă , va crește.

Ai auzit că dacă vrei pace, trebuie să devii pace! Acesta este Adevărul! Deveniți tocmai esența în care vă aflați.

Aduceți-vă lumina înaintea voastră și să nu vă fie niciodată rușine sau frică!

E adevărat că trezirea e dureroasă, pentru că presupune renunţarea la tot ceea ce crezi că ştii deja, dar , este timpul cel din urma , strigarea cea de pe urmă. Acum ori ... cine știe în ce viața mai ai această șansă de azi.


Maeștri de Lumina ai Universului sunt suflete de rang înalt. Ele sunt mai categorice și mai stricte în chestiunile de afirmare a puterii Forțelor Luminii și nu tolerează NIMIC din ceea ce Intunericul a făcut aici.

Cine nu respectă noile reguli va pleca odată cu Întunericul.

Principalul lucru pentru noi, este alegerea pe care o facem în urma cunoasterii, momentul când realizăm că toți suntem suflete libere. Dumnezeu ne-a dat puterea să alegem. Ne-a arătat ce înseamnă traiul în lumina divină cât și stransoarea Întunericului.

Acum a venit timpul de pe urmă în luarea unei hotărari. Fiecare suflet se simte atras de una din părți. Chiar dacă mulți nu vor să recunoască ce simt, este totuși un adevăr; în tot ce face un om, face alegeri fiind atras de întuneric sau de lumină. Au fost multe vieți , unde noi ca suflete, am tot experimentat detoate. Ați experimentat fiecare rezultat, ați avut toate opiniile și ați fost fiecare personaj posibil.


ACUM e timpul alegerii supreme! Alegerea finală a fiecarui suflet.

Fie Lumina fie Întunericul , ambele sunt creatia lui Dumnezeu, pentru ca tu suflete să poți învața și pretui.

Dumnezeru are încredere în fiecare suflet în parte și i-a dat puterea să aleagă, unde , în ce tabară să-și continue drumul său. Scoala Pământului s-a terminat ! Fiecare, în egală măsură, are dreptul la Viață și Libertate de Alegere . Nu te obligă nimeni să rămâi aici pe pământ , unde Lumina divină va domni. Dacă alegi Întunericul vei pleca pe alte meleaguri, pe alte planete numite de Dumnezeu.

Este timpul să alegi cu adevărat ce cărare alegi!

Sunteți cu mult mai mult decât vă dați seama, iar gândurile, cuvintele și acțiunile voastre ajung mai departe decât vă imaginați.

Infuzați iubire oriunde vă aflați.

Veți fi martorii unor efecte uluitoare din momentul în care o veți face. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu