UN SUFLET FERICIT


 Nimeni nu v
ă poate ajuta să aveti un suflet fericit. Doar cei care sunt ei înșiși armoniosi li se poate arăta calea către armonie. Trebuie sa VREI, să-ți DORESTI, și să lupți pentru tine, pentru sufletul tău. Este averea ta cea mai mare în acestă viață pe care Dumnezeru ți-a daruit-o și a avut încredere în puterea ta de a învăța trăind și de a RAZBI și de a te înalta înapoi către lumina Divină....de unde ai și plecat initial.

Unii consideră că sunt bătuți de Dumnezeu și au parte de toate intamplările urate în viața lor. Dumnezeu încă nu a bătut pe nimeni. Trebuie să înțelegem că doar NOI singuri prin gândul , cuvântul și fapta noastră atragem către noi tot ce vine în viața noastră.

Maestrii înălțați sau îngerii ne-au tot explicat că;

Pedeapsa noastră de sine provine din dizarmonia interioară. Cunoașterea, Credința și Dragostea ne salvează de supunerea față de monstrul intunecat.

Credința adevărata ,creșterea spiritualității ne permite să scăpăm de influența intunericului. Chiar și cele mai simple fapte și fapte bune transformă spațiul, iar manifestările Iubirii măresc imens eficiența transformării noastre.

Înțelepciunea este o minte plină de Iubire și într-o astfel de minte nu există loc pentru intuneric.

Un singur obstacol există în drumul către o viață fericită – lenea noastră. Astăzi, mai mult ca niciodată, avem nevoie de „alfabetizare” spirituală la cel mai modern nivel.

În primul rând, trebuie să înțelegem că toate evenimentele din viața noastră nu se rostogolesc peste noi, ci intrăm în ele. Adesea, este mai bine să nu forțezi o situație, se va rezolva întotdeauna de la sine.

Dragostea este cea mai bună apărare împotriva necazului. În fața Răului, de obicei ne supărăm, adică dizolvăm vibrațiile Răului în noi. Dar asta a vrut Răul, iar noi, după ce ne-am otrăvit, venim acasă și ne otrăvim casa și pe cei dragi.

Dacă ne-am iubi inamicul, vibrația Răului s-ar reflecta din noi și cu o forță teribilă ca un bumerang l-ar lovi pe cel care a trimis impulsul negativ.

Toate acțiunile noastre sunt acumulate în câmpul energetic-informațional deoarece sunt forme de energie. Este stocat acolo și, la un moment dat, ne revin noua .

Oricât de mult avem o mulțime de forme de gândire și fapte negative, atât de des vor fi revărsate asupra noastră.

Majoritatea dintre noi nu vrem să înțelegem, de exemplu, că nu vârsta aduce boli, ci modul nostru de a gândi și de a simți.

Fericirea și nefericirea este starea Inteligenței noastre. Nevoia există doar în mintea noastră. Mintea este principalul iluzionist.

Pentru cei mai mulți dintre noi, mintea trăiește constant în starea „Vreau!” Și, prin urmare, este entuziasmat din cauza multitudinii de „vreau”. Și acest „vreau” deja stăpânește pe noi și începe să alerge, să comande și să controleze fiecare gând și mișcare. În urmărirea nesfârșită a acesteia sau acele nevoi, ne pierdem pe noi înșine.

Cel mai bun remediu pentru aceasta este a da înapoi. Ar trebui să dăm întotdeauna atât cât ne dorim să primim.

Pe Pământ, în ciuda mileniilor de putere totală a Întunericului, potențialul Spiritualității a fost păstrat. Dezvoltându-l, accelerăm transformarea noastră și a planetei noastre și va deveni pe bună dreptate Inima Spirituală a întregului Univers Local....”

 

 

Se poate vorbi mult despre atingerea fericirii sufletului căci fericirea sufletului, inseamnă simtirea legăturii cu Divinitatea, atingerea intelepciunii, armonia, pacea interioară. Aceasta este adevărata fericire a sufletului. 

Fiti atenti la voi. Priviti la ceea ce faceti, la ceea ce ganditi. Zilnic să analizati dacă ati avut rezultate pozitive, in tot ce ati făcut si gandit. Umpleti-vă viata de bucurii, atat cat este posibil. Creati energia aceia care să vă umple viata de bucurie. Aduceti luminozitate in tot ceea ce faceti.

Puterea voastră stă in aceste stări de implinire, satisfactie, reusite ale sufletului. Doar așa avem deplina putere să alungăm întunericul acestei lumi.


Sufletul este cel mai pretios lucru al vostru, dati-i ceea ce il face pe el fericit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu