Rețeaua timpului - Zvonuri de război – Portal 02/02 și multe altele... .....

 


SaLuSa (Shalashian)



Ideea unui viitor sigur în care să poți călători liber și să ai acces la cele mai minunate tehnologii galactice, să călătorești prin Sistemul Solar și nu numai și să vezi eradicarea tuturor bolilor de pe planeta ta pare departe de a se întâmpla în mintea unora.

Este adevărat că, cu tabloul pe care îl arată în fiecare zi la știrile lor, acesta chiar pare un vis utopic.

Din acest motiv, v-am chemat pe toți să vă sfătuimnu vă concentrați asupra a ceea ce încearcă ei să livreze în fiecare zi, astfel încât să nu vă aflați în vibrații joase, ci să hrăniți gândurile bune care cu siguranță vor mișca energiile și vă vor duce la cea mai sublimă realitate, care nu este o simplă utopie, ci un adevăr care se află în ridicarea vălurilor.

Generațiile tale următoare vor fi extrem de recunoscătoare pentru cât de mult ai colaborat, rămânând fidel inimii tale, chiar și cu toată opoziția acerbă care, la fiecare avans pe care îl faci, încearcă să-ți impună bariere pentru a-ți impune o retragere.

În prezent, ați văzut dezordinea pe care o provoacă cu răspândirea constantă a haosului și a fricii.

Dragilor, vedem o imagine mult mai mare și avem încredere în noi când spunem că destinul Mamei Pământ și al vostru al tuturor sunt Sferele Superioare luminoase.

Zilnic, mulți dintre conducătorii tăi s-au gândit la o modalitate mai bună de a vă spune despre prezența noastră constantă, iar timpul lor curge în fiecare zi, deoarece știu că, indiferent de cost, nu va mai fi ascuns pentru mult timp.

 

Am primit mai multe apeluri de la Sfinții Bătrâni ai Sistemului vostru Solar care ne avertizează despre evenimentele cosmice care se apropie. Acestea vor declanșa schimbări semnificative în modul de a gândi sufletele de pe Pământ, deoarece multe dintre sistemele care vă țin sub controlul minții se vor dezintegra complet în următoarele luni și acest lucru vă va oferi o imagine și mai mare.

Chiar și cei care nu sunt conștienți de realitatea extraterestră vor fi surprinși când echipele noastre încep să-i viziteze în vis sau chiar să se lase văzuți cu cele mai apropiate nave.

Guvernele dumneavoastră sunt la curent cu aceste evenimente și continuă, de asemenea, să planifice modul în care își vor cere scuze oamenilor atunci când dezvăluirea existenței noastre „în întregime” va fi inevitabil.

Pe măsură ce aceste evenimente se îndreaptă spre cronologia actuală, cei care rămân în întuneric continuă să caute să ridice un steag fals pentru a aduce o frică continuă și a-i menține nesiguri în ceea ce privește un posibil război mondial.

Inutil să spun că un astfel de eveniment nu va avea loc.

Nu mai este loc în câmpul energetic al planetei voastre pentru un război de această proporție. Să știți că deținem controlul asupra tuturor focoaselor nucleare care pot fi trase asupra oricărei națiuni. Le-am intercepta imediat.

Chiar și așa, există suflete pe Pământ care nu sunt conștiente de capacitatea noastră de a acționa în acest sens sau se întreabă de „neacțiunea” noastră în anumite situații. Din nou, este de la sine înțeles că mergem atât de departe cât ne permite propriul tău liber arbitru.

Conștiința planetară în sine a atins deja un nivel care împiedică un al treilea război mondial pe planeta voastră, dar evident că încă mai sunt detalii în fazele de vindecare și adaptare. Acest lucru duce adesea la ciocniri locale, care, de asemenea, nu vor dura mult.

Focul discordiei dintre unii dintre liderii dumneavoastră se stinge, deoarece ei sunt, de asemenea, conștienți de capacitatea noastră de acțiune directă, dacă depășesc marja de siguranță stabilită în Consiliu de noi și ei. Chiar și așa, printre aceștia se numără și cei care deservesc flotele întunecate care, în acest moment, încearcă să mențină o linie de contact cu reprezentanții lor de pe Pământ.

Cu toate acestea, este inutil, deoarece oamenii de știință au blocat toate semnalele externe care vin către Sistemul Solar către noi și cu intenția de a da instrucțiuni sufletelor care nu au ales încă Lumina. 

 

În lunile următoare, veți fi, de asemenea, încurajat cu o abordare mai apropiată de Flota Stelară a Doamnei Lumilor, Mama Maria. Ea care a călătorit prin galaxie, chemând miliarde de ființe să se prezinte în jurul Pământului în această perioadă specială de transformări profunde.

Mulți vor putea vedea mii de puncte albăstrui strălucitoare plimbându-se prin cer în unele momente ale anului în curs și care nu vor arăta ca niște simple stele, deoarece albastrul va avea un alt ton.

Multe dintre aceste nave vor fi, de asemenea, acoperite cu nori în timpul zilei și le vei putea vedea în nuanțe de albastru cerul.

Acestea sunt cele mai apropiate de sprijinul continuu pe care l-ați primit pe parcursul călătoriei voastre pe Pământ în timp ce vă eliberați de legăturile întunericului și vă întoarceți în locurile meritate de pace, libertate și beatitudine. Nu te descuraja niciodată! Vara asta va merita totul!

Eforturile tale sunt văzute în toată galaxia și vei fi răsplătit!

Sufletele voastre au atins niveluri de putere ca nimeni altul în această galaxie și veți vedea acest lucru clar pe măsură ce timpul trece.



Bucurați-vă de marele Portal 02/02 și permiteți-vă să mergeți către forțele mai blânde, eliberând poverile pe care le-ați purtat de-a lungul timpului.

Știm cât de obosit ești și unii sunt descurajați, dar, încă o dată, spunem că atunci când privești spre cer și ceri sincer ajutor, nu va fi niciodată târziu!

Nu ești singur și ești constant intuit ce pas nou trebuie făcut și/sau în ce direcție!

Este normal ca mulți să se simtă pierduți și confuzi atunci când haosul, războaiele și bolile sunt anunțate continuu. Totuși, dacă te retragi în tine, alegând liniștea spiritului tău, poți vedea ceva diferit de ceea ce se arată în exterior, pentru că cu cât permiți mai mult această privire interioară, cu atât ești mai conectat cu adevărul.

În acest fel, poți transmite pace celor care caută la tine un cuvânt de mângâiere, deoarece știu, deși inconștient, că ai ceva „altfel” de oferit.


Viitorul este sigur și nu există loc de îndoială!

Veți obține libertatea și veți reveni într-un mediu Eden.

Acesta este destinul tău.

Sunt SaLuSa din Sirius și, încă o dată, în calitate de purtător de cuvânt

 al Federației Galactice, sunt încântat pentru acest an care se va

 dovedi a fi important!



Conștiința voastră va reveni în stări mai extinse și veți putea avea mai mult contact cu noi, când din ce în ce mai mulți dintre voi vă veți trezi din nopți bine adormite, cu amintirea clară că ați fost cu noi la bordul navelor noastre.

Toată lumea așteaptă încă dezvăluiri speciale, dar trebuie să spunem că multe dintre ele vor veni din părți pe care nici nu ți le poți imagina.

Așa că permiteți-vă să vă întoarceți capul într-o altă direcție și poate veți începe să observați lucruri de care nu erați conștienți înainte... Este o perioadă în care veți fi, de asemenea, foarte surprins de propriile abilități intuitive, când canalele mai dezvoltate vor fi chiar mai bine și cei aflați în pregătire se vor simți mai conectați.

Rețeaua temporală care ține împreună toate liniile temporale continuă să se desprindă, fără a lăsa altă linie decât cea a Ascensiunii.

Este destinul tău de neoprit.

Selatherin A-al Arjaten! (În siriană: Findcă, da. Suntem cu toții una!)

Fii în pace, Fii în Lumină!



Rafael (Neva/Gabriel RL): Mulțumire, SaLuSa!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu