Să-ți fie frică doar de moartea fără Dumnezeu!

 



 
Suntem oameni, sau mai bine spus, Dumnezeu ne-a dat aici pe Pământ tuturor un trup de om. Indiferent din ce semintie face parte sufletul nostru, sau din ce colt de galaxie vine, aici , pe Pământ, are un trup de om. Fiecare e cu firea lui, așa cum l-a creat Dumnezeu și așa cum a ales el în drumul vieții sale.
Fie că singuri am ales, fie că alții ne-au constrâns, pană la urmă, noi singuri, cu mâna noastră, cu mintea ce am avut, am dat naștere acestei lumi.
Din ce în ce mai mulți sunt azi cei care văd strâmbătatea din legile ei, și trăiesc cu frica "monstrului" pe care din nepăsare sau nestiintă, l-am lăsat să se nască, să crească și să ne ia cu totul puterea.
 
Poate pare paradoxal dar, sunt totuși o mulțime de suflete care se bucură pentru ceea ce s-a creat în lume azi. Se știu ei foarte bine cine sunt, căci CINEVA, le-a dat puterea de a-si aminti cine sunt ei ca spirit , de unde vin și ce dorințe au.
Paralel, marea majoritate a lumii se teme, trăiește într-o teamă continuă, mai ales acum, în zilele noastre.
 
Să nu-ți fie frică de ziua de mâine, că pandemia aceasta îți va fura pâinea, că locul tău de muncă-ți va fi luat, nu te speria de nicio veste a falimentului. Nici până acum, nu omul ți-a dat pâinea, ci Creatorul, prin mâna omului de langă tine. El are o sumedenie de moduri de a-ți oferi pâinea, de se va închide o poartă se va deschide alta.
 
Cei ce trăiesc plini de arogantă fată de Creator și se consideră deasupra a orice, cu putere absolută, ar fi mai cuminte să se mai gândească odată și să aleagă alt drum.
Poate, demult, cândva , ... poate.... in negura vremii demult uitată, Întunericul poate că și-a făcut de cap așa cum știe doar el și a crezut ca și-a învins Creatorul, cine stie...dar .... aceea a fost doar o bătălie. Sau poate ca e doar o strategie a Creatorului, pentru  a-i lasa putinta de a invata din greseli.
Astăzi Creatorul, l-a luat prin surprindere pe întuneric, născandu-se CHIAR în curtea intunericului. A luat chip de om, și chiar și așa ca un simplu omulet mic, firav si neânsemnat, a strâns în mâna SA, întreg Universul.
Pedeapsa Lui azi si acum, este cumplită; "Gresitorii fată de Lumina și Legea Divină, nu mai pot gândi si auzi in mintea lor, decât glasul ingerilor săi, iar de simtit vor simti tot ce simte acel trup micut si neânsemant in care s-a intrupat EL." Gândurile tale.... au făcut rău servind întunericul, sau chiar intorcând cu aroganta spatele Creatorului.
 
Idiferent ce suflet ai sau din ce semintie faci parte, TOTI SUNTEM CREATIA LUI DUMNEZEU CREATORUL SUPREM!
VIATA NOASTRA ESTE DATA DE CREATORUL NOSTRU!
 Avem liber arbitru spre a alege ce credem că e mai bine dar AZI, Creatorul ne cere, să privim cu iubire , blandete și bunătate la tot ce ne inconjoară. Să lăsăm apucăturile rele și întunecate în urmă și să mergem curati și frumoși mai departe...sa creem o lume noua.
 
Ați fi surprinsi , să aflati , cât de mulți sunt cei care NU DORESC să ASCULTE de CREATOR!!!
Omule! Chiar ai uitat de omenie? Ești conștient ce drum ai ales? Crezi că e de joacă sau că e o glumă proastă? Chiar alegi să întorci spatele Creatorului?
CINE te indeamnă și îți garantează ție că faci o alegere bună ?
 
Celor care au ales calea Luminii și ascultarea lui Dumnezeu, să nu va fie frică de nimic în lumea asta... nici de gripa purtată de aer, nici de tusea vecinului, nici de strănutul aproapelui, să nu-ți fie frică de niște mâini murdare, care se apropie de tine, să nu te îngrozești de vestea unei boli, să nu iei în seama ce minciuni spune întunericul și ce orori se petrec pe lângă tine, ci, să mergi cu incredere pe drumul pe care Creatorul te indeamă, să trăiesti fumos ca un inger, să mergi fără frică spre Lumina Divină.
Să-ți fie frică doar, de moartea ta fără de Dumnezeu.
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu