Indemnurile Ingerilor




      Înaltul Preot  al Timpului ; a venit astăzi la noi cu un mesaj,  că timpul de a acționa este acum, timpul pentru a acționa a venit.
   O nouă lume se apropie și acum este timpul să faceți un pas înainte în contractele dvs. de a găsi o cale mai bună. Este timpul ca creativitatea voastră să crească, geniul dvs. să se desfășoare, expresia voastră să fie exprimată, arta personală sau magia să curgă. 
    Momentul de acum este aici și astfel aduce cu el un timp de transformare rapidă, de claritate a gândirii și de gânduri care se pot manifesta în realitate într-un ritm mai rapid.   
   Acesta este momentul cel mai fantastic pentru a fi în viață, pe măsură ce trecem între lumile conștiinței. Sunteți gata sau nu ați fi aici, așa că mergeți drept și influențați această nouă realitate cu puterea luminii voastre. Nu așteptați altă bătăi de inimă pentru această nouă realitate.
   “Este timpul să îmbrățișati un nou standard de excelență și să-l faceti crez pentru că sunteți într-o nouă perioadă de profeție și sunteți într-adevăr puternici!”
                                                               ***
     Arh. Mihail; “ Cea mai mare schimbare de pe planeta in acest moment, pe care , daca sunteti atenti, o puteti remarca, se refera la cresterea nivelului de haos in aproape toate domeniile. Observati cum a crescut nivelul urii si al lacomiei,  de parca aceste metehne ar trebui sa fie  acceptate de toata lumea ca un dat, un mod natural de comportament in familie ori societate. Prin legi si acte normative se incearca legiferarea si justificarea abuzului. Vi se induce tot mai insistent ideia ca faptuitorii abuzurilor nu sunt asa de vinovati si ca la aceasta  vina participa toata societatea, si buni si rai. Pana la urma, guvernantii vostri doresc sa cuprinda in normalitate abuzul si cardasia.

  Dragilor, eu va invit sa va opriti din acest mars al disperarii, al inaintarii fara tinta, al exacerbarii unor evenimente care nu va reprezinta interesele si nu va folosesc.”

                                                                        ***

SaLuSa de Sirius și, în prezența lui Ashtar, Hatonn și Zero ; -…”As vrea sa fiti foarte atenti cum suna mesajele canalizate de la fiinte cu trup de carne, pentru ca sunt foarte multe mesaje de la fiinte spirit ce nu suna deloc bine. Avem o gramada de mesaje de la fiinte spirit, acele mesaje suna ciudat. Nu au o esenta, nu sunt umane deloc. Ei spun niste lucruri ce nu isi au corespondent in lumea fizica, de aceia asteptati anumite lucruri si ele nu se intampla. Ei isi fac anumite socoteli, dar nu sunt valabile in lumea fizica. Noi fizicii nu am mai intervenit sa va anuntam aceste lucruri, am lasat la alegerea voastra sa cititi ce doriti, si sa constientizati ce cititi.  Aveti o gramada de probleme, nu mai aduceti in viata voastra si energii ce nu le stiti provenienta. Pot sa va faca rau, sa va imbolnaveasca. Lumea aceasta este preluata pe toate partile, atat mental, cat si energetic.  Un Lucrător de Lumină și un Războinic al Luminii, contactați cu adevărat de Forțele Luminii, lucrează pe trei puncte fundamentale: Respect, Seriozitate și Iubire.
   Nu este niciodată in-elegant, ironic, grosier și agitat. Aceasta din urmă este mult mai puternic perceput, pentru că atunci când vezi orice ființă amestecând sufletele altora, în mișcare discordie, ura, lipsa de unitate, trebuie să știți cu siguranță că nu există nici o acțiune pozitivă implicate…… Eu sunt SaLuSa din Sirius și, în prezența lui Ashtar, Hatonn și Zero ii, onorăm pe toți aceia care rămân credincioși planurilor Luminii.
   Bineînțeles, onorăm și pe aceia care aleg să rămână pe vechile căi, unde cred că trebuie să "lupte și să atace pentru a-și obține spațiul", când, de fapt, Unitatea este ceea ce vă ridică și vă păstrează ca lumina reflectoarelor din Lumină văzută la mii de mile depărtare. departe.
Fiți în pace, Fiți în Lumină. “
                                                              ***

   Iata ce sfaturi primim !  Iata cum se vede lumea noastra… Ei nu ne judeca. Ei doar ne arata ceia ce noi singuri nu suntem in stare sa vedem, sau sa intelegem.
  Sunteti liberi, si totusi ingraditi maxim. Este doar o iluzie ca omul de acum este liber. Legi peste tot, ingradiri ale libertatii peste tot, in mintea voastra chiar si voi insiva aveti ingradiri de tot felul ca sunteti invatati anumite lucruri de mici, deci nu puteti sa fiti liberi nici macar in mintea voastra.
  Consider constiinta ca fiind  fundamentala. Consider ca materia este derivata din constiinta. Nu putem trece dincolo de constiinta. Tot ceea ce vorbim, tot ce privim ca fiind existent, postuleaza constiinta.  
  Dar ceea ce accepți ca starea "normală" a conștiinței este departe de normal! Este o stare în care trăiți în frică și anxietate, simțind în mod constant necesitatea de a lua tot felul de măsuri de precauție pentru a vă asigura siguranța. Aceasta lume încurajează neîncrederea, dezacordul și conflictul.
  Cu cât crește mai mult conștiința ta, cu atât mai mult cunoștințele tale se dezvoltă și cu cât mai mult se pierd temerile tale - pentru că ignoranța este principala sursă de frică de pe planeta Pământ.
  Astfel, frica doar loveste in inima ignorantei, iar cunoasterea este singurul remediu.    
  Dezordinea de pe planeta aceasta o sa inceteze intr-o zi, numai ca acea zi nu este aici inca, dar nu disperati, o sa vina, si o sa fie o mare neplacere pentru cine nu stie sa intre rapid pe linia indicata de Dumnezeu.
Ingerii va indeamna in mesajul lor;
 “Acum este momentul transformării, permiteți-i să se întâmple asta. Lasati-i pe cei vechi si primiti noul! “
Ascensiunea spiritului inseamna sa lasi totul in trecut, si sa iti alegi o noua cale; trebuie sa fie o cale frumoasa, o cale care sa iti aduca si sa te duca catre lumina Divina.
Nu lasati sa treaca viata pe langa voi!  Nu fiti indiferenti! Nu pierdeti aceasta oportunitate.

Namaste


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu