Spiritualitate



    Spiritualitatea este frumusetea oricarei fiinte. Ea nu sta in cutumele invatate pe planeta.Nu sta in nimic alceva decat in sufletul omului,care uneori incepe sa se lege de lucruri inventate in trecut.
   Sigur ca omul are nevoie de un spatiu unde sa se stranga ,cum ar fi biserica, dar de ce nu s-ar numi spatii spirituale?  Atat,fara alt nume. 
   De ce nu v-ati ruga la Dumnezeu direct? 
   De ce ati crede ca va poate realiza alcineva rugile? 
  Va asigur ca doar Dumnezeu poate sa indeplineasca dorinte, restul sunt sub Dumnezeu, deci fara puteri paranormale.
   In Universul acesta, si in Tot ceea ce este creat ,doar Dumnezeu este atot-puternic, nimeni alcineva.
   Pe planeta avem tot felul de sfinti, sigur ca daca ati sti provenienta lor ,ati afla ca sunt fiinte spiritualizate de biserici, nu ca ar fi fost ei niste sfinti, deci de ce va rugati la ei?    
   Poate in lumea spiritului obligati acele spirite sa va indeplineasca voua dorintele, ati gandit asa ceva?
   Este multa minciuna in sfera bisericii, asa ca, de o minciuna de au spus, nu mai sunt credibili deloc. Biserica minte 100%, acesta este marele necaz, a reusit in asa masura sa spele unele creiere ,ca sincer acel om nu mai exista. Nu poti sa iei spiritualitatea unuia ce este lipit de biserica, pentru ca acela nu iti va da voie sa faci asa ceva. Va lupta pentru ceea ce stie el cu dintii si cu ghearele, te va arunca in Iad ca nu esti ca el. Pe acestia nici Dumnezeu nu ii mai scoate din ceea ce s-au bagat. Nu au minte, deci ,nu se poate spune de ei decat ca sunt pierduti in ceva inexistent, ca detin ceva ce nu exista.
   Cam urat sa crezi in ceva inexistent, sa te inchini la pietre sau la alte chestii dubioase, si sa ai doar in tine reusita, ca nimeni nu se apuca sa faca minuni pentru tine, doar ca tu crezi in ceva.
   Daca ar exista minuni,s-ar vede, daca icoanele ar vindeca, nu ar mai exista oameni bolnavi, daca rugaciunile ar vindeca, nu ar mai exista boli, asa ca, treziti-va . 
   Minciuna in acest spatiu este asa de mare, ca practic a dus omenirea pe un drum de unde numai Dumnezeu mai poate sa o scoata. Ca om nu ai cum sa ii spui unui spalat pe creier ca ceea ce crede el este doar o minciuna inventata de biserica acum mii de ani poate, sau impusa cu inchizitia.  Daca ati fi destepti, ati sti clar ca inchizitia a impus religiile, deci, unde este adevarul ? De ce as crede eu in ceva ce imi spune popa la biserica? Acela este un slujbas spalat la creier, ca parca sunt aurolaci toti, asa se poarta aceasta specie ciudata de oameni. Au vorbirea ciudata, comportamentele, totul altfel decat al unui om normal. Trebuie sa te nasti cu ceva sa ajungi popa, adica sa ai talentele lor de spalatori de creier, si de prosteala la greu a celor fara IQ.
  Cam atat de religie, de spiritualitatea asta care nu este deloc inteleasa.

  Namaste




Sursa; Cartea ”Al 12-lea ceas” de M.I. Nada Syruth

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu